Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Neyse böyle kazanınca angutların forumunu okuyup moral buluyorum
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada hakemin verdiği serbest vuruşta komediydi,hani şu bizim 3. golü attığımız serbest vuruş.Biz atınca sesimiz çıkmıyor,bende sevmiyorum bu işi işte...
      Verdiğini tartışıyorsun vermediklerini söyle o zaman.Penaltıları ? Kartları ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ziya Doğan'ın takımından 2 gol yememiz defansif açıdan ne kadar sıkıntıda olduğumuzu gösteriyor. Önde oynamamız güzel, doğrusu da bu fakat sen önde oynarken 500 top kaybı ile oynarsan ve çok çok iyi bir defansa da sahip değilsen bir yemezsin, iki yemezsin ama muhakkak üçüncüde golü yersin.

Önde oynamamız için ne hücum hattımız ne de defansımız yeterli. Kalitesi bu takım için yeterli olmayan oyuncularımız var. Pawel-Alan-Colman vb. Henüz ortaya net birşeyler koyamayan Adrian.O ya da bu sebeple henüz doğru düzgün fayda sağlayamadığımız Sapara-Vittek-Henrique. Bu kadar çok adamın soru işareti olduğu bir durumda ortaya güzel şeyler çıkamıyor ne yazık ki. O zamana kadar maçlar nasıl geçer bilmiyorum ama devre arası bir an önce gelmeli. Paraya kıyıp defansı toparlayacak üst düzey bir stoper, ortasahayı toparlayacak bir merkez ve hücumu domine edecek kaliteli bir hücumcu bizim olmazsa olmazlarımız.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'da Henrique sevinci
          14 Ekim 2011 / 18:38

Trabzonspor’da Henrique sevinci yaşanıyor

Trabzonsporlu futbolcu Paulo Henrique sakatlığı dolayısıyla geçirdiği ameliyat sonrası 6 haftada iyileşmesi beklenirken ilk haftadan idmanlara katıldı.

Trabzonsporlu futbolcu Henrique bilindiği üzere maçta sakatlanmış ve geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatmıştı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre 6 haftada iyileşmesi bekleniyordu. Ancak güçlü futbolcu Henrique’nin iyileştiği öğrenildi.

Haber61’in edindiği bilgilere göre; Ankaragücü maçı hazırlıkları için basına ve taraftara kapanan Trabzonspor’un son iki idmanında da Henrique’nin takımla birlikte idmana çıktığı bilgisi öğrenildi.

haber61

Saka mi bu oha masallah..
          Arkada kalmasin..

Yorum

• En büyük sorun orta saha. Ne defansla ne forvetle bağlantısı yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rıdvan Dilmen: Celustka felan trabzonspor'un oyuncusu değil
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'da Henrique sevinci
                14 Ekim 2011 / 18:38

Trabzonspor’da Henrique sevinci yaşanıyor

Trabzonsporlu futbolcu Paulo Henrique sakatlığı dolayısıyla geçirdiği ameliyat sonrası 6 haftada iyileşmesi beklenirken ilk haftadan idmanlara katıldı.

Trabzonsporlu futbolcu Henrique bilindiği üzere maçta sakatlanmış ve geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatmıştı. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre 6 haftada iyileşmesi bekleniyordu. Ancak güçlü futbolcu Henrique’nin iyileştiği öğrenildi.

Haber61’in edindiği bilgilere göre; Ankaragücü maçı hazırlıkları için basına ve taraftara kapanan Trabzonspor’un son iki idmanında da Henrique’nin takımla birlikte idmana çıktığı bilgisi öğrenildi.

haber61

Saka mi bu oha masallah..
                sağlık ekibinimi değiştirdi bizimkiler
                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• - Trabzonsporun hayatı boyunca durduramadığı bazı siyahi oyuncular Preko , Colibaly , Tisdell , Tazemeta ,Jebrill vs...şu yaşıma geldim hep aynı adamlar hep aynı film ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• [QUOTE=MaDDoX_61;1918101390]Rıdvan Dilmen: Celustka felan trabzonspor'un oyuncusu değil[/QUO

futbol enteli Rıdvan pasa

ulan bos beles bir ton para kazanıyorlar ayar oluyorum
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Verdiğini tartışıyorsun vermediklerini söyle o zaman.Penaltıları ? Kartları ..
                      Ankaragücünün verilmeyen bir penaltısı var doğrudur Berat...

Yorum

• her maç 11 imiz değişiyor.

adrian bi ara kayboluyor.
                        alanzinho çalımını at pasını ver uzatma.
                        VOLKAN ŞEN ile özel ilgilenmek lazım.

BURAK ŞOVA DEVAM...

CELUSTKA TS nin OYUNCUSU DEİLMİŞ.. kör gözüne
                        En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 22:15.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rıdvan Dilmen: Celustka felan trabzonspor'un oyuncusu değil
                          yok artık. ciddi ciddi dedi mi bunu
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hakem Özkalfanın Burak'ın ceza sahası içerisindeki her pozisyonda yaka paça aşağı indirilmesini ısrarla görmek istemeyişini neye yorumlamak lazım acaba ?

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankaragücünün verilmeyen bir penaltısı var doğrudur Berat...
                              Hangi pozisyon?

Yorum

• az önce dedi celustka ve cech bu takımın oyuncuları değil dedi
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X