Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vittk bizim cok isimize yarayacakti.
    Bn girayida mustfyida begendm
    1 gol cok guzl defans hatasi diyemem saygi duydum
    2 gol de zokoranin hatasi var giray mustafa duran topta ciktilar orada faul yapmasi gerekiyordu gol de defans yerlesmemisti. Sefansa suc bulamam

Yorum

• Ş.liginde takımın performansı tamamen farklı olacaktır..

Bu maçtaki oyun anlayışıyla cska deplasmanındaki oyun tarzı aynı şekilde sahaya yansımayacaktır..

Fark yeriz bizi dağıtırlar filan artık eskide kaldı biz bu oyun yapısıyla geçen yıl olduğu gibi gene deplasman fatihi görünümüne bürünürüz merak eylemeyin..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• A.Gücü maci sonrasi herhalde kaliteli bir defans oyuncusu almak üzerimize vacip oldu.

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Trabzonsporun hayatı boyunca durduramadığı bazı siyahi oyuncular Preko , Colibaly , Tisdell , Tazemeta ,Jebrill vs...şu yaşıma geldim hep aynı adamlar hep aynı film ...
          +Makukula .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            az önce dedi celustka ve cech bu takımın oyuncuları değil dedi
            hangi kanalda o ya

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rıdvan Dilmen: Celustka felan trabzonspor'un oyuncusu değil

Bunu demis olamaz...

Bu arada bu adami nasil dinliyorsunuz, hayret...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Özürlü bu Rıdvan ya..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• - Rıdvanda bize göre adam değil ama hala orda yapıcak bişey yok arz talep meselesi...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ankaragücünün penaltısı verilmedi diyen arkadaşları insafa davet ediyorum

2 kornerde burak ın 3 kşşi tarafından tutulup yere indirilmesi neydi ?
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunu demis olamaz...

Bu arada bu adami nasil dinliyorsunuz, hayret...
                      dinlemem ben o adamı ve babamı hepsi fenerli.twitten bi arkadaş yollladı
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hangi pozisyon?
                        Mustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...

Yorum

• İlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakem Özkalfanın Burak'ın ceza sahası içerisindeki her pozisyonda yaka paça aşağı indirilmesini ısrarla görmek istemeyişini neye yorumlamak lazım acaba ?

Taraf tutmasina...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• benim gördüğüm mustafa iyi oynadı bu maçta hataları yokmuydu vardı ama topu oyuna sokma konusunda giraydan çok iyiydi girayın defanstan çıkardığı her top ya taç yada rakip oyunculara gitti mustafa sürekli oyunu kurmaya çalıştı. gelişme var mustafada bana göre
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yok artık. ciddi ciddi dedi mi bunu
                              Trabzonspor'u çok büyütmüş gözünde

Yorum

• Ziya hoca hakemden yakınmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X