Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlardan biriyle tekrar konuşma imkânın olursa bir sor bakalım ne diyecekler. Sonuçta hepimizden fazla söz sahibi olan onlar.
    İnşallah ,bakalım hayat ne gösterecek....

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen bilirsin kardeşim nasıl bakmak istersen bakabilirsin görüşümü söyledim...
      İyide abi (yaşınız benden büyük) siz bilirsiniz benim görüşüm budur demek ne kadar doğru verilen bir emek atılan bir çamur var ortada , haklı tepkisini gösterince neden susulur ki ?

Artık zorumuza gitmeye bile başladı.
      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlamak istemeyen , zaten ne dersen de boş ama senin sinir durumuna biliyorum okudukça deliriyorsun benim gibi Allah sabırlık versin bize diyelim.
        Sabretmene gerek yok kardesım benı buraya sızmıs bı istanbul takımı ajanı say rahat et,birini bu kadar sıkmak istemem....
        Trabzon derken sehırden degıl oradakı insanlardan mecazı anlamda bahsettıgımı anlamıssınızdır umarım...
        Babalarımız o dedıgınız takımı 20 sene tasımız ancak yenı nesıl o heyecanı tasımıyor..
        İnsallah endustrıyel futbolun kolesi olmayız...

Yorum

• Ahmet Suat hocayı Semerciler Çarşısındaki dükkanda ziyâret etme imkanı var mı? Bilen varsa sevinirim.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyide abi (yaşınız benden büyük) siz bilirsiniz benim görüşüm budur demek ne kadar doğru verilen bir emek atılan bir çamur var ortada , haklı tepkisini gösterince neden susulur ki ?

Artık zorumuza gitmeye bile başladı.
            Yaw zoruna gıdecek bırsey yok ben zaten Trabzonspor tasınsın demıyorum.
            Ama bu takımın degerı bılınmelı,trabzonda son 50 yılda kulturel sosyal ekonomık her ne turlu gelısme varsa bunun nedenı trabzonspordur...
            Bu kentte fakır kısmı elıyorum.Bir sampıyonlar lıgı macında bos trıbunlere oynuyorsa ben buna olumlu bakamıyorum...Ekonomı falan demeyın lutfen kunduracılardan assagı dogru 1000 tane kuyumcu var 100 tl verebılen yok mu aralarında kendı akrabalarımdan bılıyorum 30 kişi 3500 tl uzerı gelırlerı var ancak maca gıtmıyorlar...(Tekrar soyluyorum ekonomısı yetmeyenler hakkında soyleyecek sozum yok)
            Bu insanlar maclardan sıkılmıs mı nedir ruh hallerını tam olarak cozumleyemedım...

Yorum

Ahmet Suat hocayı Semerciler Çarşısındaki dükkanda ziyâret etme imkanı var mı? Bilen varsa sevinirim.
              Bizim dukkan semerciler dibindeydı 7 sene hocayla hiç karsılasmadım.Ugrar mı ugramaz mı işyerine bilmem,ama geliip konusmak isteyenı tersleyecegını sanmıyorum...

Yorum

Sabretmene gerek yok kardesım benı buraya sızmıs bı istanbul takımı ajanı say rahat et,birini bu kadar sıkmak istemem....
                Trabzon derken sehırden degıl oradakı insanlardan mecazı anlamda bahsettıgımı anlamıssınızdır umarım...
                Babalarımız o dedıgınız takımı 20 sene tasımız ancak yenı nesıl o heyecanı tasımıyor..
                İnsallah endustrıyel futbolun kolesi olmayız...
                Babalarımız , dedelerimiz bize o bayrağı 10 sene 15 sene önce devretti görmek istemediğinizden heralde ki bir türlü kabullenemediniz gitti.

Herkez Trabzon insanına sallamayı bilirken neden dolmadı sorusunu aklına getirmiyor ama ?

Herşey organize bağırmak değil , 3-5 maç boşluklar kalmasıda değil.
                Bir değer ve iki asil renke sahip çıkmakdır bunu layiki ile yapıyoruz.

Ajan olmana , istanbul takımını vs gibi düşünmeme gerek yok anlamadan hakaret ettiğini hevesimizi kırdığınızın farkında değilsiniz siz.

Vesselam daha tek kelime etmicem çok ayıp ediyorsunuz çok.
                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

Bizim dukkan semerciler dibindeydı 7 sene hocayla hiç karsılasmadım.Ugrar mı ugramaz mı işyerine bilmem,ama geliip konusmak isteyenı tersleyecegını sanmıyorum...
                  Acaba hâlen gidiyor mudur...Allah uzun ömürler versin, yaşı epey oldu.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Acaba hâlen gidiyor mudur...Allah uzun ömürler versin, yaşı epey oldu.
                    Gecen bı roportajı vardı haber 61 de yıne dukkandaydı) ama dedıgım gıbı hoca sanırım hıc tur atmıyor hep ıcerde ofıste oturuyor kı hıc rastlamadım)

Yorum

Gecen bı roportajı vardı haber 61 de yıne dukkandaydı) ama dedıgım gıbı hoca sanırım hıc tur atmıyor hep ıcerde ofıste oturuyor kı hıc rastlamadım)
                      Sağol Ceyhun kardeşim. Teşekkür ederim.
                      7

Yorum

Sağol Ceyhun kardeşim. Teşekkür ederim.
                        ne demek))

Bu arada macla ılgılı de bıseler yazalım,bence zor mac olacak ne bıleyım takım gıbı degılız..
                        Boyle takımlar bı cıkıs macı ararlar adamlar 15 gun bızımle yatıp kalkacak..Hos bız ankaragucune karsı hep basarılı olmusuzdur Allah utandırmasın..

Yorum

ne demek))

Bu arada macla ılgılı de bıseler yazalım,bence zor mac olacak ne bıleyım takım gıbı degılız..
                          Boyle takımlar bı cıkıs macı ararlar adamlar 15 gun bızımle yatıp kalkacak..Hos bız ankaragucune karsı hep basarılı olmusuzdur Allah utandırmasın..
                          3 Puanı alırız inşâllah diye düşünüyorum. Ama benim elimde olmadan aklım fikrim CSKA maçlarında. İki maçtan 6 puan alsak bayram edeceğim.
                          7

Yorum

• Agucunu her turlu yeneriz.

Yorum

3 Puanı alırız inşâllah diye düşünüyorum. Ama benim elimde olmadan aklım fikrim CSKA maçlarında. İki maçtan 6 puan alsak bayram edeceğim.
                              Hocam ben 4 e tavım hatta yenılmelyelım 2 puan alsak da bana yeter
                              Cska bence lileden daha tehlıkelı takım..Ha bıde forvet oynayacak bı ben kalacam yakında takımda masallah sahaya ılerıde cıkan sakatlanıyor...Sanırım hoca halılı forvet oynatacak(o gune kadar bı sıkıntı olmazsa),veya acaba forvetsız barcelona stılı denermı
                              Ama insallah bu mac en ilerde gol arayan ayakserkan olmaz

Yorum

Hocam ben 4 e tavım hatta yenılmelyelım 2 puan alsak da bana yeter
                                Cska bence lileden daha tehlıkelı takım..Ha bıde forvet oynayacak bı ben kalacam yakında takımda masallah sahaya ılerıde cıkan sakatlanıyor...Sanırım hoca halılı forvet oynatacak(o gune kadar bı sıkıntı olmazsa),veya acaba forvetsız barcelona stılı denermı
                                Ama insallah bu mac en ilerde gol arayan ayakserkan olmaz
                                İlk maçta Halil'den çok ümitliyim. Gol konusunda şanssız maçlar çıkardı ama performansı iyiydi. Bu maçta golü veyâ golleri bulacak inşâallah.

Konunun haricinde bir de zaman zaman forumda Trabzon'daki kardeşlerimizi eleştiren yazılar yazılıyor. Onların çok üzüldüklerine şahit oluyorum. Sen sert bir eleştiri yapmadın ama kardeşlerimizi üzmemek lazım. Biliyorsun Trabzon ve oradakiler gözbebeğimiz. Herşey zamanla düzelir yoluna girer.
                                Hele şu gruptan bir çıkalım.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X