90 dakika boyunca Serkan olumlu olarak neler yaptı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Inter galibiyeti ve liderlik beklentileri oldukca yükseltti,simdi cska dan fark yedik diye takimi yerden yere vuruyoruz bu cok yanlis.
Takimda kötüler vardi takim ikinci yarida iyi degildi evet ama elestirinin dozunu kacirmamaliyiz.
Senol hocanin yeterliligini tartismak bile bu takima ve Trabzonspora ihanettir.
Bu kadro bu grupta 3.olursa öpüpde basimiza koyalim ve bunun icin sansimiz oldukca yüksek.
Esegin ....mina suyu kacirmayalim takimi elestirirken..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Lille İnter ile sonraki maçta berabere kalır da biz de Csk'yı yenersek lider çıkarız bu gruptan...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben durdurup baktım ofsat falan yok yediler bizi gene.Ayrıca kaleci yerde kalmış kale boş top bizim oyuncumuzda oyunu kesiyor.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim sayılmayan goldeki ofsayt pozisyonunu tekrar izleyemedim. Başka bir yerde izleyen var mı?
Gerçekten ofsayt mıydı?
Yorum
-
sabaha kadar elestiririm takimi ve ikinci yaridaki saçma oyun anlayisimizi ancak sadece galibiyetle üst tura gideriz demek bana mantikli gelmiyor, biz inter'i evimizde yenecegiz arkadas bu kadar basit, hel inter bu aksam ve 2hafta sonra kazansin tamam en kötü beraberlik ama o da yetmez yenecegiz 2-0
cska da iyi miyo ama savunmasi bize karsi idare etse de lille'e idare edemez inter'e edemedigi gibi ve berabere kalirlar ikisi, son karsilasmada ise biz yenilsek bile cska en iyi beraberlikle döner inter'den ve biz 2.turda oluruz InsaALLAH
tabii bunlar evimizde cska ile berabere kaldigimiz takdirde, yenersek zaten is biter de berabere kalsak ta yine de geçeriz bence
yenersek eger belki bu kez inter ile berabere kaliriz ama iste sonuç asagi yukari ayni olur yani sonuçta 8-9 puan ile 2.tura Trabzonspor adini yazdiririz
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
milli takımın play of hesabı gibi olduİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille İnter ile sonraki maçta berabere kalır da biz de Csk'yı yenersek lider çıkarız bu gruptan...
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Bazı şeyleri söylerken gerçekçi ve sadece eleştirmek adına ve maç maç eleştiri yapmayı sevmem
Genel anlamda sezon başladığından beri yaptığım eleştirilerdir benım eleştirilerim
Neler mi??
-Kaybetmemeye oynadığımızda az pozisyon veriyoruz ama pozisyon üretemiyoruz
- Kazanmaya oynamadığımızda ise, Topa sahip oluyoruz fakat orta sahada ve dafansta çok basit hatalar yapıyoruz..
neden peki?
Oyuncu profillerimiz daha çok ofansif ve orta sahamızı tamamen Colman ve zokora'ya yüklediğimizden diğer hucum oyuncularımızın geriye desteklerinde yetersiz kalması ve Bu oyuncularımızın çabuk yorulması ve dek devrelik oyuncularımızn fazla olması.Adrian çok yetenekli ve kesinlikle katkılsı olacak bir oyuncu fakat sadece 50 dakka oyanayabilecek güce sahip, Alanzinyo bireysel oynamadığı zaman takım oyununda etkisi az ve 45 dakkalık oynuyor.
Sonuç
Burak da yoksa Pozisyon bulamıyor ve az ve öz bulduğumuz pozisyonları gole çeviremiyoruz
Bu akşam mağlubiyete takılmadım sadece rakibiz olan bir takımdan 3 gol yemek zoruma gitti ve ıkılı averaj şansını zora soktuk, Bu noktada profesyonel düşünememek benı rahatsız etti.
Kaldi ki, CSKA kapalı savunmaları aşmakta zorluk çeken bir takımken ve bize de beraberlik yetecekkken, Kontra oynaması gerekn bizken kontradan 3 gol yiyen biz olduk , İşin kötüsü bu işte..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Yüz bin kere Sapara yada Pawel'i tercih ederdim. En azindan biraz olsun top tutardilar.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan oynamasaydi pawel oynayacakti onunda icler acisi halini gördük.
Pawel olmasaydi sapara düsünülebilirdi ama onunda yetersiz oldugunu gördük.
Aykut tecrübesiz,diger yedekler mustafa ,tayfun ve ferhatti.
Ne yapacakti senol hoca,elinde daha iyisi yoktu.
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenilgiye üzülmüyorum ama şu fark yememizi dört gözle bekleyen bukalemunların ağzına sakız olmak insanın keyfini kaçırıyor...
Gazi verende simdi sevineler zaten...
"Su Trabzona bak yahu rezil Futbol ile 4 puan aldi"
"Kendi sahasinda Lille'e karsi adam gibi pozisyonu yok"
"Tamam Inter'e karsi oynuyorsun ama insanda biraz gol atma düsüncesi olur"
gibi...
Ben gaza gelmedim, yine defansif ve kontrollü oyunu tercih ederdim. Gelen varmi bilmiyorum. Yedigimiz goller takimin gaza geldigini acik sekilde ortaya koyuyor.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bende öyle düşünüyorum inter kalan maçları kazanırsa şöyle olurİlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInterin kalan maçlarını kazanacağını hesaplarsak bize CSKA maçından 3 puan yüzde 90 yetecektir...
varsayalım 4.hafta evimizde yendik oRus ları
İnter 9p
Trabzonspor 7p
Cska 4p
Lille 2p oluyor
gelelim 5.haftaya lille bizi yenmek icin metropolde bastır Allah bastır oynar oradan beraberlik ile dönerde inter in yenecegini hesap ediyoruz yine
inter 12p
Trabzonspor 8p
Cska 4p
lille 3p
gruptan cıkıyoruz inter bugün yeniyor şuanda
4.hafta ve 5.haftada yener büyük ihtimal çünkü g.meazza da oynayacaklar bizimde 4 ve 5.haftadan 4 puan almamız yeterli olacak. inşBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
afedersin sgr dana gibi kostu sadeceİlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika boyunca Serkan olumlu olarak neler yaptı?
fark veya yenilgi onemli degil olabilir
ama hocanin serkan takintisini colman takintisini anlayamiyorum.colman iyi oynadiginda tamam ama 2. yari dokuldu resmen
alanzinhonun ilk devre oynatilmasini anlayamiyorum
anyalabilen varmi
hucum gucu demeyin
serkandan hucum mu olur
marek cikti savunma daginikken serkan yokken gol yedik
serkan sag beke alindigini her zamanki gibi gorev bolgesinin ne oldugunu bilmiyordu
ileri cikan bek demek bu degil. bu gorev bilinci yok demek
gobekli serkana mi kaldik samp liginde biz?ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum