Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.facebook.com/TrabzonsporMaclari şu sayfaya 6 parça halinde yüklüyorlar ama henüz yüklenmemiş.
    saol dostum yokmu rapid mapid indirsekte izlesek yatmadan yaaaaa....sikinti basti acicam iffeti izlicem yoksa simdi

Yorum

• Senol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!)
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Senol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1

Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2

Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..

4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!)
          elimizde lazaroni kalmadi maalesef... sizlere broos gibilerini versek ?
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• bugun trabzonsporun eksiklerini konuşun ama hiç bir şeyi örnek göstermeden......ama yapamazssınız....illaki örnek vermeniz gerek.....allah bile yarattığı her şeyle örnek verir alabilene

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              saçmalamayın,

formda bir ziya doğan bizi uçurur.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en fazla cska yeneriz. 7 puan

inter ile berabere kalırsak 8 puan yettiği kadar.

lille sanmıyorum yeneriz , fikstür kötü çünkü.

bjk, gs, fener maçları üst üste
                cska yı yenip interden 1 puan alırsan %100 gruptan 2. olarak çıkıyorsun zaten ?
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu serkanı oyundan çıkarmaması nedeni neydi onu anlamadım ? cech i çıkartıyorsun be hocam.

yani 1-0 gidiyor maç al serkanı koy saparayı belkide maçı kurtaracktı bu hamle.

ama sen maçı vermeyi tercih ettin.
                  emin degilim ama galiba 3 lu savunmaya dondu nasilsa moskova gelmiyor diye dusundu
                  serkan ileri cikar biseyler yapar diye
                  ama o geri gelebilecek durumda degil gobeklenmis bidon gibi olmus
                  bazi oyunculara takiliyor
                  madem fizik guce ihtiyacin vardi neden pawel ve alanzinho ile basladin hemde adrian varken
                  orta saha
                  serkan-sapara-zokora-colman-adrian-halil olsaydi daha diri olurduk
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Broos da olur. Yeter ki Senol Günes gitsin...
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• bu maçın suçlusu ne giray ne şenol hoca ne de diğer futbolculardır bu maçın tek sorumlusu bence yönetimimizdir geçen sene 82 puan ile şampiyon olmuş takımı hangi akla hizmet bozarsınız buna ne hakkınız var 3 istiyorlarsa 3 verin 5 istiyorlarsa 5 verin selçuk-jaja ve egemenin yeri bence hala dolmadı dolmayacaktır da ve hatta beğenmediğim umutun yeri bile dolmamıştır yattara yı saymıyorum bile
                      1- Takım duran top kullanamıyor nasıl aramazsın selçuğu
                      2- Takım da adam akıllı adam eksilten çalım atan kaleyi zorlayan kimse yok nasıl aramazsın jaja yı
                      3- Takım da 1 tane doğru dürüst orta yok yattara nın ölüsü bile en az 2 net ortayla oynardı nasıl aramazsın yattara yı
                      4- Takım da giray hariç canını dişine takan stoper yok nasıl aramazsın egemeni

gelecek maça bakıyorum eksiklik dolduracak bir tek burak var ya o da kötü olursa başka eksiğimiz kim diğer eksiklerimizden hangisi olsa bu maçı alırdık sizce ben ce eksik te olsak iyi bir kadroyla çıktık ama kapasite bu
                      alan-glowacki-pawel ce cech bu takımda olmaz olmaz olmaz kimse aksini iddia etmesin zigleri ne yapıp edip almalıydık
                      kdromuz bence yetersiz neyse şimdi ne yapıp edip cska yı burada yenmeliyiz aksi çok ama çok kötü olur herkese hayırlı geceler
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• 3 hata 3 gol.

Ağır bi skor.

Avni Aker'deki maçta telafi ederiz umarım.Tabi destek gelirse takıma !

Şenol Güneş'e laf edenlere sesleniyorum : Önce kendinize bakın , sonra Şenol Güneş'e bakın.Sonra yine kendinize bakın ve susun.

Yorum

• Gigi Multescu. O kadar.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Senol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1

Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2

Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..

4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!
                            Çok güzel yorumlamışsın kardeş.

Yorum

• Ortada Şenol Güneş'lık bir durum yok.

Eldeki malzemden ancak bu kadar oluyor.

Doumbia bizde olsaydı bız 3-0 maçı alır donerdık...

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                saçmalamayın,

formda bir ziya doğan bizi uçurur.
                                ziya dogan mi?
                                yasina veriyorum
                                ziya dogan hm...
                                vay be...
                                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X