Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca Sapara'yı alacaktı oyuna, hatta kulübeye bile geldi soyunmaya. Ama ne olduysa vazgeçildi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu iki pozisyon aynı diyorsunuz yani ??

Bursalı oyuncunun sağ kolu çizginin sağında değil mi? Bedenen bakınca ben bizim oyuncuyla hizadalar olarak görüyorum.
      Kendimden şüphe etmeye başladım cidden

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sezon 2. yarı kötü maçlar oynadık ama hırsımızla,yüreğimizle maçları kazandık.O kadro bozulmasaydı ve o kadronun üstüne 2-3 tane kaliteli transfer yapıp bu sezona girseydik.Çok daha iyi futbol oynardık bu sezon ama önceki senelerde olduğu gibi kaçan(çalınan) şampiyonluğun ardından dağılan kadro ve istikrarsızlık.Bunların sebebi Şenol hoca mı ? değil dediğim gibi önemli oyuncuları elinde tutamayan yönetim ve bizi satan karaktersiz futbolcular.
        mantıklı bir yorum ama katılmıyorum.bence çok şey değişmezdi.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vittek hicbir yere gidemez.Vittek gibi bir Santraforumuz mu varda göremiyorum?
          Vittek süper bir Futbolcu.

2010 dünya kupasından beri sakat olan adamı aldık bizde yine sakatlandı iç yan sağ sol ön arka ters düz ne kadar bağı varsa kopmuş adamın 6 ay yok kısaca sezonu kapadı diyebiliriz, yaşı gelmiş 30 a bu adamdan faydalanabilecek miyiz böyle bir ümidin var mı ? bu adam sık sık sakatlanacak iyileştikten sonrada faydalı olacağını düşünmüyorum, yıllık 1 150 000 € alıyor bizden paraya bakar mısın, şunu yattığı yerden veriyor muyuz adama gerçekten merak ediyorum ! devre arası brozeklerle birlikte bunuda bir şekilde yollamalıyız oraya nokta atışı bir yaratık transferi şart, adam gibi golcümüz yok bir burak a bakıyoruz......
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vittek hicbir yere gidemez.Vittek gibi bir Santraforumuz mu varda göremiyorum?
            Vittek süper bir Futbolcu.
            Mart'a kadar oynayamayacak bir santraforumuz..
            Form tutacak,ya da aynı yerinden bi daha sakatlanırsa futbol hayatı bitme ihtimali olan vs vs..
            Henrıque de yeterli değil..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stoper bu takım bas bas Egemen'i arıyor..
              Kimse aramıyor demesin..
              Kadro yeterli değil hiçbir türlü..
              Cech'e de yer açmalıyız..
              Yedeği de ferhat olmalı.Piotr yollanmalı.

Ayrıca bir şekilde serkanın yerine celustka oynamalı.

Stoperde egemen ve serdar aziz.

Uf ne müthiş olurdu...
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                harbiden ha...süper değişiklik...
                Kağıt üzerinde '''' böyle komik durabiliyor ancak saha içinde çok iyi durdu Bursaspor doğru dürüst kalemize gelemedi.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne dik oynuyoruz ne dikine oynuyoruz

birisi bugün ilk yarı sakın ileri gitmeyin dese ancak bu kadar oynanırdı

hoca birde iyi başladık demesin mi

aynen böyle ozaman hocam bakalım nereye kadar
                  aha benim gibi düşünen biri daha çıktı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi tamam da bu olay bu akşam ki hakemin maçın kaderini etkilediği gerçeğini değiştirmez ki..

Alanzinho'nun ikinci yarı sol kanatta bi pozisyonu var. Ofsayt diye kesildi. 3 sene evveldi sanırım fenerbahçe maçında da aynı pozisyon da ofsayt bayrağı kaldırmıştı yardımcı hakem. Alanzinho neredeyse 2-3 metre geriden geliyor ama hakem ofsayt bayrağı kaldırıyor. Bu akşam hakemlerin beceriksizden ziyade art niyetli olduklarını düşünüyorum.
                    Dediğin doğru benim de demek istediğim 3 sene önce ki maçta olduğu gibi hakemler bu maçında kaderini etkiledi.Gerçi hangi maçta bizim kaderimizi hakemler etkilemiyor ki!! bakalım çarşamba günki maçın hakemi kim olacak.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursalı oyuncunun sağ kolu çizginin sağında değil mi? Bedenen bakınca ben bizim oyuncuyla hizadalar olarak görüyorum.
                      Kendimden şüphe etmeye başladım cidden
                      Valla ben bakınca Glowacki'nin sağ kolunu ve Ozan'ın kafasını çizgi üzerinde görüyorum..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kağıt üzerinde '''' böyle komik durabiliyor ancak saha içinde çok iyi durdu Bursaspor doğru dürüst kalemize gelemedi.
                        anladımda biz bursaya berabere kalmayamı gittik lütfen.

Yorum

• Hocanın bu maçta en iyi yaptığı sey tempoyu ayarlamasaydı tempolu başlasak bu maçı zor alırdık Bursaspor iyi organize olamadı ama iyi koştu tempo olarak bizden çok daha öndeydi tempolu başlayıp ilerleyen dakikalarda oyundan düşseydik Bursaspor için çok kolay bir maç olurdu. Bunun dışında oyuncu değişiklikleriyle filan maçı aldığımızı düşünmüyorum oyun Bursa'nın kontrolündeyken basit bir hatadan golü bulduk o hata olmasa bu maçı zor alırdık.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dediğin doğru benim de demek istediğim 3 sene önce ki maçta olduğu gibi hakemler bu maçında kaderini etkiledi.Gerçi hangi maçta bizim kaderimizi hakemler etkilemiyor ki!! bakalım çarşamba günki maçın hakemi kim olacak.
                            Bence Süleyman Abay olsun

Eskiden hakemlerin gözlemci puanları açıklanırdı. Devam ediyor mu o uygulama ?
                            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocanın bu maçta en iyi yaptığı sey tempoyu ayarlamasaydı tempolu başlasak bu maçı zor alırdık Bursaspor iyi organize olamadı ama iyi koştu tempo olarak bizden çok daha öndeydi tempolu başlayıp ilerleyen dakikalarda oyundan düşseydik Bursaspor için çok kolay bir maç olurdu. Bunun dışında oyuncu değişiklikleriyle filan maçı aldığımızı düşünmüyorum oyun Bursa'nın kontrolündeyken basit bir hatadan golü bulduk o hata olmasa bu maçı zor alırdık.
                              şenol hoca gibi konuştun.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anladımda biz bursaya berabere kalmayamı gittik lütfen.
                                ŞL maçı sonrası Bursa deplasmanında alınan 1 puan iyidir.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X