Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Arkadaşlar eve şimdi geldim özeti izledim Bursa'nın golü öncesi ofsayt gibi geldi , Glowacki'nin golünde bişey göremedim , yanılıyormuyum genel kanı nedir...
    Bursa'nın golünde tartışılıcak bir şey yok,%100 ofsayt.

Glowacki'nin golünde hafif bi müdahele var ama bana göre faul sayılabilicek bir müdahele değildi.

Yorum

- Arkadaşlar eve şimdi geldim özeti izledim Bursa'nın golü öncesi ofsayt gibi geldi , Glowacki'nin golünde bişey göremedim , yanılıyormuyum genel kanı nedir...
      Glovacki adamı çekiyor..
      Bursa'nın golü 10-15 cm ofsayt abi..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• hakem ne bizi oynattı ne bursayı,

iyi oynayamamızın en önemli sebebi hakemdir!

ulan bizim pozisyona biriniz faul,biriniz ofsayt veriyor,diğer yardımcı çift vuruş,4. hakem de korner verseymiş,ofsayttan golü yediriyorsun,kırmızıyı vermiyorsun,o düdük ağzından düşmedi cart curt,vallahi elalem izlerse güler bu nasıl futbol der!

ligin boku resmen çıktı!

lanet olsun sizin marka değerinize de futbolunuza da!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Glowacki'nin verilmeyen golünde faul var da hakem endirek serbest vuruş verdi ve ofsayt kararı verildi gibi geldi bana. Eğer ofsayt nedeniyle iptal ise kesinlikle ofsayt değil.
          Bursa'nın golü çok ince ofsayt.
          Bizim penaltıda kalecinin kırmızı kart görmesi gerekiyordu.

Yorum

• - Kıllandığım nokta şu ; daha özeti izlerken bu ofsayt dedim , yan hakem bunu nasıl göremiyor anlaşılacak gibi değil ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şenol hoca serkanı evlatlık olarak aldı da bizm mi haberimiz yok
              alanzinho adam gibi tek bir maçı geçtim devre dahi oynayamamışken bu ısrar nedendir
              insan şimdiye kadar orta sahada bir tek rotasyon yapmaz mı
              zokoranın sanıyorum 21 yaşında olduğunu düşünmekte sayın hocamız
              kadrodaki yerli futbolcular antrenmanlardaki frikik çalışmalarında baraj ihtiyacı için mi alınmışla
              madem ankaragücü maçında dahi oynatmayı bırak kadroya almayı düşünmediği oyunculardan en azından bazılarının devre arasında gönderilmelerini isteyip klübü gereksiz maaş yükünden kurtarabilecek mi ya da yerlerine oyuncu isteyecek mi
              disiplinsiz denilip gönderttiği oyuncuları mum ile aramakta mıdır acaba
              ama sen maç sonunda çık iki laf et filozofluk yap bu taraftar sana kurban olsun
              başarı ve akil yönetim bizim neyimize

Yorum

• Hakemin maç içinde verdiği kartlardaki tutarsızlığı ve pzosiyon almadaki eksiklikleri daha olmadığını gösterdi bana.
                İlk yarıda 3e 1 pozisyonda Batalla, burak'ı düşürüyor. ''umut vadeden atak'' ve sarı kart olması gerekirken kart yok.
                2. yarıda Serkan Bursa yarısahasında WEderson'U düşürüyor. Bu defa sarı kart gösteriyor.
                Pozisyonlar birbirinin aynısı ama uygulama farklı.
                Ve bunun gibi birçok çelişkili kara.

Ayrıca topun olduğu yerlerde geziyordu.
                hatta bir pozisyonda top ona çarptı ve kalemizde pozisyon oldu.

Yorum

• - Tv'lerde felan penaltı için ne dendi acaba izleyen oldumu , kırmızı çıkmalımıydı...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Tv'lerde felan penaltı için ne dendi acaba izleyen oldumu , kırmızı çıkmalımıydı...
                    Şimdi %100 futbolun tekrarını izledim. Rıdvan penaltı + kesinlikle kırmızı kart dedi..
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bahsedilen yalandan pres yapmak benimde canımı sıkıyor.Bazen çalım yemek için pres yapıyorlar gibi geliyor
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Glovacki adamı çekiyor..
                        Bursa'nın golü 10-15 cm ofsayt abi..
                        Lig TV'nin hesabına göre 21 cm. ofsayt....

Ayrıca..
                        TRT Spor'da Bünyamin Gezer de %100 penaltı, %100 kırmızı kaleciye kırmızı kart gerekir dedi..
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lig TV'nin hesabına göre 21 cm. ofsayt....

Ayrıca..
                          TRT Spor'da Bünyamin Gezer de %100 penaltı, %100 kırmızı kaleciye kırmızı kart gerekir dedi..
                          - Bünyamin'e bakın siz başka bişey yokmuymuş ...

Yorum

• Ulan taktınız adamın 40 metreden attığı şuta. Gol olsaydı görürdüm ben sizi. Özer çaktı attı ,sanki her maç 40 metreden şut çekiyormuş gibi taktınız adama. Bırakın bir maçtada çeksin ne olmuş yani. 40 metreden şut çektiği için mi kaybettik 2 puanı. Haşa yarabbi ya
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

- Bünyamin'e bakın siz başka bişey yokmuymuş ...
                              Diğer pozisyonları dinlemedim valla..
                              Barcelona maçına bakıyordum
                              Derin Trabzonspor
                              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Dakikalar 61 i gösterdiğinde eğleneceğimizi zanneden beyinsizler vargücüyle küfürlü üçlüye girip sesimizin çıkmasına mani olmaya çalışırken, asker selamını verdiğimizde bayağı bayağı kontra yedi. 15 saniye önce küfüre başlayıp 15 saniye sonra yaptığımızı alkışlayarak düştükleri durumu iki kelimeyle özetlediler.

Maçı da kazansaydık süper olacaktı ama geriye düştükten sonra Bursa'dan kaybetmeden dönmek pekte kötü sayılmamalı. Hayırlısı olsun, telafisi olur inşAllah.
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X