Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan Şen'e 4.5 Milyon Euro bonservis verildi oynadığı oyun ortada..
    Beni de su ana kadar en cok hayal kirikligina ugratan oyuncu oldu volkan.

Etkisiz futbolu bir yana yeteri kadar istekli oldugunu düsünmüyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

3.6 verildi bu bir ayrica sabirsiz deriz kizarsiniz ama böylesiniz ne yapiyim...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

3.5m € verildi.

bu maç etkili olamadı istikrar sorunu var ama halledecektir güveniyorum ona.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• volkan ilk onbir oyuncusu değil..oyuna alan gibi sonradan girmeli...
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Günes basin toplantisindan; Güneş, "Adrian kusursuz oynadı"
            Kesinlikle, çok doğru
            Manchester City
            Onur Recep KIVRAK

Yorum

• Sekou Oliseh sakatlanmış cska'da 2 maçtada oynamayacakmış.bu sene 28 maç oynamış sağ açık oynuyormuş
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Bu Pankart Daha Büyük Olmalıydı
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forumdan ödül almıştı diye hatırlıyorum da bu tür tartışmalaraı maç sonu yapmasak iyi olur.

Burak'ın penaltı pozisyonu için bir not ekleyeyim, arkadan çekilen oyuncunun öne düşmesi her zaman şüphe uyandırır. Hani çekti bırakınca öne düştü desem o da ikna edici gelmiyor. Tabi ki benim görüşüm.
                  Çekme çok açık görülüyor..Burak topa gitmeye niyetli ama o çekme onu biraz engelliyor..sonra ayaklar vücutlar temas ediyor,çekmenin bitmesiyle de öne doğru düşüyor..faul var ama maalesef bu ülkede bunlara penaltı çalınmıyor..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• çift forvet yüzünden az kalsın mağlup oluyorduk...ortasahayı rakibe verirseniz her zaman sıkıntı olur...
                    taktiksel olarak yanlış oynadık. ortasayı üçleyince daha başarılı olduk...

Yorum

• beyler trt de ozet verildimi acaba kacirdikmi?
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Pankart Daha Büyük Olmalıydı
                        Büyük olmalıymış gerçekten

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Celustka,adrian ve burak takimin iyileriydi.

Volkan en kötüsüydü yine,zokora da iyi degildi colman vasatti.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Valla kımın ne dediğini bilmiyorum ama bencede bu sezonun en etkisiz oyununu oynadık..

Colman sahada neredeyse yoktu. Sanırım Şampiyonlar ligini düşünerek oyunu basite adı ve çok hata yaptı

Giray-Mustafa- serkan adeta sahada hiçbir varlık gösteremeyen ve kafaları başka yerdeydi.

Sahanın en iyisi ADRİAN dı ve CSKA maçı oncesi tek sevindirici olan buydu

Herşeye rağmen 3 puan 3 puandır
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celustka,adrian ve burak takimin iyileriydi.

Volkan en kötüsüydü yine,zokora da iyi degildi colman vasatti.
                              Colman, Zokora'dan daha iyiydi abi bugün.

Yorum

• - Bakın göreceksiniz Volkan ilerde Burak Yılmaz-2 olucak , yazın bir kenara...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X