saha süper
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Ben belgesel için istedim..Yazım çıkmamış bile...Çözümleme yapılamamış..Terminolojiyi bilmediğimden..Ben de arkadaşın istediğinden istiyorum..İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlac varsa alabilirmiyim.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
10dk önce aldim, hemen acildi.İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink varmi? yada Digitürk web tv den tek mac satin alma ile ilgili, hemen yayin geliyormu? ve yayin nasil,donuyormu?
Yayin su an cok iyi. Sanirim Türkiye'de fiyatlar daha makul, tavsiye ederim.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Aynen bana da lazım, kendim için değil, bir tanıdık içinİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tv den maçı izleyemiyorum imkanım yok şuanda
Trabzonsporsuz bırakmayın beni..Sizlerden yardım bekliyorum..
Yorum
-

Yayinda su an, ropörtajlar var.İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv 2 şuan yayında mı maç başlayıncamı yayında olacak birisi cevaplayabilir mi?#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Alanzinho Sözleşmesi Bitmek Üzere.. Gayret Gösteriyor Şenol Hocada Şans Veriyor.
Kaldıki Bu Takım 2 Kulvarda Mücadele Ediyor
3 Olucak Hatta T.K ile.. Biraz Mantıklı Düşünün Revizyon Şart Sürekli .. Alanzinho Bu Takıma Gerekli Hatta 2 3 Tane Daha Adam Lazım Çok İyi Hem 11 E hem klübeye katkı sağlıcak...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
ferhatın kanadı savunma anlamında çok zayıf.ofansif anlamda güçlü.
aynı zamanda orta sahada zokora savunma anlamında iyi iken sapara ofansif anlamda güçlü.
sonuç: savunma zaafiyetlerimiz olacaktır.ancak ofansif anlamda etkinliğimizin artacağı bir kadro.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Yayında...İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv 2 şuan yayında mı maç başlayıncamı yayında olacak birisi cevaplayabilir mi?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum