Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak bu hırs la atar diye tahmin ediyorum ama ben Halilcan ile Adrian gol atsın kendisini bulsun istiyorum.Lafın özeti biz bu Antalya'yı yeneriz
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hırsızlar Metriste Buraklar burada gibi bir pankart süper olurdu....
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Burak'a alınan önlemler, alternatif gölcülerimizin önemini artırıyor, bütün ofansif oyuncularımızın skora katkı yapacak fırsatları kollaması gerekir.
        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Barış Yurduseven in "Burak Yılmaz Hırsızdır Kardeşim" başlıklı yazısı :

BURAK YILMAZ HIRSIZDIR KARDEŞİM
          Hırsızdır kardeşim Burak…
          Nasıl olmasın ki ?
          Ona hırsız diyen adamı daha iki hafta önce Trabzon’a çağırıp baş tacı etmediniz mi ?
          Üstelik o adam size “ Bu Trabzonspor Zonguldakspor’a falan tarihte maç satmıştır” demişken
          Ve yine o adam, Trabzonspor kalecisi, Trabzonspor Teknik Direktör’ü ve Trabzonspor’un sembolü Şenol Güneş’e geçmişte o kadar da hakaret etmişken çağırdınız.
          Kim çağırdı ?
          TÜFAD
          Hadi TÜFAD dedi ki ben bağımsızım, ben tarafsızım yada ben o tarihleri hatırlamadım bilmiyorum.
          Sonrasında ne oldu ?
          Başkanımız aldı kulübe getirdi, tesisleri gezdirdi.
          Yani bey efendinin maç sattılar dediği kulübü, o alın teriyle kazanılmış, yada haksız yere kupaları elinden alınmış Trabzonspor takımının resimlerinin asıldığı kulübe…
          O adam kulüpte gezerken, Şenol Güneş hoca ne düşünmüştür acaba ?
          Söyleyeyim mi ?
          Üzülmüştür,
          Belki kızmış, belki de şaşırmıştır,
          Canı yanmış, kendine bile kızmıştır.
          Ama besbelli yaşadıkları da içindedir,
          Sonra tesislerden maça gelinmiş,
          Dürüstlük ve ahlak abidesi ve Trabzon’un Onur konuğu, fahri hemşerisi, eski hakem zademiz stadyumumuza teşrif etmişler.
          Etmişler teşriflerini de yalnız bir sorun var…
          Oturacağı koltuk pis…
          Hemen yöneticilerimiz içinden en genç ve başkanımıza en yakın olanlarından birisi elinde temizlik bezi ile koşmuş ve değerli yok yok çok çok değerli konuğumuzun koltuğunu sili vermiş.
          Çok da güzel silmiş, şimdi Allahı var yöneticimizin, hakkını vermeliyiz…
          Vay be ne acı değimli ?
          Esprili bir yazı yazayım dedim, yüzüme gözüme bulaştırdım,
          Çünkü canım yandı,
          Ağlanacak halimize gülmeye kalktık, yapamadık ne diyeyim.
          Geçmişe gitti de aklım ondan,
          Kimler yöneticilik yapmış bu kulüpte diye düşündüm,
          Aklıma gelenleri kendi kendime sayınca, şimdikiler bıraktıkları mirası ne güzel temsil diyorlar diye düşündüm.
          Yine canım yandı, sonra utandım, en sonunda da bu yazıdan sıkıldım.
          Sonrası mı ?
          Sonrası malum işte,
          Adam gitti,
          Televizyon programında, Trabzonspor’un en değerli futbolcusuna hırsız, emek hırsızı, Bursaspor’un puanını çaldı gibi laflar etti.
          Siz kızabilirsiniz,
          Onu baş tacı edenler de kızabilirler,
          Ona forma veren eski yöneticimiz, koltuğunu silen yeni yöneticimiz de kızabilir…
          Ama ben kızmıyorum,
          Hem de şükrediyorum.
          Çünkü, Allahtan bu şam babası çıkıp da “ ben Trabzonspor yöneticilerine oturduğum koltuğu sildirdim, sonra da seminerlerine gidip ahlak ve futbol dersi verdim, onlardan hırsız çıkmaz, ben bazı şeyleri öğrettim onlara” demedi.
          Çok şükür Yarabbi
          Çok şükür ki adam sadece hırsız dedi.
          Ya yukarı da söylediğim gibi, kefil olsa idi bize ne olacaktı.
          İşte onu da sizler ve bizler düşüneceğiz, Trabzonspor’un yaptığı davranışın ne anlama geleceğini düşünemeyen yöneticileri değil.
          Çok şüküüüüür yarabbi…
          O yüzden kabul kabul yüz bin kere kabul, Burak hırsızdır kardeşim…
          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak'a alınan önlemler, alternatif gölcülerimizin önemini artırıyor, bütün ofansif oyuncularımızın skora katkı yapacak fırsatları kollaması gerekir.
            olayı çok güzel özetlemişsin
            Bordo Mavi...

Yorum

• Vay bee ne ara 8. haftaya geldik

Forvetsiz takım da hiç heyecan vermiyor..

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hırsızlar Metriste Buraklar burada gibi bir pankart süper olurdu....
                Evet sevdim bunu.

"Hirsizlar Metris'te Burak YILMAZ burada!"

Hirsizlarida sari lacivert yazmak lazim.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Artik antalya ismini duunca aklima sadece beraberlik geliyor.

Yorum

• TFF nin aldığı karara göre 4 büyükler arasındaki maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ofspor'un altın çağı.
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Artık zokora dinlensin..Adamın performansı sürekli düşüyor.Belliki adam yorgun.Aykut oynasın bu maçta artık.
                        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TFF nin aldığı karara göre 4 büyükler arasındaki maçlara deplasman taraftarı alınmayacak.

Nasiiiii??
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• TFF Fenerbahçe'yi ve taraftarını korumak için her şeyi yapıyor.

Yorum

• arkadaşlar ben lig tv şampiyonlar paketine üyeyim de şuanda kanal kapandı lig tv.
                              acaba ibb eskişehir maçı var diyemi kapandı?

trabzon maçında ligtv 3 açılırmı???
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar ben lig tv şampiyonlar paketine üyeyim de şuanda kanal kapandı lig tv.
                                acaba ibb eskişehir maçı var diyemi kapandı?

trabzon maçında ligtv 3 açılırmı???

Arayip sor bence.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X