Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat kazanmamiz sart degil,1-0 olsun bizim olsun.

Bu macin zor gececegi asikar,rakibin icinde bulundugu zor durum isimizi zora sokacak.

Ben macin favorisinin baskentin sar-lacivertli takimi oldugunu düsünüyorum.
    bende aynı düşündeyim herzaman kolay gibi gözüken maçlarda puan kaybetmişizdir... avni akerdeki taraftarımız daha etkili olmalı artık diye düşünüyorum ... bu sene taraftar takımı değil takım tarftarı ateşliyo sanki ya .
    Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
    Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
    Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
    Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
    Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• kazanırsak direk 2.olacaz inşallah öle olur moral olarak motivasyon olur.
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Çarşamba günü Milli takımımıızın önemli mücadelesi var Burak'da büyük ihtimal maçın çoğunluğunu oynar birde Cuma günü oynayacak onun için zor olabilir.Ama Volkan'a çok iş düşecek neden derseniz Burak'a getireceği toplar maçı kaderini belirleyebilir
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salı'da Cska maçı var. .

Ayrıca milli takım maçı da Salı günü Çarşamba değil
          ben milli maçı çarşamba sanıyordum o zaman sorun yok

Yorum

• Burak'tan başkası da gol atsın artık

Yorum

• Burak da atsın başkası da atsın. CSKA maçına moralli çıkmak önemli. Ligde de enteresan puan kayıplarına artık hiç mi hiç gerek yok. Oyuncuların çok ciddiye alması gerekiyor. Ankaragücü'nün bu durumundan ötürü rehavete kapılırlarsa yandık.

---------------Özden--------------

Uğur----Rajnoch---Aydın-----Murat

-----------Kaan----Hürriyet-------

Güven---------Tisdell---------Özgür

---------------Turgut--------------

Herhangi bir anadolu takımından daha kötü değil kadroları. Ciddi bir şekilde oynarsa oyuncularımız kazanırız. Pek de zorlanmayız diye düşünüyorum.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İbb maçında avni akerde bi şarkı çalmıştı takımlar sahaya çıkarken..
                Geliyor geliyor geliyor geliyor kim geliyor diye. O parçaya nerden ulaşabilirim?

Yorum

• Halil Gol Atar Umarım ..

Yorum

• Bir stoperimiz atacak
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• 3 olur. Ankaragücü çok zayıf
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hafife Almayın. Ziya 6 Stoper 4 Ön Libero İle Çıkar Maça ..

Yorum

• 4 gun sonra moskova maci var kadro yine degisik olur ve ben puan kaybini olabilir goruyorum

Yorum

• Yeni zemin yetisecek mi? Macin Istanbulda oynama imkani varmi??
                            HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni zemin yetisecek mi? Macin Istanbulda oynama imkani varmi??
                              Şuan ki bilgiler maça kadar Avni Aker Stadı'nın yetişeceği yönünde.. Yetişmeme durumu olsa şimdiye kadar açıklanırdı gibime geliyor. Ama bizim yönetimin ne yapacağı belli olmaz.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Sanmıyorum ama eğer zemin yetişmezse İstanbul'da değil Sakarya, Kocaeli gibi yerlerde oynanmalı niye hep İstanbul ?

Ayrıca 5 atarız 6 atarız muhabetleri bize hep ters tepti, hiç ders almadığımız ortada umarım futbolcularda bu zihniyetle maça çıkmaz.
                                En son Koray tarafından düzenlendi; 09.10.2011, 17:25.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X