Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan Senin oynamamasinin Sadri Senerin Selcuguda oynatmayin aciklamasinin ardindan kendisini istifaya davet ediyorum. Benim icin baskanlik sifatini kaybetmistir.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Onnuuuuur oynamasi lazim artik

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen izleme sakın
        kesin kaybederiz..
        ben izliyince kaybetçeğimizi bilsem bile izlerim laa izlemezsem çatlarım bi f1 bi ts kaçırmam
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onnuuuuur oynamasi lazim artik
          sana katılıyorum. tolga görevini laikiyle yaptı. iyi bir kaleci ve iyi bir trabzonsporlu olduğunu kanıtladı. ancak son maçlarda bana göre hatalı çok gol yedi özellikle çıkması gerektiği anlarda bence geç kaldı.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman kötü ise orta sahamız top yapamıyor..Atağa çıkamıyor ve hep geride kalıyor..Iyı bir Colman özlüyorum
            Bir olguyu özlemek için önce ona sahip olup kaybetmek gerekir , Colman hiç bir zaman iyi olmadı çünkü kapasitesi bu kadar , eğer kaybettiği topların peşinden çok koşuyor savunmasını yapacaksanız diyecek bir şey bulamıyorum , bu arkadaş Türk ve adıda Cemal olsaydı çoktan şehirden kovulmuştu...
            Ortasahada bugünde basit toplar kaybedecek , atağa çıkaren ağır kalacak ama maç sonunda koştu denilecek ,
            Daha beter versiyonu için (bkz alanzinho)...
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir olguyu özlemek için önce ona sahip olup kaybetmek gerekir , Colman hiç bir zaman iyi olmadı çünkü kapasitesi bu kadar , eğer kaybettiği topların peşinden çok koşuyor savunmasını yapacaksanız diyecek bir şey bulamıyorum , bu arkadaş Türk ve adıda Cemal olsaydı çoktan şehirden kovulmuştu...
              Ortasahada bugünde basit toplar kaybedecek , atağa çıkaren ağır kalacak ama maç sonunda koştu denilecek ,
              Daha beter versiyonu için (bkz alanzinho)...

Katılıyorum Onur abi. Alanzinho'nun ismi Ali ya da Ahmet olsaydı şuan Trabzonspor'da olabilir miydi acaba?

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sana katılıyorum. tolga görevini laikiyle yaptı. iyi bir kaleci ve iyi bir trabzonsporlu olduğunu kanıtladı. ancak son maçlarda bana göre hatalı çok gol yedi özellikle çıkması gerektiği anlarda bence geç kaldı.
                Tolga ciddi ciddi 1 değil, 1 keç defa hata yapmadığı sürece Onur'un kaleye geçmesi bana göre haksızlık olur,

Tolga nasıl sabrettiyse, Onur da sabredecek, çalışacak ..

Yorum

• Mac mi var .. daha yeni yani 1-2 saat önce ögrendim valla. Bu sartlar altinda mac mi olur Allah askina birakin gidin ya moral 0 hic umurumda degil

Yorum

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga ciddi ciddi 1 değil, 1 keç defa hata yapmadığı sürece Onur'un kaleye geçmesi bana göre haksızlık olur,

Tolga nasıl sabrettiyse, Onur da sabredecek, çalışacak ..
                    Katılıyorum. Onur'u çok severim ki kaleye geçmesini o nasıl beklediyse neredeyse ben de öyle bekledim geçti işini yaptı bir talihsizlik yaşadı. Ama onun arkasında bekleyen Tolga resmen Kahraman olarak çıktı takımı taşıdı Kaptan oldu. Son zamanlarda sadece Lille maçındaki golde hatası var diyebilirim. Yoksa normalde pek hatası yok gol kurtarıyor. Onur ile aynı işi yapıyor ekstra olarak Onur'un yan toplarda zaafiyeti varken Tolga armut toplar gibi topluyor topları ki defansımızın hali vaziyeti ortadayken Tolga ile devam edilmesinden yanayım. Ha formsuz olur Onur yeniden geçer kaleye ama şimdi değil.

Şu anda şunu anladım Tolga gol yedikçe hatası olsun olmasın yere vurulacak herkes eski haline dönecek. Tolga'yı eleştirelim de Onur kaleye geçsin diye fırsat kollayanlar var..

Yorum

• Halil Yazıcıoğlu:

Bırazdan stada dogru yol alacagız, stratejık ve moral degerı cok yuksek bır 3 puanın pesındeyız, kazanmalıyız.
                      7

Yorum

• Tolga iyi kalecide ekstrası az son maçlarda onur birebirde daha ekstra işler yapıyo gibi geliyo bana oyunu başlatmaşı falanda daha iyi ama tolgaya göre yan toplarda zayıf baya
                        Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Hala mı onur -tolga tartışması.. Ne kadar vefa lıyız.. onur un sözleşmesi bitiyor.. İmzalamadan kaleye geçmesine karşıyım.. Bu Trabzon'un aleyhine bile olsa.. Sıkıldım bizi bırakıp giden yıldızlardan.. İmzalasın, sonra bakarız.. Ama onur un sakatlıktan yeni çıktığı ve maç eksiği olduğu da bir gerçek..
                          Bu arada kimse maçla ilgili yazmamış.. halbuki ben sabırsızlanıyorum.. kadroyu merak ediyorum.. Volkan ın olmaması kosununda görüşlerinizi merak ediyorum.. Bu maçı kazanırsak güzel olur diye kafamda maçı oynuyorum.. (Kazanıyoruz tabii.. kafamda oynadığında Trabzon hiç yenilmiyor. Oyuncularımızın benim kafama yetişmesi için biraz daha çalışması lazım.. Bırakın didişmeyi..
                          Hayde Trabzon... Oyna... Dik oyna..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• bursa başkanı yazıcı ,stadın yarısı dolmamış dedi bu güzel haber
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa başkanı yazıcı ,stadın yarısı dolmamış dedi bu güzel haber
                              Maca daha 75 Dakika var.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bonservisiyle aldığımız volkan şeni özel sebeplerden dolayı(başkanlar birbirine söz vermiş) bu maçta oynatamıyormuşuz.Ben bunu anlayamıyorum.O zaman geçen hafta galatasarayda sercan yıldırım bursaspora karşı neden oynadı?
                                En son evrents tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 17:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X