Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...
    Dokunmak penatı değil.

Yorum

• Senin tüm futbolcuların Trabzonspor'un her atağını faulle durdurmak için çıksın sahaya sonra hakeme kız yok ya bende kızdım hakeme defanstaki her topçuları en az 3er faul yaptı ne sarı ne başka bir şey..

Yorum

• Gerek milli maç arası ve gerekse Ziya Doğan'dan dolayı zor maç olacağı belliydi. Üstüne 80.dk'dan sonra kart göstermeyi uygun gören hakem eklenince çok zorlandık.

Savunmamız Celutska, biraz da Giray dışında rezaletti. Adrian orta alanın en iyisiydi. Burak'ı anlatmaya gerek yok.

Şu forumdan birisi Allah rızası için Alanzinho'nun ne yapmaya çalıştığını bana anlatsın. Sanki bir program yazılmış ve kendisine yüklenmiş. "Çalım at,topu sür ve topu kaptır"

Lig maçlarımızın hepsinde, rakip takım orta sahayı çok çabuk geçip savunmamızla karşı karşıya kalıyor. Orta alanda en büyük sıkıntımız bu.

Maçtan hiç kopmayan taraftarımıza ve ne olursa olsun galip gelen takımımıza teşekkürler...
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bu arada ikinci golü bilmem de yediğimiz ilk gol tamamen rezillik. Üç kişi adamı kaleye soktu adam da vurdu gol oldu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...
            yuh be
            adam orda 45 derece acıyla yattı once sonra ayagı kaydı mustafa bir şey yapmadı.
            hakem bizim net 2 penaltımızı vermedi
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Hürriyet sarı görmedi neyi tartışıyoruz ? ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Neyse,çok şükür kazasız belasız atlattık..Fakat rakip takım yüzelli tane taktik faul yapıyo,oyunun içine ediyo..İlk sarı kartını da 70. dk. dan sonra görüyo.Ne hakem oralı oluyo ne stattaki taraftar olarak biz tepki koyuyoruz bu duruma..Bende buna hasta oluyorum işte..Avni akerde faullere kart çıkarmak yasaklandı da benim mi haberim yok..
                Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Brozek iyi adam

Yorum

• [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Mustafa 2.lig kırmızı grup topçusu.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        az önce dedi celustka ve cech bu takımın oyuncuları değil dedi
                        evet istanbul medyasına göre alanzinho da çok iyi oynamış.öyle dedi maçta spiker.onlara göre evet alanzinho iyi oynadı
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birde REnkdaşlar a.gücünün diğer maçlarını izleyince ilk yarıda maçı bitirelim sonra yatalım mantığı ile de çıkmış olabilirmiyiz dersiniz..Bence bu maçın bu hale gelmesinde çok sebep var birincisi bu..
                          2.Cska maçını düşünerek oynamayacak oyunculara daha fazla yük vermeye yönelmiş olabilir
                          3.Cech, Halil ve glo oynayacak onlar dinlendirildi takım zaten oturmadı çok değişiklik sık maç trafiği de buna engelleiyor
                          4. CL maçını oyuncuların daha çok düşünmeesi
                          5.Oyuncuların Formsuz oluşu
                          6.Milli takımda oynayan oyuncular idare eder mantığı ile oynadı...
                          Birde hakemlerden şikayet eden A.gücü başka maç mı izledi yada başka hakemmi vardı onlarra; bizim bir iki penaltımızı vermeyen hakem bizim maçın hakemi değilmiydi...
                          artı kartları angaragücüne 80 den sonra gösterdi
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Mustafa'nın pozisyonu penaltıysa bende ofsaytım.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
                              trabzonlu gençler denen grubun başbakana yaptığı yalakalık ne oluyor? açtıkları tarzda Trabzonspor ile alakası olmayan pankartlar o stada nasıl giriyor? keyfim çok kaçtı o yalakalık kokan pankart yüzünden.
                              Haydaaaa yahu sen bizimle aynı oksijeni mi yakıyorsun. Bu ülkede başbakana baş sağlığı dilenmeyecek de kime dilenecek bi anlatsana... Ama ben tahmin ediyorum şahsının zihinsel buhranlarına trabzonlu gençlerin bende onlardan biriyim bi baş sağlığı dilemesi lazım...

başın sağolsun. Bide yalaka lafını aynen şahsına iade ediyorum
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ben hakem olsam Buraka ne faul çalarım nede penaltı.Ben bir Trabzonspor aşığı olarak Burakın düşmelerine inanmıyorum.İnandırıcı gelmiyor bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X