Oyuncularımızın tamammı köt oynadı. Hırs yok. Boşa kaçma yok. Alanın bu takımda yeri yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık 1 puanla felan işimiz yok CSKA'yı içerde mutlaka yenmeliyiz
Berabere kalirsak sansimiz devam eder. Hem 3.lügü baya bir garantilemis oluruz. Maglubiyet disinda her sonuc bize yariyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bende bir maça döneyim dedim dönmez olaydım fikrimi değiştirdimİlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleintere bu kadar uvenmeyin iyi oynamiyorlar
lile 1. olabilir
inter ve cska dan 3 er puan yazalım bence
Yorum
-
kaybedilmiş birşey yok interin 4 ve 5 . haftalarda yenmesini isteyelim ki yener büyük ihtimal .İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunu diyorum ben. Bana 4 puan ile Grupta sonuncu olmak koymaz. Sonucta ilk kez katiliyoruz + yanlis transfer politikasi + hazirliksiz yakalanmamiz + yeni bir takim vs...
Bana koyan eline bu denli bir sans gecmisken tedbiri elden birakmak.
..
bizde o haftalarda 4 puan alalım gruptan cıkıyoruz bu degil mesele cok kaliteli 5 adam lazım bu takıma bazı eksikler olunca halimiz ortada şimdi maç maç düşünüp 1 0 olsn bizim olsn mantıgıyla hareket edilmeli transfer dönemine kadar ligte 11 3 avrupa maçı var burada avni akerde ki kayseri bjk gs macları ve sonra intikam macı kadinköydeki fenev macı buralara puan kaybı yazılmalı diger maclarda bekle fırsatını bul at mantıgıyla oynamalıyız şu an ki takımımız ona müsait ee birde 3 avrupa macı var oradan da dilegim şu inter geri kalan macları yensin bizde 4 puan alalım gruptan cıkalım o kadar takımın futbol oynatmak benim haddime degil ama eldeki ile bu olur gibi..Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Kronik sakatlığı bulunan bir futbolcu kalsa ne olacakki. Gene gelir biri dokunur 3 ay daha oynamaz hepsi bu.İlk olarak kohlit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVittek hariç katılıyorum.
O biraz daha dursun. Ama diğerleri ile gerçekten yolların ayrılması gerekli.
Bu yorumuda maçın sonucuna göre yapmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha mağlubiyet almamamız gerekiyor. Bu maç ders olsun, haddimizi bilerek oynamaya devam etmeliyiz. Bu takım saldırarak maç kazanabilir belki ama formda bir Henrique ve Burak Yılmaz olursa uçta ancak öyle. Böyle saldırsakta işi bitirecek oyuncumuz yok önde malesef. Boş saldırıyoruz yani.
Burak geri geliyor. Umarim o geliyor diye saldirmaya kalkmayiz, cünkü CSKA yine kontra atak yapacak belli ki. Adamlar kendi sahalarinda bile kontra oynadilar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
hocamsenol hocam savunma dortlusunu hep birlikte oynat lig samp ligi kupa diye ayirma bunlarin onemi cok
orta alani da bu kadar degistirme lutfen
uyum cok onemli
oyuncularimiz ilerde ne yapacagini sasiriyor
surekli oynayan bi takim olsun
zaten yarisindan cogu yeni
kimisi daha iki mac oynadi
bir takimda revizyon 2 oyuncuyu max 3 u gecerse takimm dagilir
ve lutfen serkandan vazgec alternatifini bul
neki hem ortada hem savunmada hem hucumda oynatiyorsun
zaten sikeden supheli
gobeklenmis
eski serkan deil
lutfen
ve lutfen boyle onemli bir macta savunmayi sir serkan icin boyle bozma
lutfenceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Boşa saldırmak gerçekten çok saçma. Dün Mersin yaptı bunu, önde yetenekli adamı yoktu bütün maçı rakip yarı alanda oynadılar ama bizim bugün yaptığımız gibi boşa saldırdılar. Uçta yetenekli, adam eksiltebilen süratli bir forvetimiz olsaydı her şey çok daha farklı olurdu.
Rooney adama arkadan tekme attı 3 maç aldı, bizim Burak ayağının ucuyla dokundu adama adam da ona karşılık verdi ama ona ceza gelmedi bize 3 maç kitlediler
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
inter hep yenecekse yensin deİlk olarak erdeme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bir maça döneyim dedim dönmez olaydım fikrimi değiştirdim
inter ve cska dan 3 er puan yazalım bence 
bir yenip kritik bi sekilde karsimiza gelmesin
umarim yener
ama lille beraberlik golunu atacak gibi
wagner . zagoev ve dumbia kadar etkili hucumcu grupta kimsede yokceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Umut İnsanın en doğal enerjisi, UMutlar devam ettiği müddetçe hep iyimser olmak da insanın doğasında var.Yorumlara bakıyorum ve BURAK olsa kesin kazanacaktık yada Burak rovanşta olacak ve kesin kazanacağız şeklinde tamamen duygusal sözler duymaktayım..
Ne yazık ki esas meselemizin BURAK YOKSA BİZDE YOKUZ şeklinde kabul edilmesi, Burak'ın Bir süpermen bir Voltran gibi Yada örümcek adam gibi gelip bütün olumsuzkları düzelteceğine olan ınancımızdır..Tehlike de burdadır.. Takım oyunu oynamakla övünen takımızın Bireysel kişileri çok arar olması
O zaman size bir istatistik vereyim..
Takımımız MUTLAK KAZANMASI GEREKEN KAÇ MAÇI KAZANMIŞTIR??
Bunu da düşünün bence..
Sözlerimin başında dedim ya UMUT en kıymetli değerimizdir..Şimdiyaptığımız eleştirilere kızan ve sert dille cevap verenlerin.. İhtimaller azaldıkça bizden daha agresif ve gerçeklerle karşılşamanın getiridği şokla daha yıpratıcı olacaklardır..
Eksiklerimizin ve yanlışlarımızı gözlerine perde inmiş üzere görmezlikten gelirse ve gerçekler daha acı yaşanır
Umarım CSKA yı burda yeneriz.. Ben pek ihtimal vermiyorum kımse kusura bakmasınYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Berabere kalırsak nasıl 3. garanti oluyor. Lille 2 puanı var. Yenildik mi 5 oluyor. Berabere kalırsak CSK ile bizim de 5 oluyor. Ondan sonra Inter i yenmek çok zor olur.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerabere kalirsak sansimiz devam eder. Hem 3.lügü baya bir garantilemis oluruz. Maglubiyet disinda her sonuc bize yariyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum