İlk olarak oeince tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Senol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1
Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2
Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..
4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!
Yorum
-
elimizde lazaroni kalmadi maalesef... sizlere broos gibilerini versek ?İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes gitsin. Ben yine Lazaroni gibi teknik direktörler istiyorum. (!)
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
saçmalamayın,İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelimizde lazaroni kalmadi maalesef... sizlere broos gibilerini versek ?
formda bir ziya doğan bizi uçurur.
Yorum
-
cska yı yenip interden 1 puan alırsan %100 gruptan 2. olarak çıkıyorsun zaten ?İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen fazla cska yeneriz. 7 puan
inter ile berabere kalırsak 8 puan yettiği kadar.
lille sanmıyorum yeneriz , fikstür kötü çünkü.
bjk, gs, fener maçları üst üsteSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
emin degilim ama galiba 3 lu savunmaya dondu nasilsa moskova gelmiyor diye dusunduİlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu serkanı oyundan çıkarmaması nedeni neydi onu anlamadım ? cech i çıkartıyorsun be hocam.
yani 1-0 gidiyor maç al serkanı koy saparayı belkide maçı kurtaracktı bu hamle.
ama sen maçı vermeyi tercih ettin.
serkan ileri cikar biseyler yapar diye
ama o geri gelebilecek durumda degil gobeklenmis bidon gibi olmus
bazi oyunculara takiliyor
madem fizik guce ihtiyacin vardi neden pawel ve alanzinho ile basladin hemde adrian varken
orta saha
serkan-sapara-zokora-colman-adrian-halil olsaydi daha diri olurdukceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Broos da olur. Yeter ki Senol Günes gitsin...İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelimizde lazaroni kalmadi maalesef... sizlere broos gibilerini versek ?
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
bu maçın suçlusu ne giray ne şenol hoca ne de diğer futbolculardır bu maçın tek sorumlusu bence yönetimimizdir geçen sene 82 puan ile şampiyon olmuş takımı hangi akla hizmet bozarsınız buna ne hakkınız var 3 istiyorlarsa 3 verin 5 istiyorlarsa 5 verin selçuk-jaja ve egemenin yeri bence hala dolmadı dolmayacaktır da ve hatta beğenmediğim umutun yeri bile dolmamıştır yattara yı saymıyorum bile
1- Takım duran top kullanamıyor nasıl aramazsın selçuğu
2- Takım da adam akıllı adam eksilten çalım atan kaleyi zorlayan kimse yok nasıl aramazsın jaja yı
3- Takım da 1 tane doğru dürüst orta yok yattara nın ölüsü bile en az 2 net ortayla oynardı nasıl aramazsın yattara yı
4- Takım da giray hariç canını dişine takan stoper yok nasıl aramazsın egemeni
gelecek maça bakıyorum eksiklik dolduracak bir tek burak var ya o da kötü olursa başka eksiğimiz kim diğer eksiklerimizden hangisi olsa bu maçı alırdık sizce ben ce eksik te olsak iyi bir kadroyla çıktık ama kapasite bu
alan-glowacki-pawel ce cech bu takımda olmaz olmaz olmaz kimse aksini iddia etmesin zigleri ne yapıp edip almalıydık
kdromuz bence yetersiz neyse şimdi ne yapıp edip cska yı burada yenmeliyiz aksi çok ama çok kötü olur herkese hayırlı gecelerUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Çok güzel yorumlamışsın kardeş.İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca'dan önceki hocalarimizi Porto gibi tek tek Avrupa'ya sattigimiz icin cok haklisiniz bu 1
Trabzonspor Senol Hoca'ya ne verdiyse kat kat fazlasini geri aldi.. Bundan Türkiye'de faydalandi bu 2
Senol Günes 2 sene önce basimiza gecmeseydi.. Bugün yönetim degismis ve Kaos'da 1 Trabzonspor olacakdi ortada..
4 Senol Günes bizi gruplardan cikaramazsa istifa etmeli.. Sampiyonlar Ligi tarihimize böyle kara leke sürdüremeyiz, hele gecen sene Sampiyonlar Liginde yari final oynadikdan sonra!!
Yorum
-
ziya dogan mi?İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçmalamayın,
formda bir ziya doğan bizi uçurur.
yasina veriyorum
ziya dogan hm...
vay be...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum