Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkinci olmak istiyorsan veya başka bir diyişle groptan çıkmak istiyorsan Lille'i içeride yenmeliydin.

En azından yenmek için oynamalıydın.O gün beraberlik yeter diyen arkadaşlara Cska'dan puan alacağın garanti mi diye sormuştum.

Şenol Hoca'da yanlış strateji içinde.Biz bugün tuzağa düştük, galibiyet ister gibi oynadık.Bizim galip geleceğimiz maç Lille maçı beraberliğe oynayacağımız maç Cska maçıydı.

İnşallah Avni Aker'de futbol şansımız yanımızda olur.Yoksa orda da sonuç pek farklı olmayacak gibi.

Yorum

• 6 4 4 2 oldu
      haftaya inşallah 9 7 4 2 olur
      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Bu gruptan çıkacağız!
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valencia deplasmanları vardı sanırım. Kaç kaç bitmişti ya hatırlayamadım

Bu arada 3 maçta 2 gol atıp 4 gol yedik ve 4 puan topladık.. Bursa'nın şu Valencia deplasman maçını yazsın biri
          6 1 di maalesef bizden biraz adamlık ögrensinler onların başarısı ile gurur duyarız başarısızlığı ile üzülürüz de biz yenildik diye bizle dalga geçmeye gelmişler
          işte düşündükleri şeye bak onları şl ye gittiyse bizim sayemizde gitmişti .... bilmem anlatabildim mi???? öhhhhh
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• 2 kasımda eksiksiz trabzonspor ile dağıtırız csk yı, ben en kötü 3. olacağımızı düşünüyorum.

3. olduğumuz durumda avrupada çok iyi işler başarabiliriz, hatta 2 transfer ile kupaya bile oynarız.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnter'e içerideki maçta yeniliriz demiştim. Lafımı geri alıyorum... Bu İnter'i yenmeyeni falakaya yatırırlar !
              Valla adamlar çok kuvvetli giriyorlar rakibe. Bence bizde ikili mücadelelerde interden topu kapabilecek kalitede topçu yok.

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............
                ya Allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takım halinde kötüydük. şimdi cska yı içerde yenmemiz lazım. inter de lille i içerde dışarda yenerse en kötü 3. oluruz...
                  3 tane cümle kurmuşsunuz 3 üde birbirinden alakasız ve saçma

1.cisi takım halinde kötüydük demişsiniz.

ben bizim takımı son 6-7 maçtır ilkkez bukadar iyi gördüm.

2.cisi cska yı içerde yenersen interde lilleyi içerde yenerse zaten 3. lüğün garanti 2. lik şansın bile yükseliyor.

eğer bugün burak olsaydı biz bu maçı kazanmıştık.

Skor taraftarlığı yapmayın !!

Halilin o topu girseydi bu maçı kazanmıştık biz..
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnter ile son maçımızı oynayacağız. Şampiyonlar liginde ikinci maçlar ilk maçların tersi sıra oynanıyor diye biliyorum.
                    Hayir ikinci devrenin ilk macini ilk devrenin son macin rakibiyle oynuyorsun. Ikinci macini ilk devrenin ilk macinin rakibi ile, ücüncü macini ilk devrenin ikinci macin rakibiyle oynuyorsun. Yani ikinci devrede ki maclar sirasiyla Moskova, Inter ve Lille(d).
                    HY67...

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi doumbia bizim gündemimize mi geldi ya hani onun yerine daha radarımıza takılmış jelavic falan yazsaydın tam santrafor o da ama doumbia fena degil bu kadro olsaydı of of of olurdu Türkiye yi karadenizden etkisi altına alan bir fırtına tutardı
                      Doumbia dedik durduk ama kim takar Yalova kaymakamını. Bizim transfer komitesi Henrique peşinde. Ama hala geç değil. Rusya'da lig bittikten sonra, Afrika kupasından önce alabiliriz Doumbia'yı. Bir de Alper, Serdar ve Olcan sıkıntılarımızı büyük ölçüde hafifletir.

Yorum

• 5.mac Inter ile.

ntv spor
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bence biraz olsun uyanmamız açısından çok iyi bir maç oldu.

Belki de kadromuzda birbirinden değerli saydığımız birkaç oyuncu da eksilme olur !
                          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• 3-0 lık mağlubiyet hiç karartmadı içimi, karartmayı bırak grilendirmedi bile.
                            şampiyonlar liginde 3 maçta 1 mağlubiyet-1 beraberlik-1 galibiyet! iyiyiz bnce daha da iyi olacağız inşAllah.
                            gruptan çıkacağımıza yürekten inanıyorum ve hissediyorum.

ayrıca takım bazı bölümlerde çok iyi oynadı daa ahh işte defans yol geçen hanıydı...
                            Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• bence aramızda fenerliler var

bizim takımın bugün çok iyi olduğunu heryerde konuşulurken buırda takım hakkında inanılmaz olumsuz yorumlar var

BİZ BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bir anket yapılsın bence 3. olup uefa kupası mı yoksa 1 yada 2 olup şl bir üst tur mu?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X