İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
--------------------------tolga--------------------------
celustka--------giray---------------yümlü-----------cech
------------------zokora----------colman----------------
serkan--------------------halil---------------------adrian
-------------------------pawel--------------------------
yedekler: zeki, alanzinho, aykut, volkan, burak, ferhat, glowacki
bence sahaya bu kadroyla çıkıp cska maçının provasını yapmalıyız. 60'lı dakikalarda pawel-sapara değişikliğine gidip saparanın ortada, halilin ileride oynayacağı formasyon da denenmeli
Yorum
-
Kocaeli'de dolan stadla Istanbul'da dolan stad arasinda oldukca fark var. Yonetim maddi cikarlari da dusunmek zorunda. Opucukle odemiyorlar futbolcularin alacaklarini.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye Kocaeli'nde stad dolmadı mı ?
Yorum
-
Didier Zokora'nın kaptanlığını yaptığı Fildişi Sahilleri Afrika Uluslar Kupası elemelerinde 6'da 6 yaptı.
Trabzonspor'un tecrübeli futbolcularından Didier Zokora'nın kaptanlığını yaptığı Fildişi Sahilleri, 2012 Afrika Uluslar Kupası eleme grubunu altı maçta altı galibiyetle tamamlamayı başardı.
Ancak Fildişi Sahilleri'nin finallere kalması ise Trabzospor için sıkıntı yaratacak. Milli takımının en önemli oyuncularından olan Zokora 21 Ocak-12 Şubat tarihlerinde finallerde mücadele edeceği için Trabzonspor'un devre arası kampına katılamayacak. Avrupa Kupası finallerindeki yoğun maç temposu nedeniyle Zokora'nın sakat ya da yorgun dönebilecek olması da başka bir risk olarak görülüyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Cok zorlu,kaderimizin belli olacagi cok zorlu bir viraja giriyoruz.
Bu anlamda taraftar olarak bize önemli bir görev düsüyor.
12.adam gibi takimimizin yaninda yer almali ve takimi coskuyla desteklemeliyiz.
Takimin nu periyodda taraftara cok ihtiyaci olacak,umarim herkes bunun farkinda olur da tarihi yeniden yazariz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Az önce lig tv de dünden bugüne programini izledim,a.gücü genelde bizi hep zorlamis ve bize ters gelen bir takim olmus..
Sadece bu durum bile bu macta isimizin kolay olmadigini ve kazanmak icin en az rakip kadar istekli olmamiz gerektigini ortaya koyuyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sonuçta doluyor mu doluyor, yemişim fazlasını İstanbul'daki taraftarın sevgisi Kocaeli veya Sarkaya'dakinden daha mı fazla, takım zaten İstanbul'a yılda 4 kez gidiyor anlatmak istenileni ısrarla anlamak istemiyorsun.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli'de dolan stadla Istanbul'da dolan stad arasinda oldukca fark var. Yonetim maddi cikarlari da dusunmek zorunda. Opucukle odemiyorlar futbolcularin alacaklarini.
Geçen ki Benfica maçında 40 bin kişi vardı biletli sayısı 22 bin.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Kardeşim senin dediğin tarihler bayağı bir eskide kaldı,yakın tarihteki maçları bir daha incele istersen.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce lig tv de dünden bugüne programini izledim,a.gücü genelde bizi hep zorlamis ve bize ters gelen bir takim olmus..
Sadece bu durum bile bu macta isimizin kolay olmadigini ve kazanmak icin en az rakip kadar istekli olmamiz gerektigini ortaya koyuyor.
Alırız Allah'ın izniyle,sorun olmaz bence,Avrupa dönüşü daha zor geliyor bana.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum