takımın ofans gucu sadece burağa kalmıs..halıl adrıan zokora takımın hızını kesıyor baska bı ıse yaramıyorlar..colman powel gecen senekı gıbı kotuler bır turlu toparlanamadılar..alanzınho serkan ınanılmaz dususde..savunmamzı cok ağır dahası kanatlardan gelıpde orta yapabıldığımız tek pozısyon yok..tablo bu pek ıc acıcı değıl yanı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
BIZIM OYUN YAPIMIZ GEREGI bu kadrıo ıle kanatları kullanmamız zaten mumkun degıl cunkı hava toplarında etkılı bır oyuncumuz yok ...
formda olan forvet ve santraforlarımızın hepsı sakat butun takım burak yılmazın gozune bakıyor
3 gunde bır mac yapıyoruz gecıken lıgın faturasını avrupada oynayan takımlarımızdan cıkarıyorlar fenerbahce bıle 1 haftadan kısa mac verıldıgınde bagırmaya baslıyor oyuncularımızı da anlamamız gerekıyor ayrıca bukadar sakatımız ve bukadar mac yogunlugumuz var ıken sadece ilk dorde gırmemız sampıyon olmamıza yetıyor ıken bursa gıbı bır deplasmandan 1 puan cıkarmamız bence mukemmel HA IYIMI OYNADIK HAYIR HATTA VASATI BILE ASAMADIK HAKEM HATALARINA RGMEN 1 PUAN ALDIK BUYETERLI BIZIM ICIN .... GECEN SENE IYI OYNUYORDUM SKOR OLUSTURMAKDA ZORLANIYORDUK BUN SENE IYI OYUNDAN ZERRE YOK AMA GECEN SENEYE GORE DAHA BASARILIYIZ BENCE...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
penaltı kesinlikle penaltı değil, Burak kendini yere bırakırken ayağını kaleciye takıyor. Duygusal yorum yapmayalım. Ama madem penaltı veriyorsun, kırmızı vermemek neyin nesi anlamadım.
Burak bu maç aşırı bencildi, ya çalım denedi ya da şut atmayı. Böyle giderse ne yazık ki pozisyona girmekte iyice zorlanırız.
Şenol Hoca'yı iki yönden eleştiriyorum.
1- Yönetime karşı sessiz kalması
2- Serkan'a bu kadar güven neden? Her maç defans kurgusu ile maç esnasında oynanmaz.
Yorum
-
İnönüdeki Bjk maçındaki son dk pozisyonun aynısı..İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltı kesinlikle penaltı değil, Burak kendini yere bırakırken ayağını kaleciye takıyor. Duygusal yorum yapmayalım. Ama madem penaltı veriyorsun, kırmızı vermemek neyin nesi anlamadım.
Burak bu maç aşırı bencildi, ya çalım denedi ya da şut atmayı. Böyle giderse ne yazık ki pozisyona girmekte iyice zorlanırız.
2- Serkan'a bu kadr güven neden? Her maç defans kurgusu ile maç esnasında oynanmaz.
o hakem vermemişti..ve herkes penaltı demişti
Kurnaz topçu takar kendini
ayağını uzatmayacaksın
Alex,Baroş herkes takar..
ha şu var takım top falan oynamadı..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Sorun şurdaki Burak önce takıp sonra düşmeliydi. Ama o önce kendini attı havadyken kendini taktı.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnönüdeki Bjk maçındaki son dk pozisyonun aynısı..
o hakem vermemişti..ve herkes penaltı demişti
Kurnaz topçu takar kendini
ayağını uzatmayacaksın
Alex,Baroş herkes takar..
ha şu var takım top falan oynamadı..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepenaltı kesinlikle penaltı değil, Burak kendini yere bırakırken ayağını kaleciye takıyor. Duygusal yorum yapmayalım. Ama madem penaltı veriyorsun, kırmızı vermemek neyin nesi anlamadım.
2- Serkan'a bu kadar güven neden? Her maç defans kurgusu ile maç esnasında oynanmaz.
penaltıyı aldırma kavramı vardır, burak bunu güzelce uygulayıp kaleciyi çaresiz bıraktı. duygusallıkla alakası yok kurnaz golcüler bunu hep yapar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
evet bencede uzatma.penaltiyi yapan kaleci senin gibi itiraz etmedi.aksine dafans oyuncusuna senin yüzünden penalti yaptirdim diye kiziyor.İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaros yapınca şerefsiz, Burak yapınca kurnaz! Uzatmanın anlamı yok kendi görüşümdür.iho istifa.
Yorum
-
maç için akılda kalan tek şey 61. dakikada taraftarlarımızın yaptığı jestti. Gerisini konuşmaya gerek yok. Geçen sezon şikebahçeye karşı onuruyla mücadele eden iki takımdan biri olan bursaspora da 1 puan helali hoş olsun..."Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
bazı yorumları okuyunca aramıza ciddi manada fenerlilerin sızmış olabileceğini düşünüyorum.
zira rıdvan dilmen,mustafa denizli gibi istanbul hayranı adamların bile bırakın penaltıyı kaleciye kırmızı kart verilmemesini eleştirdiği bir ortamda bizim forumda burak kendini yere attı deniyor.
bukadar artniyet gerçekten fazla.
Ayrıca Futbol olarak çok iyi olamamış olabiliriz,Ancak üzerimizdeki hangi takım iyi oynuyor ? fener gs ? lütfen maçları dikkatlice izleyelim.En azından bizim mazeretimiz var.takım 3 gün önce inanılmaz tempoda maç oynadı.bursa deplasmanında mutlaka yenmek için sahaya çıkan bir bursaya karşı oynuyorsunuz.Kaldıki hakem hataları olmasa maçı almıştık.fener 2 maçıda hakem sayesınde hiçbirşey oynamadan kazandı.şuan fener 4. biz 1. olabilirdik.neyi tartışıyorsunuz?
LÜTFEN İNSAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
nasıl penaltı yokmuş...Kalecinin topa müdahalesi yok neden ayagı oyuncunun kosu yolunda ve neden ayagını havaya kaldırıyor? Kaleci bile itiraz etmiyor penaltı değil diye ama kendi taraftarımız isyan cıkarıyor...ilginç...Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
- Acaba Jaja bukadar sık maç trafiğinde ne kadar dökülürdü çok merak etmekteyim , ayakta durabilirmiydi acaba ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum