Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen görmeyebilirsin bence böyle...
    Forumun amacı nedir düşüncelerini yazmak,benimkide bu savunmak zorunda değilim,gelip o şehirde hersene başarı arttıkça isteğin hırsın azaldıgını gormek benı uzuyor,ben cocuklugumun taskında olsa 96 nın kafama koltuk yedıgım,2002 deki fenerbahce macındakı heyecanı hıssetmek istiyorum ama artık hissedemiyorum.Her trabzona gelırken bu umutlarla gelıyorum ama boynum bukuk donuyorum.
    Amacım trabzondan bu takımı ayırın hermacını ıstanbulda oynasın demek burda olay cıkartmak kamaoyu yaratmak degıl,sadece artık heyecanı bıtıyor sehrın bunu sadece ben mı goruyorum??
    Durgunluk var diyebilirsiniz. İnsanımız çabuk üzülüyor ve küsüyor. Yaşanılan süreç zordu. İnşallah şampiyonluk gelir de herkes coşar.
    Ama lütfen böyle eleştiri yapın da o cümleyi kurmayın artık.

Yorum

• İnşallah duzelır,ama burda tarih 2020 olunca bana gelıp halısın demeyın (Allah ömür verirse)

Yorum

• Ayrıca şuan hemen her takımın tarftarı durgun çünkü ortada çok belirsiz ve saçma bir durum var.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca şuan hemen her takımın tarftarı durgun çünkü ortada çok belirsiz ve saçma bir durum var.
          Bizim tam tersine coskulu olmamız gerekmez mı?
          27 yıl bekledık sunun surasında karara 5-6 ay kaldı

Yorum

Sen görmeyebilirsin bence böyle...
            Forumun amacı nedir düşüncelerini yazmak,benimkide bu savunmak zorunda değilim,gelip o şehirde hersene başarı arttıkça isteğin hırsın azaldıgını gormek benı uzuyor,ben cocuklugumun taskında olsa 96 nın kafama koltuk yedıgım,2002 deki fenerbahce macındakı heyecanı hıssetmek istiyorum ama artık hissedemiyorum.Her trabzona gelırken bu umutlarla gelıyorum ama boynum bukuk donuyorum.
            Amacım trabzondan bu takımı ayırın hermacını ıstanbulda oynasın demek burda olay cıkartmak kamaoyu yaratmak degıl,sadece artık heyecanı bıtıyor sehrın bunu sadece ben mı goruyorum??
            Trabzon şehri Trabzonspor'u artık hak etmiyor demişsiniz. Sizce nereyi hak ediyor söyleyin de bilelim ? Alternatifiniz yoksa bir zahmet insanları galeyana getirmeyin.
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Bizim tam tersine coskulu olmamız gerekmez mı?
              27 yıl bekledık sunun surasında karara 5-6 ay kaldı
              Nere 5-6 ay kaldı , insanlar böylemi düşünüyor zannediyorsunuz ?

Bende dahil olmak üzere o şampiyonluğun üzerine su içileceğini düşünüyorum , adalet olduğuna sevmişken bu şike olayının patlamasıyla kursağımızda kaldı sevincimiz.

Hayal kırıklığı nedir sizde az çok bilirsiniz , yada umutsuzluk yıprandık artık bittik herşey bu taraftarın suçu değil.

O tribünde otururken artık zerre heycanlanmıyorum şampiyonlar liginde bile öyle burkulmuşki için düşünün gerisini.
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Malesef elinde bulunan kadrosu defans yapmaya uygun bir kadro da değil, adam eksiltebilen oyuncularımız var. Bolca pozisyon yakalarız bu maç, erken gol atarsak farka gider.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaşlar bu ogün altıparmak kanalın birisine çıkıp fener şike yapmadı diye aglayan kişi degil mi?
                  Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Valla arkadaslar bu benim görüşüm...
                    Eger stada 100 metre olan evinde macı izlemeyi tercih eden bi halk varsa bence o takımı haketmıyordur...
                    Karadenız denılınce samsun,ordu ,giresun deyılde akla trabzonun gelmesının,her hafta tum gazetelerde,internette tum tv kanallarında yuzlerce kez Trabzonun telafuz edılmesının nedenı Trabzonspordur.
                    Ordakı vefalı maca gıden destek cıkan taraftarı elestırmek degıl amacım.
                    Neyse tekrar tekrar acıklamak ıstemıyorum bu konu hakkında soleyeceklerım bıtmıstır...
                    Karadeniz denilince Trabzon geliyor diyorsun hem fikiriz bunda.

Trabzonspor kuruluş yeri nedir peki: TRABZON.

Şampiyonluk sürecinin ardından 10 sene sonra bu takım hangi şehirde olursa olsun kaybolur giderdi herkez haddini bilsin artık sallamasın TRABZON'a !

25 senedir bu takımı ayakta tutan , bu şehir beğenmediğiniz TRABZON.
                    İsanbul son 3-4 senenin modası Bize Her Yer Trabzon ile.

Başarısızlık var , 3-5 senede değil koskoca 25 sene , ama bu kent başka renk sokturmamış sevmekden bıkmamış , bir çoçuğu gibi benimsemiş renklerini haketmeyen hala biz !

Ayıptır , yazıktır , günahdır tak ettiriyorsunuz insana TRABZON ile övünmesini biliyorsunuz ama tek renk diye , başka renk giremez diye onu sağlayanlarda heralde istanbul !

Vallahi teşekkürler sizlere kendi renktaşlarımıza antipatik baktırmayı başarıyorsunuz.

Yorum

• Bir Şenol Güneş örneği yanıbaşımızda. İşte tam da O'nun gibi Trabzon şehri.
                      Başka bir şey demiyorum, anlayan anlar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karadeniz denilince Trabzon geliyor diyorsun hem fikiriz bunda.

Trabzonspor kuruluş yeri nedir peki: TRABZON.

Şampiyonluk sürecinin ardından 10 sene sonra bu takım hangi şehirde olursa olsun kaybolur giderdi herkez haddini bilsin artık sallamasın TRABZON'a !

25 senedir bu takımı ayakta tutan , bu şehir beğenmediğiniz TRABZON.
                        İsanbul son 3-4 senenin modası Bize Her Yer Trabzon ile.

Başarısızlık var , 3-5 senede değil koskoca 25 sene , ama bu kent başka renk sokturmamış sevmekden bıkmamış , bir çoçuğu gibi benimsemiş renklerini haketmeyen hala biz !

Ayıptır , yazıktır , günahdır tak ettiriyorsunuz insana TRABZON ile övünmesini biliyorsunuz ama tek renk diye , başka renk giremez diye onu sağlayanlarda heralde istanbul !

Vallahi teşekkürler sizlere kendi renktaşlarımıza antipatik baktırmayı başarıyorsunuz.
                        Sen bilirsin kardeşim nasıl bakmak istersen bakabilirsin görüşümü söyledim...

Yorum

• Ceyhun kardeş bu düşüncelerinle ilgili olarak inşâallah A.Suat hocayla, Özkan hocayla, Şenol hocayla konuşma imkânı bulursun. Onlar ne der acaba.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceyhun kardeş bu düşüncelerinle ilgili olarak inşâallah A.Suat hocayla, Özkan hocayla, Şenol hocayla konuşma imkânı bulursun. Onlar ne der acaba.
                            İnşallah Allah nasip eder) Şenol hocayla 9 yaşında konusmustum kucuk kızı sınıf arkadasımdır dumlupınardan))
                            Özkan hocayla da 2 cümlem olmustu oyuncu secıyordu okul takımlarından,ancak 12 yasındaydım pek gorusum falan yoktu top oynamak yetıyordu)

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir Şenol Güneş örneği yanıbaşımızda. İşte tam da O'nun gibi Trabzon şehri.
                              Başka bir şey demiyorum, anlayan anlar.
                              Anlamak istemeyen , zaten ne dersen de boş ama senin sinir durumuna biliyorum okudukça deliriyorsun benim gibi Allah sabırlık versin bize diyelim.

Yorum

İnşallah Allah nasip eder) Şenol hocayla 9 yaşında konusmustum kucuk kızı sınıf arkadasımdır dumlupınardan))
                                Özkan hocayla da 2 cümlem olmustu oyuncu secıyordu okul takımlarından,ancak 12 yasındaydım pek gorusum falan yoktu top oynamak yetıyordu)
                                Onlardan biriyle tekrar konuşma imkânın olursa bir sor bakalım ne diyecekler. Sonuçta hepimizden fazla söz sahibi olan onlar.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X