Şu maçta da giray'a kulp buluyosunuz ya helal olsun...Pas hatası yapmayan futbolcu var sanki...Siz elinizdekinin değerini ancak gittikten sonra anlıyorsunuz...Teofilo bunun en büyük örneğidir...Futboldan anlamayan ama en büyük futbol alimi Trabzonsporlular sizi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bence, susmalısın. Tamam, Şenol Hoca'yı göndericez. Geçti, sakin ol, şşşş.İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen içinden alınması çıkarılması gereken dersi almadın sen ölmeyi tercih edip toprak atılsın üstüme dedin...bende evinde trabzonspor kazanamıyorsa şenol hocanın üstüne toprak atılsın dedim okadar
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
giray sadece feyk yedi oda normal yani , karşısında ki forvet çok hızlı..İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçta da giray'a kulp buluyosunuz ya helal olsun...Pas hatası yapmayan futbolcu var sanki...Siz elinizdekinin değerini ancak gittikten sonra anlıyorsunuz...Teofilo bunun en büyük örneğidir...Futboldan anlamayan ama en büyük futbol alimi Trabzonsporlular sizi...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Glowacki bu maçta çok kötüydü içerdeki maçta M.Yumlu daha iyi olabilir..Giray-Glo ikilisi Cska'ya çok ağır kalıyor..Çok ters bir takım bizim için özelliklede içerde yenmek zorunda olduğumuz için arkada açıklar verebiliriz işimiz hiç kolay olmayacak..
Yorum
-
majoşistmisiniz nesiniz ne kadar çok seviyorsunu kendinizi aşağı çekmeyi bi durun sakin olun 0 çekerşer dedikleri yerde 3 maçta 4 puan aldık iyi oynadık kötü kaybettik hemen başlamayın asıp kesmeye sakin sakin sakin..."Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
sen tespitlerimi dkkate almıyorsun ki.....sen atatürkü alıp gidiyorsun ben sana örnek verdim örneğimi beğenmedinse sen örnek ver beni şaırt bak ben herkesi şaşırttım bu örnekle ve eksiklerle.....İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanlar gergin,
Fikirlerin senin olsun insanlar saygı duyar duymaz...
Klasik bendemiştimcilik veya ben var ya bencilik için doğru zaman değil.
Eleştirini yap ama insanların sinirlerini yıpratıp zıplatmadan.
Ayrıca seni de mutlu etmek lazım, harika eleştiriyorsun, süper tespitlerin var tebrikler... Yeterince mutlu olduysan bizi azad et rehin aldın buraları...
Yorum
-
Burası Forum herkesin gördüğü eksikleri görüp yorumlamak içindir forumlar. Ama yorumların geneli bence doğru olan yorumlar. Az olanı na da takılıp kalmamak gerek.İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaydınız Be .. Başarıya Endeksliyseniz Gidin Barcelonayı Tutun.
Tmm Fark Yedik Kötü Oynadık Beğenmeyen Çeker Gider .. Böyle Forumunda İçine Ediyim. Hiç Orta Nokta Yok.
Yenilirsin Yerin Dibine Sokarlar. Yenersen Göklere Çıkartırlar. Bazende Yenersin Çok Önemli Maçı Fakat Yine Beğenmezler,Bahaneler Bulurlar İlginç Ya..
Yorum
-
O zaman Servet'e boşuna küfrettikİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray sadece feyk yedi oda normal yani , karşısında ki forvet çok hızlı..
...
Aynı çalım..
ki yediğimiz ilk gol de stoper hatası..
Cech oyundan çıktı o kanattan 2 gol yedik..
Hoca Cech aldı maçı orda kaybettik..
Çıkar Colmanı ne var yani..
3.golde İlk topu da kaybeden oydu..
acayip laubali..ölümüne trabzon !
Yorum
-
http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclari şu sayfaya 6 parça halinde yüklüyorlar ama henüz yüklenmemiş.İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar maci indirebilecegimiz bi sayfa varmi???
malesef calismak zorundaydim
Yorum
-
hemen hemen 3 golü kontratak yedik.
cska bizi üzerine çekti hızlı adamlarla işi bitirdi.
lille ve inter bu kadar bizi üstüne çekmedi. taktiksel başarı var.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum