Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kısa bir telefon bağlantısı yaptık

Ben TV yi açamadım...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Hürriyet çirkefi atılmalıydı. Ayrıca net penaltımızda verilmedi. Ve rahat olun %100 foul gol olan pozisyon.
      dikkat ediyor musunuz?
      HÜRRİYET

Yorum

• Su andaki en büyük sorunumuz rakiplerimize cok fazla pozisyon vermemiz,bu sorunu bir an önce cözmeliyiz.

Sampiyonlar liginde geriye yaslanarak oynadigimiz icin sorun olmadi ama ligde önde oynamak zorunda oldugumuz icin aciklarimiz ortaya cikti.

Egemen in yerini halen daha dolduramadik,savunma kurgusunun sürekli degismesi de takimi olumsuz etkiliyor.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• - Geçen biri Adrian çıktıktan sonraki yediğimiz gollerin istatistiklerini yapmıştı , Adrian çıktıktan sonra aklıma hemen geldi zaten , hakikatende acaip geldiler , ha Alanzinhonunda katkısını unutmayalım tabiki...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• macin ozeti verildimi?
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımızı eleştirdiğimiz konular üzülerek söylüyorum çalışma ile düzelecek şeyler değil, bazı sorunlarımız kalıtımsal geliyor..Serkan- Mustafa ve Colman'nın bildiğimiz ve kalsik hataları var, Serkan oyunu ilerde domine edemiyor, çıkışları bilinçsiz ve geri dönüşleri riskli.

Defans hattımız rakibe çok uzak duruyor ve ona vurma şansı veriyor, bu maçta değil başka maçlarda da aynı sıkıntıyı görüyoruz. Rakibin 3 metre önunde durarak sadece topu seyrediyorlar. Basit bir fayk ile çalım yiyecek gibiler
              abi şahsen katılmıyorum çalışma olaylarına,oyuncularda konsantrasyon sıkıntısı var,eskiden bu hatalar olmuyordu sanki
              tespitlerini nispeten doğru buluyorum
              ancak bence takımda asıl düzeltilmesi gereken top kaptıran ve kendini yetenekli sanan futbolcular,bunu kızarak söylemiyorum,bu psikolojik bir sorun...
              ciddi şekilde sıkıntımız var
              bu gün özeti izledim ben sadece
              yine top kayıpları ve yakalanmalar.defanstaki sıkıntının asıl kaynağının orta sahanın top kaybetmesi olarak düşünüyorum
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Yalandan yere Ankaragücü'ne kasmaya da gerek yok ayrıca. Sert oynamış olabilirler fakat sakatlığa sebep olacak kasıtlı müdahale pek olmadı.

Öne geçmelerine rağmen yere yatmadılar, geriye yaslanmadılar. Ne bileyim oyunu çirkinleştirmediler bence pek. Berabere bitse maç, kazanmak hakkımızdı da diyemezdik yani.

Ha bu takım ilk beş hafta nasıl galip gelemedi düşündürücü olan o.

Bu maçın bize olan tek artısı biraz moral olur herhalde. CSKA maçına etkisi pozitif olsun da gerisi önemli değil.
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  macin ozeti verildimi?
                  trt3 de geniş ve kısa özet verildi şu an pozisyonlar tartışılıyor
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum

Colman Şamp.Ligini Düşünüyor Gibiydi.

Zokora'nın Başına Bi Adam Dikmiş Ziya Efendi Zokora'da Vasatı Aşamadı.

Alanzinho, Serkan, Yumlu Bu Takımın Topçusu Değil.

Volkan Çok Bencil Oynuyor. Umarım İlerde Düzeltir Formunu.

Adrian Mükemmeldi. Pawel'le Bi Uyumu Vardı. Fakat Pawel Fizik Güç Bakımından Zayıf. Bu Kadar Zamandır Böyle Olmasının Sebebi Bence Bu Adamın Stili Bu Kale Önünde Topları Gole Çevirmek.

Burak Bugun Etkisizdi. Golü Mükemmeldi Fakat Golu Atmasa Bugunkü Performansını Eleştirirdik. Gerçi Ziya Burak'ı Da Kitledi Bugun.

Celustka Sen Nesin Öyle Sol Bek Adam Fakat Soldan Sokulup Sağa Çekip Rakipleri Yatırıp Gol Atıyor.

Giray Mustafa'nın Arkasını Topluyor.

Sonuç. 3 Puan İyidir. Cska Maçı Böyle Olmaz
                    şu boldladığım yorumdan korkuyorum işte. Her maç gol atan burak bi maçta gol atamayacak ve o maçta puan kaybedicez. Sonra fatura burağa kesilicek. Bundan korkuyorum. Bizim taraftar, yapar mı yapar.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Size özel değildi üstelik sizin pozisyonla ilgili yorumunuzu dahi okumadan yazdım ben bu mesajı. Bana göre bugünkü Burak'ın pozisyonlarına faul dememek açıkçası zorlama oluyor.

Bu kadar yaşça büyük birinin özelinde yazmadım yorumumu. Yine de hata ettiysek özür dilerim. Kusura bakmayın. Bazı arkadaşların yorumlarına dayanamıyorum zira...
                      Estağfurullah.. Özür mesele değil de burada herkes Trabzonsporlu.. Kazandığımız bir maçtan sonra bile ne kadar aykırı olsa da birbirimizin görüşlerine katlanamıyorsak düşündürücü. Üstelik burası forum. Yani farklı görüşlerin olması doğal. Kızdığın zaman muhatabının Trabzonsporlu olduğunu düşün her şey geçiyor

Yorum

• bu maç taraftar baya iyiydi..özellikle ilk yarı taraftara bayıldım.. bayanlar gelince bizimkiler coştu...
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalandan yere Ankaragücü'ne kasmaya da gerek yok ayrıca. Sert oynamış olabilirler fakat sakatlığa sebep olacak kasıtlı müdahale pek olmadı.

Öne geçmelerine rağmen yere yatmadılar, geriye yaslanmadılar. Ne bileyim oyunu çirkinleştirmediler bence pek. Berabere bitse maç, kazanmak hakkımızdı da diyemezdik yani.

Ha bu takım ilk beş hafta nasıl galip gelemedi düşündürücü olan o.

Bu maçın bize olan tek artısı biraz moral olur herhalde. CSKA maçına etkisi pozitif olsun da gerisi önemli değil.
                          - Doğru diyosun , belki çirkinleştirseler puan alabilirlerdi , gerçekten çok güzel oynadılar , artık önleri açık bence...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adrian. Komple bir futbolcu. Sağ ayak, sol ayak. Futbol aklı müthiş, Top tekniği müthiş. Biraz daha fizik güçle muhteşem olacak.
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kısa bir telefon bağlantısı yaptık

Ben TV yi açamadım...
                              Birisi kaydetmiştir
                              Konu neydi diyeceğim, Trabzonspor diyeceksin.. Soru neydi diyelim

Yorum

• 22:42 itibariyle maçın özetini izleyebilirsiniz:
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X