Volkan Senin oynamamasinin Sadri Senerin Selcuguda oynatmayin aciklamasinin ardindan kendisini istifaya davet ediyorum. Benim icin baskanlik sifatini kaybetmistir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta | Bursaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen izleme sakın
kesin kaybederiz
..
ben izliyince kaybetçeğimizi bilsem bile izlerim laa
izlemezsem çatlarım
bi f1 bi ts kaçırmam
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
sana katılıyorum. tolga görevini laikiyle yaptı. iyi bir kaleci ve iyi bir trabzonsporlu olduğunu kanıtladı. ancak son maçlarda bana göre hatalı çok gol yedi özellikle çıkması gerektiği anlarda bence geç kaldı.İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnnuuuuur oynamasi lazim artik
Yorum
-
Bir olguyu özlemek için önce ona sahip olup kaybetmek gerekir , Colman hiç bir zaman iyi olmadı çünkü kapasitesi bu kadar , eğer kaybettiği topların peşinden çok koşuyor savunmasını yapacaksanız diyecek bir şey bulamıyorum , bu arkadaş Türk ve adıda Cemal olsaydı çoktan şehirden kovulmuştu...İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman kötü ise orta sahamız top yapamıyor..Atağa çıkamıyor ve hep geride kalıyor..Iyı bir Colman özlüyorum
Ortasahada bugünde basit toplar kaybedecek , atağa çıkaren ağır kalacak ama maç sonunda koştu denilecek ,
Daha beter versiyonu için (bkz alanzinho)...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir olguyu özlemek için önce ona sahip olup kaybetmek gerekir , Colman hiç bir zaman iyi olmadı çünkü kapasitesi bu kadar , eğer kaybettiği topların peşinden çok koşuyor savunmasını yapacaksanız diyecek bir şey bulamıyorum , bu arkadaş Türk ve adıda Cemal olsaydı çoktan şehirden kovulmuştu...
Ortasahada bugünde basit toplar kaybedecek , atağa çıkaren ağır kalacak ama maç sonunda koştu denilecek ,
Daha beter versiyonu için (bkz alanzinho)...
Katılıyorum Onur abi. Alanzinho'nun ismi Ali ya da Ahmet olsaydı şuan Trabzonspor'da olabilir miydi acaba?
Yorum
-
Tolga ciddi ciddi 1 değil, 1 keç defa hata yapmadığı sürece Onur'un kaleye geçmesi bana göre haksızlık olur,İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana katılıyorum. tolga görevini laikiyle yaptı. iyi bir kaleci ve iyi bir trabzonsporlu olduğunu kanıtladı. ancak son maçlarda bana göre hatalı çok gol yedi özellikle çıkması gerektiği anlarda bence geç kaldı.
Tolga nasıl sabrettiyse, Onur da sabredecek, çalışacak ..
Yorum
-
Katılıyorum. Onur'u çok severim ki kaleye geçmesini o nasıl beklediyse neredeyse ben de öyle bekledim geçti işini yaptı bir talihsizlik yaşadı. Ama onun arkasında bekleyen Tolga resmen Kahraman olarak çıktı takımı taşıdı Kaptan oldu. Son zamanlarda sadece Lille maçındaki golde hatası var diyebilirim. Yoksa normalde pek hatası yok gol kurtarıyor. Onur ile aynı işi yapıyor ekstra olarak Onur'un yan toplarda zaafiyeti varken Tolga armut toplar gibi topluyor topları ki defansımızın hali vaziyeti ortadayken Tolga ile devam edilmesinden yanayım. Ha formsuz olur Onur yeniden geçer kaleye ama şimdi değil.İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga ciddi ciddi 1 değil, 1 keç defa hata yapmadığı sürece Onur'un kaleye geçmesi bana göre haksızlık olur,
Tolga nasıl sabrettiyse, Onur da sabredecek, çalışacak ..
Şu anda şunu anladım Tolga gol yedikçe hatası olsun olmasın yere vurulacak herkes eski haline dönecek. Tolga'yı eleştirelim de Onur kaleye geçsin diye fırsat kollayanlar var..
Yorum
-
Hala mı onur -tolga tartışması.. Ne kadar vefa lıyız.. onur un sözleşmesi bitiyor.. İmzalamadan kaleye geçmesine karşıyım.. Bu Trabzon'un aleyhine bile olsa.. Sıkıldım bizi bırakıp giden yıldızlardan.. İmzalasın, sonra bakarız.. Ama onur un sakatlıktan yeni çıktığı ve maç eksiği olduğu da bir gerçek..
Bu arada kimse maçla ilgili yazmamış.. halbuki ben sabırsızlanıyorum.. kadroyu merak ediyorum.. Volkan ın olmaması kosununda görüşlerinizi merak ediyorum.. Bu maçı kazanırsak güzel olur diye kafamda maçı oynuyorum.. (Kazanıyoruz tabii.. kafamda oynadığında Trabzon hiç yenilmiyor. Oyuncularımızın benim kafama yetişmesi için biraz daha çalışması lazım..
Bırakın didişmeyi..
Hayde Trabzon... Oyna... Dik oyna..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Maca daha 75 Dakika var.İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa başkanı yazıcı ,stadın yarısı dolmamış dedi bu güzel haberPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum