Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkani ve paveli gondeririz de

Bu taraftari ne yapcaz

Yorum

• Avrupa'da izlemedigim ikinci macimiz ve ikinci maglubiyet. Ilki Benfica'ya karsi idi.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colman,Colman,Colman
        taktım taktım taktım

ya kardeşim bu maçta oynamayacaksında ne zaman oynayacaksın
        CL desin Lidersin takım senin ayağına bakıyor avrupa seni izliyor ee daha ne
        biraz Adriana ayak uydursaydın ne olurdu ya çokmu şey istiyoruz
        alkıslarım senı abı.. butun mac yedı bıtırdı benı bır adam bu kadar mı laubalı oynar ya sankı xavısın ınıestasın kahrettı benı bugun
        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Sağlık olsun, hepinize mücadelenizden ötürü teşekkür ederim, en azından kendi adıma.
          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Yaw İnsan Gülüyor. Adam Oyun Sitilinden Memnun Değilmiş Şenol Hocanın

İnteri Yenerken Oyun Sitili İyiydi Şimdi Kötü ..

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.
              Kadro yetersiz. Senol Hocaya istedigi futbolculari alsinlar, ozaman gör takim taktigini
              Bu kadar aptal bir yorum yapilmaz

Yorum

• ADRİAN Sana helal olsun. Adamımsın. Aferin sana aferin.
                Onun gücü karanlığı yırtacak! Çok iyiydi. Beni yanıltmıyor.

Yorum

bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
                  bizde seni istemiyoruz hadi nas nas, anca gidersin. uzaaaaaaaa
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• hayal aleminde yaşayanlar var adrian çok iyi oynamış.ulan adam 10 numara yürüyerek ve sadece maçı seyrederek top oynuyor be.allahtan korkun yahu.

Yorum

• Bugun dogrusunu söylemek gerekirse rezil bir futbol oynadik!!!

Yorum

• Bu kadar da olmaz arkadaşlar.
                        Yeri geliyor yönetici gibi başkan gibi davranıyoruz.
                        Yeri geliyor teknik direktör gibi davranıyoruz.
                        Yeri geliyor futbolcu gibi davranıyoruz.
                        Bir de gerçekten taraftar gibi davranabilsek çok güzel olacak...

Yorum

• Vittek,Burak,Henriqe ..

3 Forvet Eksik ..

Daha Ne Konuşuyosunuz Bi Takımda 10 Tane Forvet Olmaz Ya Zaten ..

Yorum

bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
                            buyrun şenol hocayı istemeyeni bile var şu takımın hiç kaybetmeye hakkı yokmu
                            TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Soruoumbia ve wagner love bizde,halil ve pawel cska da olsaydi bu macin sonucu muhtemelen ne olurdu?

Forvetler belirledi bu aksamki macin sonucunu.

Onlarin forvetlerinin avrupa capinda bizimkilerin ise yetersiz oldugunu kabul etmeliyiz.
                              En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:38.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Jaja ne kadar disiplinsiz olsa bile ben onu takımda tutardım. Onu 4 Milyona sattık gittik Adriana 5 Milyon verdik.
                                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X