Of oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff.
Allah'ını seven üzerime toprak atsın...
sen içinden alınması çıkarılması gereken dersi almadın sen ölmeyi tercih edip toprak atılsın üstüme dedin...bende evinde trabzonspor kazanamıyorsa şenol hocanın üstüne toprak atılsın dedim okadar
atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır
bence sen tarihini de bir daha öğren..İroni yapmışsın yeteneğinle ama..yetersiz
Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
trabzon deneme tahtası ise nice hoca denendi nice yöntem denendi gene denenir....ben evinde kazanamaz ve şu fırsat tepilirsse istifa etsin diyorum bu da hakkım
sakin ol şampiyon hocamızı elestirelim tamam da şenol hocayı istifaya davet etmek bizim gibilerin haddi olmamalı. ben 3. lüğü bile büyük başarı sayacağım.
Yalnız Zokora gerçekten muhteşem bir adam. Kaç tane top kesti kritik noktada ben sayamadım. Kaç tane top kaptı takıma. Colman da iyi olsaydı bu maçı kazanabilirdik ama birisi iyi birisi kötü olunca malesef olmuyor. Colman ağır kaldı bu maç orta sahada, rakibin ileri uçtaki elemanları çok hızlı bu yüzden onlara ayak uyduramadı.
siyasete girmiyeceğim 3000 kişi dar ağacında sallanmış ve bunlar çanakkale gazisi ve de şehit yetimleri..konumuz trabzon saptırmayın atatürk sadece ders alınması gereken koca bir örnek sen nere çekersen çek.
Konuyu saptıran ve durduk yere Büyük Atatürk'e iftira ve hakaret den sensin. Önce ağzını topla senin haddine değil Atatürk'e laf etmek....
Yöneticilere sesleniyorum bir açıklama yapın. bu forum Atatürk'e hakaret etme forumumudur. Bilelim ona göre hareket edelim....
İnsanlar gergin,
Fikirlerin senin olsun insanlar saygı duyar duymaz...
Klasik bendemiştimcilik veya ben var ya bencilik için doğru zaman değil.
Eleştirini yap ama insanların sinirlerini yıpratıp zıplatmadan.
Ayrıca seni de mutlu etmek lazım, harika eleştiriyorsun, süper tespitlerin var tebrikler... Yeterince mutlu olduysan bizi azad et rehin aldın buraları...
Bende sana yardımcı oluyorum yapmak istediğin prim konudunda gerçi ama neyse...
atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır
En son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 00:20.
Ş. Güneşin trübünde olduğu maçlarda daha iyiydik. Keşke gene çıksa tribüne. Yav a.g. bile nerdeyse 3 gol atıyordu bize, buna rağmen defans orta sahada, önce 2 net gol kaçırdılar uyanmadık sonrasında da rezil olduk çıktık.
Trabzonspora SENOL GÜNES geldi Trabzonspor TARIH YAZDI be... istifa etsin diyenleri kiniyorum...
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!.. FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
sen dikkate alinacak biri degilsin
muhtemelen trabzonsporlu da degilsin
gereksiz anlamsiz seyler yazarak bir sonuca ulasamazsin
sana cevpa vermem bile gereksiz aslinda
senol hoca aciktan buyuk bir ayip yapmadikca yasi akli sagligi elverdikce bu takimin hocasidir
tum maclarimizda 2. yarilar hep 1. yaridan daha iyi
bu hocanin oyunu iyi okdugu anlamina gelir
eldeki kadro yetersiz
siz verin wagner zagoev ve dombia uclusunu hocaya gostersin size kac golatildigini
yarim adam alanzinho sisko serkan golcumu orta sahami belli olmayan halil surekli hata yapan bir colmanla oynadi
yedekte kim var
aykut sapara
insaf
ama hatalarini soyleyelim gorelim o ayri kac kere yazdik hatalarini
olumlu elestri yapalim
güzel diyorsun kadroyu kuran benim serkana haddini bildirmeyen benim....hatalı benim trabzonsporlu olmayan da benim...tek trabzonsporlu şenol hoca ve sen zihniyet...
yöneteceksen adam gibi yönet ya da yönetemiyorum de çek git bukadar kolay bu işler
Yalnız Zokora gerçekten muhteşem bir adam. Kaç tane top kesti kritik noktada ben sayamadım. Kaç tane top kaptı takıma. Colman da iyi olsaydı bu maçı kazanabilirdik ama birisi iyi birisi kötü olunca malesef olmuyor. Colman ağır kaldı bu maç orta sahada, rakibin ileri uçtaki elemanları çok hızlı bu yüzden onlara ayak uyduramadı.
zokora bir yere kadar toparladı. serkan ve alan açıklarını kapadı.
o da bir yere kadar
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum