Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya bey, stoperi forvet oynatarak kariyerine yeni bir halka ekledi...

Yorum

• Fildişi şike yaptı desek atmazlar mı acaba onları kupadan,bizde şike serbest atmazlar ama acaba Afrikada serbest mi?

Yorum

• Bence takımda bazı oyuncuları dinlendirirken diğer yandan da elimizdeki oyuncuları zorlamalıyız.

___________Pawel_____Burak____________

Alan______Colman______Sapara_____Volkan

Cech_____Giray________Yumlu_____Celustka
        Halil, Serkan dinlendirilir. Aslında sakatlara bakıyorumda : Henrique, Piotr, Vittek, Onur epey sağlam kadro olmuş.. Daha Adrian ı var, Moskova maçından sonra Burak dönüyor.. Valla çok kötü değil ama çok iyi bir santrafor ile stoper şart oğlu şart..
        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• 10 kişi defans yapacak A.Gücü.

İşimiz zor.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ziyan Doğan'ın savunmasını geçemeyeceksek, hala Avni Aker'de kapanan takımları açamayacaksak çok yazık.
            Son 4 yılda ne çektiysek bu düşmemeye oynayan takımlardan çektik

Yorum

• puan kaybetsekte pek önemsemiyorum zaten lig 1 ay içinde karışacak düşenler düşsün, ondan sonra önümüze bakarız diyorum !

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galiba Zokora, milli takımlarının maçları nedeniyle 7 hafta yok.
                7 hafta değil de 7 maç olmayabilir. Yoksa Afrika Kupası 3 haftalık bir süre içerisinde oynanıyor ama sıkışık lig programımızdan finale kaldıkları takdirde 7 maç kaçırıyor...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonuçta doluyor mu doluyor, yemişim fazlasını İstanbul'daki taraftarın sevgisi Kocaeli veya Sarkaya'dakinden daha mı fazla, takım zaten İstanbul'a yılda 4 kez gidiyor anlatmak istenileni ısrarla anlamak istemiyorsun.

Geçen ki Benfica maçında 40 bin kişi vardı biletli sayısı 22 bin.

İstanbuldakı bır kısı olarak desteklıyorum,Trabzonspor sadece trabzon ve istanbulun takımı değil...
                  Ps: Valla diğer sehırlerde dolar mı ??

Yorum

• Peki Zokranın yedeği kim Aykut demeyin bana nolur Sapara orada oynaybiliyordu dimi?

Yorum

• benim bildiğim 23 ocak 12 şubat afrika kupası

Yorum

• Bu macta rakip muhtemelen kapanacagindan duran toplar büyük önem kazanacak.

Simdiye kadarki maclarda duran toplarda etkili olamamistik,bunun cuma aksami az da olsa degismesi gerekiyor.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki Zokranın yedeği kim Aykut demeyin bana nolur Sapara orada oynaybiliyordu dimi?
                          Tam olarak Zokora'nın yedeği olan bir oyuncumuz yok onun yerinde her ikisi de oynayabilir ama çok farklı işler yapan oyuncular bunlar. İkisinin de Zokora gibi kesici özelliği yok. Zokora'nın işini ondan başka kim becerir bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim bildiğim 23 ocak 12 şubat afrika kupası
                            Eğer öyleyse ve finale kadar giderlerse 6 lig maçı kaçıracak demektir.

Yorum

• Aykut'u hakir görmeyin. 1-2 sene içinde Selçuk'tan da önemli bir futbolcu olacak...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aykut'u hakir görmeyin. 1-2 sene içinde Selçuk'tan da önemli bir futbolcu olacak...
                                Bekliyoruz olacak İnşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X