Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• üç ırkın karışımı ..adamlarda nasıl bir aile hayatı var anlamadım..şikeciler rusyada da görülmüş...
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Twitte TT yapıyoruz buraya yazamıyorum Girin bakın

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazı şeyleri söylerken gerçekçi ve sadece eleştirmek adına ve maç maç eleştiri yapmayı sevmem

Genel anlamda sezon başladığından beri yaptığım eleştirilerdir benım eleştirilerim

Neler mi??

-Kaybetmemeye oynadığımızda az pozisyon veriyoruz ama pozisyon üretemiyoruz

- Kazanmaya oynamadığımızda ise, Topa sahip oluyoruz fakat orta sahada ve dafansta çok basit hatalar yapıyoruz..

neden peki?

Oyuncu profillerimiz daha çok ofansif ve orta sahamızı tamamen Colman ve zokora'ya yüklediğimizden diğer hucum oyuncularımızın geriye desteklerinde yetersiz kalması ve Bu oyuncularımızın çabuk yorulması ve dek devrelik oyuncularımızn fazla olması.Adrian çok yetenekli ve kesinlikle katkılsı olacak bir oyuncu fakat sadece 50 dakka oyanayabilecek güce sahip, Alanzinyo bireysel oynamadığı zaman takım oyununda etkisi az ve 45 dakkalık oynuyor.

Sonuç

Burak da yoksa Pozisyon bulamıyor ve az ve öz bulduğumuz pozisyonları gole çeviremiyoruz

Bu akşam mağlubiyete takılmadım sadece rakibiz olan bir takımdan 3 gol yemek zoruma gitti ve ıkılı averaj şansını zora soktuk, Bu noktada profesyonel düşünememek benı rahatsız etti.

Kaldi ki, CSKA kapalı savunmaları aşmakta zorluk çeken bir takımken ve bize de beraberlik yetecekkken, Kontra oynaması gerekn bizken kontradan 3 gol yiyen biz olduk , İşin kötüsü bu işte..
        imzamı atıyorum

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Inter galibiyeti ve liderlik beklentileri oldukca yükseltti,simdi cska dan fark yedik diye takimi yerden yere vuruyoruz bu cok yanlis.

Takimda kötüler vardi takim ikinci yarida iyi degildi evet ama elestirinin dozunu kacirmamaliyiz.

Senol hocanin yeterliligini tartismak bile bu takima ve Trabzonspora ihanettir.

Bu kadro bu grupta 3.olursa öpüpde basimiza koyalim ve bunun icin sansimiz oldukca yüksek.

Esegin ....mina suyu kacirmayalim takimi elestirirken...

Sunu diyorum ben. Bana 4 puan ile Grupta sonuncu olmak koymaz. Sonucta ilk kez katiliyoruz + yanlis transfer politikasi + hazirliksiz yakalanmamiz + yeni bir takim vs...

Bana koyan eline bu denli bir sans gecmisken tedbiri elden birakmak.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Arkadaslar. CSKA lille macı kilit mac. O mac berabere biterse gruptan sadece bur CSKA galibiyeti ile çıkarız. İnterde her macını kazandığını düşünürsek.

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              milli takımın play of hesabı gibi oldu
              Lider çıkma hesabıydı Öbür türlü Csk'yı yenelim yeter.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim sayılmayan goldeki ofsayt pozisyonunu tekrar izleyemedim. Başka bir yerde izleyen var mı?
                Gerçekten ofsayt mıydı?
                İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben durdurup baktım ofsat falan yok yediler bizi gene.Ayrıca kaleci yerde kalmış kale boş top bizim oyuncumuzda oyunu kesiyor.

Mac kac kacti ki bu golde?

..
                En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 22:46.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Beyler. o kadar eksiğe rağmen iyiydik. şu kadroda Burak olsa o cska darmadağın olurdu. Burağıda geçtim henrique bile darmadğın ederdi veya vittek. ama PAWEL olmamalı.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mac kac kacti ki bu golde?

..
                    0-0 ve bu pozisyonunun hemen devamında yedik golü.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      brozek kardesler ,glowacki ,vittek ve alanzinho ile yollar devre arasi ayrilmali.Bu bes yabanci yerine adam gibi 2 tene yabanci transferi yeter bize.Vittek bu saatten sonra olmaz zaten.Kötü futbolcu degil ama kaderi kötü.
                      Vittek hariç katılıyorum.
                      O biraz daha dursun. Ama diğerleri ile gerçekten yolların ayrılması gerekli.
                      Bu yorumuda maçın sonucuna göre yapmıyorum.
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Henrique idmanlara başladı mı ?

Ayrıca bu ikizlerden gram faydalanamadık biz. Bence gönderilmeleri en hayırlısı olur. Bize hareketli ve kuvvetli bir santrafor lazım.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• CSKA maçı kili maç ama bu akşamki gibi kazanmak için ne var neyok abanırsak yenilgi kaçınılmaz olur gene.

Bizim mutlaka kazanmamız gerekiyor ama CSKA'nında mutlaka kazanması gerekiyor, bu unutulmamalı...
                          Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            0-0 ve bu pozisyonunun hemen devamında yedik golü.
                            Bizde zaten sans olsaydi.

Neyse bozmayalim moralleri Avni Aker'de bu sefer geri yaslanip kontra ataklari biz yapacagiz insallah.

Yorum

• ikinci maça ileride burak halil henri

arkada colman zoko adrian gibi bir takımla çıkabilirsek yenebiliriz diye düşnüüyorum.

yoksa çok zor

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben durdurup baktım ofsat falan yok yediler bizi gene.Ayrıca kaleci yerde kalmış kale boş top bizim oyuncumuzda oyunu kesiyor.
                                Bu olayı hiç semiyor. Maçın kaderi etkileniyor böyle işte.
                                Ve hep biz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X