İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bilet sayılarını kastetmiştir yoksa şu anda stadın yarısının dolacağını sanmam..İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca daha 75 Dakika var.
Yorum
-
aynen öle sefa.Stadın yarısı dolmıycak ama onlarda çıkış arıyor zor maç olacak erken bir gol buluruz inşallah.hoş 2008 de ki türkiye gibiyiz geri düşünce daha iyi oynuyoruz ama bu sefer rahat bi maç izlemek istiyorum geçen haftaya nazaran.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilet sayılarını kastetmiştir yoksa şu anda stadın yarısının dolacağını sanmam..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
arkadaşlar bursa maçını tabiki kazanmak istiyorum. ama bir takıma yenileceksek bunun bursaspor olmasını isterim geçen yıl bursa fener maçını unutamıyorum. herkesin fenerin altına yatmak için sırada beklediği bir ortamda dik duran tek takım oldu.inşallah bursaspor bizimle play ofa kalır. üçüzlerden biri kalamaz
Yorum
-
INSALLAH dogrudurİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış mı söyledi adam yoksa gerçekten Onur kalede mi?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Sanıyorum dili sürçtü düdüğün.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleINSALLAH dogrudurİlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalede önce Onur 2. saydığında Tolga dedi Lig tv'de.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
hala alanzinho .İlk olarak Cihat K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga-serkan-giray-glo-celustka-zokora-colman-adrian-alan-halil-burak ilk 11
yorum yapamıyorum artık, şenol hoca ne istiyor anlayamıyorm.
bu kadar berbat bir performans gösteren 2 oyuncuda ilk 11 de,
saparayı oynatamıyor ama.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum