Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak'ın serbest vuruşu da faul,penaltı pozisyonu da penaltı. Saçma sapan zorlama yorumlara gerek yok. Her iki pozisyonda da rakipler net bir şekilde Burak'ı formasından çekiştiriyorlar. Hel ki penaltı pozisyonunda.

Objektif olacağım derken suyunu çıkarmanın lüzumu yok!

Birini o şiddette formasından çeken olursa düşmese de %99 kendini bırakır. Ki açık açık ve ısrarla çekiştirdi Hürriyet.
    En son worldmaster tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 23:03.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Pankart Daha Büyük Olmalıydı
      onlar metriste...metres ayça da...neyse...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Umarım tek neden CSKA maçıdır yoksa bu halimizle ve eksiklerimizle bence gelecek adına her geçen gun umutsuz oluyorum...

Bıran once TAKIM OLMAYI başarmalıyız
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu kadar tartışıyoruz falan da bu lig koftiden. Unutmamak lazım, asıl ligimizin maçı Salı günü. Bu ligde istersek doksan dakika yerde sürünelim kaznadıktan sonrası önemli değil.

Yorum

• Burak bugun çok morali bozuk görüntü sergiledi, Inşallah kafasına takılan birşey yoktur.
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• salı cl maçı var 10 gündür milli takım kampı var. millet bıkmış yorgunluktan kafalar dağınık.sonuç gayet güzel al 3puanı devam et yoluna ama şenol hocaya bir sorma hakkım olsa şunu sorardım '' sn hocam adrianı çıkartıp marek i sola koydunuz önde olduğumuz her maçta olduğu gibi her defasında bir sıkıntı atlatıyoruz yada gol yiyoruz.bunun sebebi nedir? aynı durum 92 de atilla nın pozisyonundada gerçekleşiyordu az daha?'' merak ediyorum cevabı ne olurdu?

Yorum

• Ilk olarak ibb şimdi de mke nereden bulurlar alırlar bu topçuları anlamıyorum, demekki bizim transfer komitesi çok aranıyor...
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• bu defansla yine iyi aldık 3 puanı süper bir defansımız var

Yorum

• - Alanzinho beni bu akşam resmen çıldırttı , o lüzumsuz laubali hareketleri ardı ardına yapmayı nasıl başarıyor helal olsun...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaşlar siyaset ile ilgili mesaj yazanlara ceza vereceğiz. Lütfen ikili tartışmalara son verin.
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Sports tv deyİm...............

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'ın serbest vuruşu da faul,penaltı pozisyonu da penaltı. Saçma sapan zorlama yorumlara gerek yok. Her iki pozisyonda da rakipler net bir şekilde Burak'ı formasından çekiştiriyorlar. Hel ki penaltı pozisyonunda.

Birini o şiddette formasından çeken olursa düşmese de %99 kendini bırakır. Ki açık açık ve ısrarla çekiştirdi Hürriyet.
                            Saçma sapan yorum ne demek. Daha saygılı olamaz mısın ? Senin gibi düşünmek zorundamıyız. Şimdi ben de senin yorumun saçma sapan mı demeliyim. Biraz daha dikkatli olamaz mısın ?

Yorum

• Volkan Şen benımde çok güvendiğim bir oyuncuydu ama bende hayal kırıklığı yaşıyorum...Bir futbolcu kendine bu kadar ihanet etme hakkına sahip değidlir

Celustra kesinlikle STOPER de değerlendirilmeli.. Bu takımın stoperleri MUSTAFA VE GİRAY olmamalı

Glowackı dene oyuncu , Artık bir şeye karar vermeli, yaşı ve tecrübesi itibariyle bu takımın defansının beynimi olacak yoksa 18 yaşında futbola yeni başlamış bir oyuncu gibi inisiyatif almadan sadece görev veirlirse mi oynayacak

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burak'ın serbest vuruşu da faul,penaltı pozisyonu da penaltı. Saçma sapan zorlama yorumlara gerek yok. Her iki pozisyonda da rakipler net bir şekilde Burak'ı formasından çekiştiriyorlar. Hel ki penaltı pozisyonunda.

Tartismali pozisyonlarla ilgili bende senin yorumuna katiliyorum.

Rakip oyuncular,özellikle hürriyet bu aksam buraga karsi cok sert oynadilar ve onu yildirmaya calistilar.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X