İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
bende aynı düşündeyim herzaman kolay gibi gözüken maçlarda puan kaybetmişizdir... avni akerdeki taraftarımız daha etkili olmalı artık diye düşünüyorum ... bu sene taraftar takımı değil takım tarftarı ateşliyo sanki ya .Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”
-
ben milli maçı çarşamba sanıyordum o zaman sorun yokİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı'da Cska maçı var. .
Ayrıca milli takım maçı da Salı günü Çarşamba değil
Yorum
-
Burak da atsın başkası da atsın. CSKA maçına moralli çıkmak önemli. Ligde de enteresan puan kayıplarına artık hiç mi hiç gerek yok. Oyuncuların çok ciddiye alması gerekiyor. Ankaragücü'nün bu durumundan ötürü rehavete kapılırlarsa yandık.
---------------Özden--------------
Uğur----Rajnoch---Aydın-----Murat
-----------Kaan----Hürriyet-------
Güven---------Tisdell---------Özgür
---------------Turgut--------------
Herhangi bir anadolu takımından daha kötü değil kadroları. Ciddi bir şekilde oynarsa oyuncularımız kazanırız. Pek de zorlanmayız diye düşünüyorum.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Şuan ki bilgiler maça kadar Avni Aker Stadı'nın yetişeceği yönünde.. Yetişmeme durumu olsa şimdiye kadar açıklanırdı gibime geliyor. Ama bizim yönetimin ne yapacağı belli olmaz.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni zemin yetisecek mi? Macin Istanbulda oynama imkani varmi??Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Sanmıyorum ama eğer zemin yetişmezse İstanbul'da değil Sakarya, Kocaeli gibi yerlerde oynanmalı niye hep İstanbul ?
Ayrıca 5 atarız 6 atarız muhabetleri bize hep ters tepti, hiç ders almadığımız ortada umarım futbolcularda bu zihniyetle maça çıkmaz.En son Koray tarafından düzenlendi; 09.10.2011, 17:25.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum