global futbol anlayışı ve ziya doğan...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Geçen sene bu Ankaragücüne olmadık puanlar kaybetmiştik.Artık sıkıldım bu Ziya dan ve Ankaragücü nden.Eskişehir maçında olduğu gibi 2-3 farklı bir skor bekliyorum.Bu sezonki puan kaybetme limitimizi doldurmak üzereyiz.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Ziya Doğan ve açık oynamakİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene ki Kasımpaşa gibi açık oynasalar evet fark olur da kapanırlarsa çok zor olur...
Bu maçta mentaliteye karşı oynucaz zor maç...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
aslında tam henrique lik maçtı. Açık maçlar burak ın kapalı defans maçları bence paulonun maçları olur.
Ama gel gör ki yok. mevcut kadroyla o defans kilidini açmak zor olacak.
Ama erken bi gol bahar yaşatır bize...Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Rajnoch'u ileri uçta kullanan Ziya Doğan'dan kaleci Özden'i de orta alanda kullanmasını talep etmek durumundayım.
Maç kadrom
----------------Tolga----------------
Celustka----Giray-----Mustafa----Cech
---------------Zokora----------------
---------Colman------Sapara---------
---------------Adrian-----------------
--------Halil-------------Burak--------diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Erken gol bulmamız lazım. Ankaragücü'nün şiddetle puana ve morale ihtiyacı var. İki hafta boyunca bize bileneceklerdir. Unutmadan bu maç diğer maçlarına benzemeyecek, adamlar daha bir aydır idman yapıyorlar, iki haftaya hazır hale gelirler.
Fark atarız söylemleri bence anlamsız. Tabi ki fark atabiliriz ama ciddiyeti korumazsak kötü bir sürpriz de görebiliriz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
dün akşam maç 0 0 iken yorumları muhtemelen bu maçtada görürüz ilk 30 dk itibari ile çünkü mke ankaragücü takımı kapanacaktır gol ilk yarı gelecek yine burak atar gibi geliyor ya da patlamaya hazır artık kaynayan bi volkan var oda patlama yapabilir gol + asist şeklinde .. burak'ın 2 tane daha yazacagını ve geçen sene 34 haftada attıgı gol sayısının yarısına 6.hafta ile ulaşacagını düşünmek istiyorum umarım öyle sonuc ise ya 3 0 ya da 4 0 biter ...
başarılar TRABZONSPOR'umBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Gecen sezonda bu tip söylemlerden sonra puan kaybettigimize sahit olmustuk.İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az 5 diyorum.
1-0 olsun bizim olsun,rakibi kücümsemek bizi felakete götürür.
Hatta sampiyonlar ligi macinin da etkisiyle favori a.gücüdür bence.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum