Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım ilk yarıyı heba etmeyiz.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• lig tv si açık olan var mı?? benim kart doğrulanıyor diyo başka açılmıyor ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ? fiş çıkar tak bekle onları yaptım
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Buraktan iki gol bekliyorum..
        4-0 bizim insallah mac..

Yorum

• Yeni zemin !

Arkadaşlar merhaba,

Ben Uğur Durtaş'ın arkadaşıyım.
          Gençlerbirliği taraftarıyım.
          Öncelikle kazanmış olduğunuz şampiyonluktan dolayı her birinizi tebrik ederim.
          Sahanızın yeni zemininin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
          Hem şampiyonlar liginde hem de bu haftaki Ankaragücü maçında yeni saha ve seyirci avantajını iyi kullanmanızı temenni ederim.
          Yalnız size küçük bir tavsiyem var.
          Bazı maçların sonu gelmeden hemen tepki gösteriyor ve takımınızı saha içinde yalnız bırakıyorsunuz. Bazen rakip takım oyuncularına alkış tutuyorsunuz. Bu davranışınızın yanlış olduğunu her ne olursa olsun Trabzonsporun alkışlanması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
          Rakibi alkışlamak erdem değil tamamiyle zayıflık ve acizliktir. Sizler Trabzonspor taraftarı ve gönül verenleri iseniz kendi oyuncunuza değilse bile kendi kulübünüze saygı duyduğunuzu her seferinde göstermeli skor ne olursa olsun sonuna kadar coşkunuzu sahaya yansıtmanız gerektiğini düşünüyorum.
          Keşke bizim sizin kadar taraftarımız olsa da biz de coşkumuzu yansıtabilsek!

Hepinize yeni saha zemininiz tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

• Yeni zeminde idman yaptık mı ?

Yorum

• Pek de zorlanacağımız bir maç olmayacak gibi. A.gücü düzeni oturtturamamış zaten...
              .

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lig tv si açık olan var mı?? benim kart doğrulanıyor diyo başka açılmıyor ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ? fiş çıkar tak bekle onları yaptım
                kanal üstünde bir iki dakka bekle gelir görüntü sabır

Yorum

• plaka isterim.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Milli maç tı,kuralar dı,çimlerimiz di derken A.Gücü ne hiç mi hiç odaklanamadık,inşallah takım bizim gibi değildir.Kimse 2-3-5 atarız havalarına girmesin,yeneriz ama zor olur,yani öyle kolay bir galibiyet olmayacak.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ertan abi, Allah ne verdiyse abim
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ertan abi, Allah ne verdiyse abim
                        Tabi tabi,ne verirsen elinle oda gelir seninle(uymadı heral)
                        Senin gibi güzel bir yürek o maça gider 3 puanı alır gelir,Allah göstermesin aksi bir durum olursa ben bi manevra düşünüyüm saat 21-45 e kadar
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Twitter'de gördüm: Halil Altintop bu aksam 5 de donuyormus.
                          7

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar merhaba,

Ben Uğur Durtaş'ın arkadaşıyım.
                            Gençlerbirliği taraftarıyım.
                            Öncelikle kazanmış olduğunuz şampiyonluktan dolayı her birinizi tebrik ederim.
                            Sahanızın yeni zemininin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
                            Hem şampiyonlar liginde hem de bu haftaki Ankaragücü maçında yeni saha ve seyirci avantajını iyi kullanmanızı temenni ederim.
                            Yalnız size küçük bir tavsiyem var.
                            Bazı maçların sonu gelmeden hemen tepki gösteriyor ve takımınızı saha içinde yalnız bırakıyorsunuz. Bazen rakip takım oyuncularına alkış tutuyorsunuz. Bu davranışınızın yanlış olduğunu her ne olursa olsun Trabzonsporun alkışlanması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
                            Rakibi alkışlamak erdem değil tamamiyle zayıflık ve acizliktir. Sizler Trabzonspor taraftarı ve gönül verenleri iseniz kendi oyuncunuza değilse bile kendi kulübünüze saygı duyduğunuzu her seferinde göstermeli skor ne olursa olsun sonuna kadar coşkunuzu sahaya yansıtmanız gerektiğini düşünüyorum.
                            Keşke bizim sizin kadar taraftarımız olsa da biz de coşkumuzu yansıtabilsek!

Hepinize yeni saha zemininiz tekrar hayırlı uğurlu olsun.
                            Teşekkürler. Gençlerbirliği'ne ve sayıca az, yürekçe çok taraftarına da başarılar dileriz.

Yorum

• -alo oğlum kağan, ben emre abin,işler kesat
                              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Burak , Adrian ve Pawel in golleriyle kazanacağız Allahınz izni ile..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X