Gökten kemik yağdı bugun, kemiklerden nasibini alamayan şikebahce taraftarlarından bazıları kinlerini burda kusuyorlar...yediden yetmişe hiçbir Trabzonspor'lu Senol hocaya hakaret etmez, edenler buraya provake icin gelen şikecilerden baskası deyildir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hay ağzına sağlık abiİlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkani ve paveli gondeririz de
Bu taraftari ne yapcaz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Trabzonsporlu olmanın haklı gururunu yaşadım ben bu gece.Yenilgi futbolda her zaman var.Yenerken sevinmek, yenilirken de üzülmek gayet doğal.Ancak aşağılık derecesine varıp yaşı senden 2 kat büyük,emekleri binlerce kat büyük bir Futbol adamına hakaret etmek tek kelime ile sizin gibi TS düşmanlarına yakışır..............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
takım iyiydi çok gelmedi cska geldiklerinde attılar bizim 2 pozisyon gol olsa başa baş
bir dahaki maçta burak geliyor 3-0 yeneriz olur biterYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene ikinci yarıdan beri iyi oynadığımız 5 maç sayın sayamazsınız. hala alanzinhoyu ilk 11e alan hocayı nasıl tutarsınız anlamadım.hocanın karekteri iyi olabilir.ama taktik vermeyi beceremiyor.
Alan'i gönderip yerine baska bir isim mi aldi Yönetimde Senol Hoca oynatmadi?
Egemen'in yerine transfer yapildi mi? Forvet Transferi yapildi mi?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Taktik vermeyi beceremiyor derken? İnter ile Lille maçlarının taktiğini de Şenol Hoca verdi? Taktik vermekten kasıt nedir?İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene ikinci yarıdan beri iyi oynadığımız 5 maç sayın sayamazsınız. hala alanzinhoyu ilk 11e alan hocayı nasıl tutarsınız anlamadım.hocanın karekteri iyi olabilir.ama taktik vermeyi beceremiyor.
Tercih olarak Alanzinho tercihini bende eleştirdim ama taktik vermekten kastınızı anlarsam daha net cevap verebilirim..Buyrun..
Yorum
-
- Sen Bu akşamlık Trabzonlulardansın , bizde senin gibilerle gurur duyuyoruz , eminim ki yendiğimizde en çok sen seviniyorsundur bukalemunlar sizi ,içimizdeki Halil Şanlılar...İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın neyiyle gurur duydun bu akşam ? defansıyla mı- olmayan forvetiyle mi ? gurur duyulacak olan Adrian ve Halil vardı belki... bi de mücadele eden beklerimiz, rakip kaleci kaç kere yere yattı! Adam 2. yarı zaten taktik icabı ortayı boşaltıp defans ve ortasahayı iç içe geçirdi, biz de kabak çiçeği gibi açılınca( rakip teknik direktör bizi mükemmel analiz etmiş ) adamlar kontralar buldu ve bunlardan ikisinde gol buldular. Yenilsen bile gurur duyabileceğin bir maç sonu istiyorsan CSKA-inter maçına bak, CsKA yenildi ama interi ezdi resmen, futbol da oynadı, biz ne yaptık, önünde 30 metre çapında bi boş alan varken 20 metrelik dikine geri pas atan Serkan var bu takımda... Gurur duyuyorum cidden
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
takim ceza sahasina yaklasiyor ama ondan sonrasi sifir yaraticilik yok ayrica takim brozek girdikten sonra 10 kisi oynadi bu adam bu takimda oynuyorsa açik konusuyorum bende oynarim!
on tarafimiz rezildi bugun sahadaki tek oyuncu ADRIAN'di
ayrica senol gunes'e gitsin diyen kus beyinliler once kendileri bi **** olup gitseler tam super olacak!Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin gibi düşünen 3 kişi daha bulsana...
Yorum
-
Futboldan anlamadigini belli etme bari sus kardesim sus.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayal aleminde yaşayanlar var adrian çok iyi oynamış.ulan adam 10 numara yürüyerek ve sadece maçı seyrederek top oynuyor be.allahtan korkun yahu.
Yorum
-
3. golü Colman rakibe hediye etti resmen.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bak Kardeşim. Ben 20 Yaşındayım. 10 Yıldır Şamp.Ligini Takip Ediyorum.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakibin eksikleri
honda
akinfeev
sekou oliseh
daha gabulo'u zorlamadik akinfeev olsaydi hey gidi terlemeden bitirirdi karsilasmayi herhalde, Tolga Tolga dedik aha savunmamiz yüzünden rezil oldu......
Ve Her Sene Bu Takım Burda Mucadele Ediyordu. Hep Genç ,Yetenekli Ve Tecrübeli Topçuları Vardı.
Kıyaslarken Biraz Objektif Olalım..
Yorum
-
Defansif anlamda çok kötüyüz hakikaten .. Yani kendi kalemizin içinde 6 pasta verkaç yapmaya çalışmak nedir böyle bir organizasyonda anlamak mümkün değil .Orta sahada yapılan top kayıpları cabası .Yani şu maçta 3 golü de kontradan yedik inanılır gibi değil.
Burak ve Henrique bir an önce takıma katılır da hücumsal anlamda biraz olsun nefes alırız umarım .Taraftar da takıma sahip çıkmalı ve içerdeki Cska maçını mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız .
Yorum
-
İlker Yasin geri dön ..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum