Hoca Sapara'yı alacaktı oyuna, hatta kulübeye bile geldi soyunmaya. Ama ne olduysa vazgeçildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bursalı oyuncunun sağ kolu çizginin sağında değil mi? Bedenen bakınca ben bizim oyuncuyla hizadalar olarak görüyorum.İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iki pozisyon aynı diyorsunuz yani ??

Kendimden şüphe etmeye başladım cidden
Yorum
-
mantıklı bir yorum ama katılmıyorum.bence çok şey değişmezdi.İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon 2. yarı kötü maçlar oynadık ama hırsımızla,yüreğimizle maçları kazandık.O kadro bozulmasaydı ve o kadronun üstüne 2-3 tane kaliteli transfer yapıp bu sezona girseydik.Çok daha iyi futbol oynardık bu sezon ama önceki senelerde olduğu gibi kaçan(çalınan) şampiyonluğun ardından dağılan kadro ve istikrarsızlık.Bunların sebebi Şenol hoca mı ? değil dediğim gibi önemli oyuncuları elinde tutamayan yönetim ve bizi satan karaktersiz futbolcular.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek hicbir yere gidemez.Vittek gibi bir Santraforumuz mu varda göremiyorum?
Vittek süper bir Futbolcu.
2010 dünya kupasından beri sakat olan adamı aldık bizde yine sakatlandı iç yan sağ sol ön arka ters düz ne kadar bağı varsa kopmuş adamın 6 ay yok kısaca sezonu kapadı diyebiliriz, yaşı gelmiş 30 a bu adamdan faydalanabilecek miyiz böyle bir ümidin var mı ? bu adam sık sık sakatlanacak iyileştikten sonrada faydalı olacağını düşünmüyorum, yıllık 1 150 000 € alıyor bizden paraya bakar mısın, şunu yattığı yerden veriyor muyuz adama gerçekten merak ediyorum ! devre arası brozeklerle birlikte bunuda bir şekilde yollamalıyız oraya nokta atışı bir yaratık transferi şart, adam gibi golcümüz yok bir burak a bakıyoruz......"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Mart'a kadar oynayamayacak bir santraforumuz..İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek hicbir yere gidemez.Vittek gibi bir Santraforumuz mu varda göremiyorum?
Vittek süper bir Futbolcu.
Form tutacak,ya da aynı yerinden bi daha sakatlanırsa futbol hayatı bitme ihtimali olan vs vs..
Henrıque de yeterli değil..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Yedeği de ferhat olmalı.Piotr yollanmalı.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper bu takım bas bas Egemen'i arıyor..
Kimse aramıyor demesin..
Kadro yeterli değil hiçbir türlü..
Cech'e de yer açmalıyız..
Ayrıca bir şekilde serkanın yerine celustka oynamalı.
Stoperde egemen ve serdar aziz.
Uf ne müthiş olurdu..."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Kağıt üzerinde ''İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbiden ha...süper değişiklik...

'' böyle komik durabiliyor ancak saha içinde çok iyi durdu Bursaspor doğru dürüst kalemize gelemedi.
Bordomavi.net
Yorum
-
aha benim gibi düşünen biri daha çıktı.İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene dik oynuyoruz ne dikine oynuyoruz
birisi bugün ilk yarı sakın ileri gitmeyin dese ancak bu kadar oynanırdı
hoca birde iyi başladık demesin mi
aynen böyle ozaman hocam bakalım nereye kadar
Yorum
-
Dediğin doğru benim de demek istediğim 3 sene önce ki maçta olduğu gibi hakemler bu maçında kaderini etkiledi.Gerçi hangi maçta bizim kaderimizi hakemler etkilemiyor ki!! bakalım çarşamba günki maçın hakemi kim olacak.İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi tamam da bu olay bu akşam ki hakemin maçın kaderini etkilediği gerçeğini değiştirmez ki..
Alanzinho'nun ikinci yarı sol kanatta bi pozisyonu var. Ofsayt diye kesildi. 3 sene evveldi sanırım fenerbahçe maçında da aynı pozisyon da ofsayt bayrağı kaldırmıştı yardımcı hakem. Alanzinho neredeyse 2-3 metre geriden geliyor ama hakem ofsayt bayrağı kaldırıyor. Bu akşam hakemlerin beceriksizden ziyade art niyetli olduklarını düşünüyorum.
Yorum
-
Valla ben bakınca Glowacki'nin sağ kolunu ve Ozan'ın kafasını çizgi üzerinde görüyorum..İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursalı oyuncunun sağ kolu çizginin sağında değil mi? Bedenen bakınca ben bizim oyuncuyla hizadalar olarak görüyorum.
Kendimden şüphe etmeye başladım cidden
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
anladımda biz bursaya berabere kalmayamı gittik lütfen.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKağıt üzerinde ''
'' böyle komik durabiliyor ancak saha içinde çok iyi durdu Bursaspor doğru dürüst kalemize gelemedi.
Yorum
-
Hocanın bu maçta en iyi yaptığı sey tempoyu ayarlamasaydı tempolu başlasak bu maçı zor alırdık Bursaspor iyi organize olamadı ama iyi koştu tempo olarak bizden çok daha öndeydi tempolu başlayıp ilerleyen dakikalarda oyundan düşseydik Bursaspor için çok kolay bir maç olurdu. Bunun dışında oyuncu değişiklikleriyle filan maçı aldığımızı düşünmüyorum oyun Bursa'nın kontrolündeyken basit bir hatadan golü bulduk o hata olmasa bu maçı zor alırdık.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Bence Süleyman Abay olsunİlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğin doğru benim de demek istediğim 3 sene önce ki maçta olduğu gibi hakemler bu maçında kaderini etkiledi.Gerçi hangi maçta bizim kaderimizi hakemler etkilemiyor ki!! bakalım çarşamba günki maçın hakemi kim olacak.
Eskiden hakemlerin gözlemci puanları açıklanırdı. Devam ediyor mu o uygulama ?Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
şenol hoca gibi konuştun.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın bu maçta en iyi yaptığı sey tempoyu ayarlamasaydı tempolu başlasak bu maçı zor alırdık Bursaspor iyi organize olamadı ama iyi koştu tempo olarak bizden çok daha öndeydi tempolu başlayıp ilerleyen dakikalarda oyundan düşseydik Bursaspor için çok kolay bir maç olurdu. Bunun dışında oyuncu değişiklikleriyle filan maçı aldığımızı düşünmüyorum oyun Bursa'nın kontrolündeyken basit bir hatadan golü bulduk o hata olmasa bu maçı zor alırdık.
Yorum
-
ŞL maçı sonrası Bursa deplasmanında alınan 1 puan iyidir.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladımda biz bursaya berabere kalmayamı gittik lütfen.
Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum