İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Ben aynı düşünmüyorum seninle Sefa kardeşim,her insan hata yapabilir,ben bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum eğer dönmek istiyorsa tabi ki...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördüm haberi Haber61'de.. Ama o yol kapandı. Kendi tercih etti bunu.. Bu takımdan içeri girmemeli artık. Kaldı ki ben geri dönmek istediğini de düşünmüyorum..
Yorum
-
Selçuk açık kapı bırakmadan gitti. Biz ne küme düştük ne kötü derece aldık. Ne şike yaptık ne yalakalık. Ne birine yaslandık ne ötekine. Mükemmel bir sezon geçirdik, adımız gibi, Fırtına gibi estik.
O GSde ne bulduysa Trabzon'da bulamadığı, artık çok geç onun için.
Bu taraftar özenerek anlatıyordu Selçuk'u, bağrına basmıştı, çok seviyordu.
Trabzonspor Selçuk'un zirveleştiği takım olmuştu. Çoğumuz için çok çok değerliydi.
Hiç bir sebeple geri dönme teklifinde dahi bulunmamalı. Ben buna yüzsüzlük derim, iki kat daha nefret ederim kendisinden.
Yorum
-
nerden cıktı bu dansöz selcuk meselesı ya.bırakın bu yanlıs haber ıslerını yok pısman olmusta yok arkadas ortamı yokmusda.yok ş.ligi varmısda...adam zaten para ıcın gıttı be kardesım neyını konusuyoruz ..
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk açık kapı bırakmadan gitti. Biz ne küme düştük ne kötü derece aldık. Ne şike yaptık ne yalakalık. Ne birine yaslandık ne ötekine. Mükemmel bir sezon geçirdik, adımız gibi, Fırtına gibi estik.
Trabzonspor Selçuk'un zirveleştiği takım olmuştu. Çoğumuz için çok çok değerliydi.
Hiç bir sebeple geri dönme teklifinde dahi bulunmamalı. Ben buna yüzsüzlük derim, iki kat daha nefret ederim kendisinden.
Aynen öyle.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
maçı seyrederken hiç kaybederiz düşüncesinde olmadım, ne ilk golü yediğimizde ne de ikincisini. Maç bana 2 sezon önce 3-2 yendiğimiz Antalya maçını hatırlattı. Onda da yağmur vardı, stattaydım. İki kere geri düşüp 3-2 almıştık. Evet henüz takım olamadık, o yüzden aksıyoruz zaman zaman.. Ama bu takımın birlikte oynayacağı maçlara ihtiyacı var. Bir kaç ay daha sabretmemiz lazım. Makine gibi oynayan bir takım dağıldı gitti, her şeyi silbaştan yaptık. Hiç kolay değil..
Sabır..Sabır..Sabır..her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Bazılarımız Ona Kaptanlığı Bile Yakıştırıyordu.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk açık kapı bırakmadan gitti. Biz ne küme düştük ne kötü derece aldık. Ne şike yaptık ne yalakalık. Ne birine yaslandık ne ötekine. Mükemmel bir sezon geçirdik, adımız gibi, Fırtına gibi estik.
Boşver Be Selçuk Sarı-Kırmızı Forma Sana Daha Çok Yakıştı Zaten ..
Yorum
-
İlginçtir ki o antalya maçında da kalede tolga vardı ve yediğimiz iki gol de çok ama çok benziyorİlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı seyrederken hiç kaybederiz düşüncesinde olmadım, ne ilk golü yediğimizde ne de ikincisini. Maç bana 2 sezon önce 3-2 yendiğimiz Antalya maçını hatırlattı. Onda da yağmur vardı, stattaydım. İki kere geri düşüp 3-2 almıştık. Evet henüz takım olamadık, o yüzden aksıyoruz zaman zaman.. Ama bu takımın birlikte oynayacağı maçlara ihtiyacı var. Bir kaç ay daha sabretmemiz lazım. Makine gibi oynayan bir takım dağıldı gitti, her şeyi silbaştan yaptık. Hiç kolay değil..
Sabır..Sabır..Sabır..
Yorum
-
VALLAHA dogru ha çççİlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginçtir ki o antalya maçında da kalede tolga vardı ve yediğimiz iki gol de çok ama çok benziyor
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
3 puanla kapatmak iyi oldu haftayı.Sırada Moskova seferi var ki Allah yardımcıları olsun.Oradan alınacak 1 puan altın değerinde.
Şenol hoca da zaten bu sebeple,maç sonu olumsuzlukları es geçti,moraller bozulmasın diye.
Selçuk konusuna gelince İstanbul medyasının Burak haberlerine misilleme gibi duruyor.Akıl edenin aklına sağlık fakat gerçekleşme ihtimali ''0''.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
selçuk hakkında bir fikirde ben yazayım;çok kızdım; Arda gibi bir kaç kişinin kurbanı oldu, Zannetiğin şey olmadı Arda kalacaktı ne oldu herkesi kazıkladı, kim kaldı kafa dengi yok mu...
NE oldu Selçuk orada orası seni büyütmez dedik yakında kadroya da giremeyeceksin bundan eminim, biz de kimse ayhan gibi, mustafa sarp gibi aşağılanmadı taraftar korosuyla;
orada düşersen kaldıracak adam bulamazsın diyesim var...
bu yönetim Egemeni de bedavaya verdi; neyn peşindeydik yada onlar neyi bekledi, bizde trilyonlar yok, belki onu tercih ettiler ama dönemez, o istese biz istesekte artık gelemez,
Gerçekleri gördüler göreceklerde çünkü;orada gs zor durumda diye takımın başına geçen Fatih terim varya GS için geldim diyen; Şenol hocanın aldığından belkide 3 kat fazla alıyor onlar öyle gönülden seviyor renklerini işte, Futbol bizim için sadece Futbol değil Selçuk bir keyif bir zevk, bir başkaldırış...vs..vs...SElçuğu bu kadroda görmeyi çok isterdim ama ZOR BE artık, kimse hayır demez ama zor işte...
Yorum
-
hatta ve hatta goller de aynı kalelereİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVALLAHA dogru ha ççç
1. goller yol tarafı, 2. goller deniz tarafı 
o maçta da 2. golü yedikten hemen sonra 2-2 yapmıştık
Yorum
-
he yaa djiehoua ve ertugrul hiyari atmisti golleriİlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatta ve hatta goller de aynı kalelere
1. goller yol tarafı, 2. goller deniz tarafı 
o maçta da 2. golü yedikten hemen sonra 2-2 yapmıştık
2-2 evet hemen cevap verdik Isaac ile Umut'un pasinda =) sonrasinda Göökhan Ünaaalll hey gidiii
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum