Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah aşkına 3 leriz 5 leriz demekten vazgeçin,
    Gecen seneki Manisa macı aklıma geldikçe tansiyonum yükselior!

1-0 olsun bizim olsun,Sakatlık olmadan çıkalım 10-0 dan yidir bence.
    Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizi yenerler Sami..
      Hoş en iyi kadrolarla Kadıköy'den de puan alamadık 96 da dahil..
      O maçın haftası medya falan ortam gerilir..
      Aynı geçen sene ki gibi..
      laa niye yensinler imkan dahi vermiyor yenilmemize, bizim takım oturmuş olcak onların ki ise zaten maksimum bu, yani takımları kaç senelik aynı kadro, biz takım olunca vay haline fenerin
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• saha yetişmez maç arenada olur yollara düşeriz gene rekor kırar tüm düşmanları çatlatırız söylemedş demeyin şimdiiden hazırlık yapalım
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Arkadaşlar maç ne gün?.. bir de bu yeni fikstür değişikliğine göre maçlarımızın aynı gün aynı saatte olma sıklığı nedir?.. Bilgisi olan var mı?
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Askerden teskereyi almis, toplanma yerimiz semdinli komando taburunda sabah kalakacak konvoyu beklerken siviller uzerimde buyuk bir heyecanla izlemistim bu maci...vaybe gunler ne cabuk gecmis...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• **a.gücü avni akerde oynanmaz maç ya rize de yada istanbulda oynanır.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                **a.gücü avni akerde oynanmaz maç ya rize de yada istanbulda oynanır.
                İstanbulda oynanmayacak , bilet paralarını geri aldığımız için , sadri şener öyle dedi odandan dışarı çıkmayacaksın dedi istanbulda ki taraftara sana ceza dedi.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbulda oynanmayacak , bilet paralarını geri aldığımız için , sadri şener öyle dedi odandan dışarı çıkmayacaksın dedi istanbulda ki taraftara sana ceza dedi.
                  O paraya mı muhtaç kalmışlar...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Pawel'e şans verilmeli.Cska maçına hazır olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saolsun buyuk baskan ya..her galıbıyet 750 bin tl oldugunu ogrendık sayesınde...

Yorum

• Seriye devam ederiz insallah.

Yorum

• burakdan yine hattrick bekliyorum
                          avrupa ve dünya gol kralligi yolundaki en önemli maclar böyle maclar

bu arada ersun yanal milli takimdan kovulmus

bu adami altyapi kordinatörü
                          ve ts izleme komitesine alsagik acayib is yapmiz oluruz
                          biraz pahaliya patlar ama deger
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saolsun buyuk baskan ya..her galıbıyet 750 bin tl oldugunu ogrendık sayesınde...
                            adam haksiz degil
                            okadar parayi öyle bi oraya kaydir buraya kaydir 30 bikacbine böl dagilt
                            bayagi is ve sadece zaman alan is degil bi dünyada para gidiyor
                            hemde baskan demedi ki bu biletleri geri vermeyin taraftar vermeyelim dedi sonra gün gectikce geri verenler artti

ben de sanirim bilbao macindan beri istanbula kirginim
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• burak'ın hat-trick yapamayacağı maçtır çünkü biz ankaragücüne 3ten fazla atarız
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün DOĞANAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burak'ın hat-trick yapamayacağı maçtır çünkü biz ankaragücüne 3ten fazla atarız
                                3'ten fazla atacaksak neden Burak Hat-Trick yapamıyor ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X