İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
günü tam olarak açıklanmadı diye biliyorumİlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mactan iki gun sonra SL maci var ne sacma fikstur
Yorum
-
resmi sitede oyle yaziyor 16 ekim ankaragucu 18 ekim moskovaİlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegünü tam olarak açıklanmadı diye biliyorum
ama gine baktim saat belli degil
Yorum
-
Bu mac kesinlikle pazar oynatilmaz.İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitede oyle yaziyor 16 ekim ankaragucu 18 ekim moskova
ama gine baktim saat belli degil
Hadi milli mac nedeniyle cuma oynanmadi diyelim,rn kötü ihtimalle 15 ekim cumartesi günü oynanir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Fark istemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İnter maçı sonrası İ.B.B ile
Lille maçı sonrası Eskişehir ile deplasmanda
Cska maçı sonrası Bursa ile deplasmanda
Cska maçı dönüşü Kayserispor
İnter maçı dönüşü Beşiktaş
Lille maçı dönüşü Galatasaray
Her Avrupa maçıından sonra ligde yine üst düzey performans gösterilmesi gerektiren rakiplerle oynayacağız.
O nedenle rotasyon gerçekten çok önemli.
Özellikle Şampiyonlar Ligi maçı öncesi olan lig maçlarında.
o nedenle Pawel, Alanzinho, Sapara, Aykut, Mustafa Yumlu, Volkan Şen gibi oyuncular formda olmalılar.
Yorum
-
O tarih tamamiyle gösteriş amaçlı sadece o hafta olduğunu belirtiyor diğer maçların tarihine bakarsanız yine hepsi yazılı daha belli değil maçın hangi gün ve saat oynanacağı.İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitede oyle yaziyor 16 ekim ankaragucu 18 ekim moskova
ama gine baktim saat belli degilKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Çok doğru, 3 puan aldığımız, sakat vermediğimiz, kart görmediğimiz maçlar iyi maçlardır bu sene.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark istemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Bakalım nasıl bir zemin bizi bekliyor olacak...
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark istemiyorum. 1-0 olsun bizim olsun
bende fark beklemiyorum Burak hattrick yapsın yeter bana
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Bizi yenerler Sami..İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle16.Hafta Fener-TS
Hoş en iyi kadrolarla Kadıköy'den de puan alamadık 96 da dahil..
O maçın haftası medya falan ortam gerilir..
Aynı geçen sene ki gibi..ölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum