Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Mustafa'nın pozisyonu zaten dışarda başladı ama Giray ve Mustafa'nın bir huyu var , ne zaman çalım yeseler hemen eller adamın omzunda amcaoğlu modunda...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeş sende vermediği penaltılara ses çıkar
      Aynen hocam,bu forumda sevilmek istiyorsan,hakeme sallayacaksın,bizim topçuysa kraldır diyeceksin vs...
      Şimdi Giray ve Colman ikilisine biraz sallayacağım ama suçlu ben olacağım ondan sonra o yüzden sesimi çıkarmıyorum yazılanları okuyorum...

Yorum

• Ziya Doğan bunu hep yapıyor. Rugby oynar gibi futbol oynayan takımlar kuruyor. Sonra da dünyanın faulunu yapıyorlar. Hakem çalınca da sistemi işler tutmak için Trabzonspor gibi büyük kulüp maçlarında isyan havası oynuyorlar. Trabzonspor üzerinden prim yapmayı bırak
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• - Bu akşam TG'ye tek bir sebepten kızdım Trabzonlu Geçler yazmışlar diye gördüm ben yanılmıyorum değilmi
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hakem olsam Buraka ne faul çalarım ne penaltı.Ben bir Trabzonspor aşığı olarak Burakın düşmelerine inanmıyorum.İnandırıcı gelmiyor bana.
            Kardes sen Trabzonspor'lumusun?...yazdığın her mesaj offside kokuyor...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Aynen hocam,bu forumda sevilmek istiyorsan,hakeme sallayacaksın,bizim topçuysa kraldır diyeceksin vs...
              Şimdi Giray ve Colman ikilisine biraz sallayacağım ama suçlu ben olacağım ondan sonra o yüzden sesimi çıkarmıyorum yazılanları okuyorum...
              sen burayi galiba antu yla karistiriyorsun..tam tersi..kendi degerlerini yerden yere vurman gerekir..aslinda sende forumun geneline uyan bir kisiliksin..bugün yendigimiz icin biraz yanliz kaldin..yenilseydik cogunlukta hic göze batmazdin mesela..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardes sen Trabzonspor'lumusun?...yazdığın her mesaj offside kokuyor...
                Doğrudur hocam fenerliyim,bu forumda doğruları söyleyince fenerli oluyorsun...

Yorum

• Burak'ın golünde spiker ağlayacak üzüntüden.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adrian'a bugün bayıldım. Gerçekten müthiş oynadı. Cska maçında aynı performansı bekliyorum.
                    Colmandante

Yorum

• son dakikada o pozisyonu nasıl veriyoruz?

Yorum

Doğrudur hocam fenerliyim,bu forumda doğruları söyleyince fenerli oluyorsun...
                        İtirafın icin eyvallah, keske herkez senin gibi rengini gizlemese...
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sapara degil Adrian o
                          hayır saparaydı
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'ın golünde spiker ağlayacak üzüntüden.
                            aynen..spikerler cok üzülmüş bizim attıgımız gollere..ilker yasin gibi goll diyoo

Yorum

• Maç elden gidiyor tribünlerde oleyyy oleyyy tezahüratları. Malesef Stadın en büyük taraftar grubu Tribüncülükten anlamıyor..

Yorum

• Ulan Ziya dallaması Trabzon'a gelince dilin uzuyor şerefsiz. Takımını çıkarmışsın her pozisyonda ölümüne taban girdiler. Her pozisyonda faul yaptılar. Burak'ı vurun, kırın, öldürün topa dokundurtmayın diye talimat vermişsin. Hakem senin kasap futbolcularının yaptığı penaltıları es geçti, kartları göstermedi. Halen çıkıp büyük bir aymazlık içinde hakemden şikayet ediyorsun. İstanbul takımlarına nasıl yattığını görüyoruz senin. Sen takımın Beşiktaş'a böyle oyna 5-0 alırsın maçı. Hakeme filanda ihtiyacın olmaz. Bugün fark yemediğinin sebebi şerefsiz hakem ve Trabzonspor'un şanssızlığıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X