Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yediğimiz gol ofsayt...
    Normal bi gol attıklarını görmedim ki bunların bize
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada Ferhat girdikten sonra iyi işler yaptı, bence sol bekte değerlendirmemiz lazım bu adamı. Geçen sene Cale oynadı, bu adamı oynatmadı ona üzüldüm ben. Bu adam Cale'den çok daha iyi oynar ve en azından genç bir adam.

Alanzinho'dan nefret etmeye başladım gerçekten ..Giray toparlan artık ..
      Ne olur ciddi değilim deyin ya çıldıracağım maçın adamı oylamasında birinci sırada Alanzinho'yu koymuşlar. Giray desen takımın en iyisiydi Serkan da çok iyi mücadele etti lanet olsun forumdan soğuttunuz beni. Kimlere sallıyorsunuz ya lanet olsun.
      En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 22:11.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol hoca istifa yeter artık
        Bütün yorumların aynı

Yorum

• Hala istifa diyenler var off off ! Kim gelecek ? Giray Bulak boşta galiba .O zaman istifa Şenol Hoca (!)

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

tutmayın küçük enişteyi
            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Hemen Bir Lisans Alın Abi..Takımın başında bizi Şampiyonluklara ulaştıracağınıza inanıyorum...
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadece gülüyorum ya kimlerle futbol tartışıyorum diye burada.

Eğer ciddiysen
                kaç gol pozisyonu var bi saysana...

Yorum

• Alan Serkan ve Halil zayiftilar

Yorum

• Ferhat'ı da beğendim ben .

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala istifa diyenler var off off ! Kim gelecek ? Giray Bulak boşta galiba .O zaman istifa Şenol Hoca (!)
                      tolunay kafkas

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada Ferhat girdikten sonra iyi işler yaptı, bence sol bekte değerlendirmemiz lazım bu adamı. Geçen sene Cale oynadı, bu adamı oynatmadı ona üzüldüm ben. Bu adam Cale'den çok daha iyi oynar ve en azından genç bir adam.
                        Son dakikadaki orta olmadı Güzel cıkarsa 3 puan alabilirdik .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sinirimden ağlıyorum, nasıl kirmizi kartı veremez bu pozisyonda ...iptal edilen bir gol, offside'dan gol, verilmeyen kirmizi.... Böyle bir hakem ile beraberlik iyi bu maçtan...
                          Gerçekçi olmak lazım takım kötü oynadı galibiyeti hak etmedi. İptal edilen goldeki karar doğruydu çünkü Giray kafa vurduğunda Glowacki ofsayt dı. Bunun dışında Burak'ın pozisyonu kırmızı karttı. Ayrıca yediğimiz gol de Ozan hafifden ofsayt dı, ama yine de hakemin görmesi lazımdı. Maçın en kötüsü Halil di.

Yorum

• iyi top oynamadık tamam ama hakem skora bu kadar etki edemez. onların golü gol değil, ofsayt; bizim verilmeyen gol ne ofsayt ne faul, oyun ortadayken verilen kritik hatalı kararlar var; oyun sakatlıklardan ötürü hep durmuş 3 dk uzatıyorsun. sonra hakemlere niye sövdün!

takıma ara transferde 4-5 takviye şart. hücumda da savunmada da aksıyoruz. bugün alanzinho, halil yok; pawel bir pozisyon dışında yok, colman yetersiz, serkanın ne i düü belirsiz. üstüne bir de hoca adrian'ı çıkarıyor. olur şey değil.

Yorum

Kusra bakmada kafanmı iyi ?
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

tolunay kafkas
                                Kesin çözecek yani ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X