ne olurdu 10 kişi defans yapsaydık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bunu gören de varmış, defans uyum işidir. Zırt pırt oynuyor defans düzeniyle...İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi oynadık, burada gömeriz sorun değil...
yalnız artık söylemeden geçemeyeceğim, Şeon Hoca özellikle önemli maçlarda, "maç içinde" defans oyuncularının yerleriyle oynamamalı...Bunu ne zaman yapsa gol yiyoruz...Cech -Sapara değişikliği skandaldı...Değişiklik olur olmaz 2 gol yedik...
Yorum
-
Ne bekliyordunuz anlamadım?
Gayet iyi futbol oynadık,ilk yarıda Alanzinho,2. yarıda Pawel isteneni veremediği için kazanamadık.
Senin 3 forvetin de cezalı veya sakat ise bi zahmet yenilince bu kadar eleştirme.
Bugün sahada Burak Yılmaz ve Henrique olsaydı bu maç kesinlikle böyle bitmezdi,iyi oynayan bizdik ama olmadı işte.
2. maç Trabzon'da Cska'nın bu dandik savunmasına Burak 2-3 tane sallar ve rahat bir şekilde kazanırız.
Sakin olalım,takımı eleştirmenin anlamı yok,eleştirilicek birileri varsa bunlar sahaya tesaduf olarak gelmiş gibi ruhsuz oynuyan bazı futbolculardır.
Yorum
-
cech yerine sapara yı alıyor, serkan oyunda. en mantıklısı buydu gerçekten.(!)İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda bazı tipler var neymiş şenol hoca klasiğiymiş napsın adam ferhatı tayfunu mu alsın sözde forvet brozeki alcak tabi.sevgili başkanımıza göre 30 kişilik hepsi birbirinden değerli bir oyuncu kadromuz var ya gidin hesabı ona sorun
maça alanzinho ile başlıyor bu çok büyük hata.
ama geçti artık. telafi etmeliyiz
Yorum
-
Şampiyonlar liginde Moskova gibi bir deplasmana çıkıyorsunuz. Kadroda ki sıkıntılar ortada sakatlar, cezalılar. İyi bir mücadele veriyorsunuz. Yaptığınız gereksiz defans hataları ile maçı veriyorsunuz.
Ne oldu yani Trabzonspor yenilemez mi ? Silip atalım mı takımımızı ?
Önümüzde ki maçta evimizde kazanıp yolumuza devam ederiz.
Şu civcivlerin fotoğraflarına bakın da Trabzonsporlu olduğunuz için gurur duyun.
Yorum
-
7-8 kisi var bu forumda takim inter maci oncesi berabere kaldiginda demedigini birakmamis sonra interi yenince 180 derece donmustu..lille ankaragucu maclarinda da benzer yorumlar geldi, e simdi tam saldirma zamani ne de olsa 3-0 yenildik..eee ne de olsa ilk kez katiliyoruz tabii her maci kazanmamiz lazim..ben bu arkadaslarin yazdiklarini tek tek not aliyorum pek yakinda karsilarina cikaracagim..tabii bunlarin trabzonsporlumu yoksa forumda provakatorluk yapan rakip takim taraftarlarimi olduguna forum yoneticilerinin karar vermesi gerekiyor. Yoksa bu 7-8 kisi yuzunden insanlar birbirini kiriyor burada yazik..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
Rakip Takım Savunmamızı iyi Analiz etti ve zaaflarını iyi değerlendirdi.
her iki bekimiz Kötü idi 2 golde de celustkanın hatası vardı.
Diğer maçlara nazaran daha iyi oyun oynadık.
yapılan transferler ve oluşturulan 32 kişilk kadroda yönetim ve teknik direktör arasındaki iletişimsizliği,koordine eksikliğini gözler önünen seriyor..
Kadro 32 ama 3 stoper var,sol açık yok,alternatif açıdan sıkıntılı mevkiler var vb..Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Hergün herkes para kazandığı işte dünkü performansının üzerine koyuyor,koyamazsa bile aynı performansı sergiliyor...Bizler hepimiz en ufak bir hata yapmıyoruz hayatımız boyunca,bu yüzdendir ki bir küçük performans düşüklüğünde oyuncuyu göndermek istiyoruz bazen...
Çünkü bu ülke toprakları alışkın her gün yeteneğini geliştirip üzerine koyanlara...hepimiz mükemmel olduğumuz için yenilgiyi sevmiyoruz,yenilgi nedir ki? İlk defa yenildik sanki...
Çalışkan milletiz vesselam,durmak yok,yola devam...Entropi İyidir.
Yorum
-
Bugün bu takım iyi oynamıştır.. kötü oynayıp kazanmak var iyi oynayıp kaybetmekte var.
Unutmayın bu takımın bir çok as oyuncusu gitti.. Yeni yeni takım oluyoruz..Bu takım tarihinde ilk kez şampiyonlar ligi gruplarına katılmış.. 3 maçında galibiyet,beraberlik ve malubiyet var.. biz ne sıfır çekenler 8 yiyenler gördük.. yorum yaparken aklınızı başınıza alın.. takımımız 3. olsa başarıdır tabi sizi finalden aşşası kesmez sanırım.
Şenol hoca eldeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışıyor..körlerin gördüğü yönetimin göremediği defans bölgesine adam alınmadı bunun bedeli ödeniyor.. Doğru düzgün forvet alınmadı bunun bedeli ödeniyor..
Son lafım Pawele.. git be dostum yapamıyorsun burda git , görüyorum oynamak içinden gelmiyor , hırsın bitmiş.Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
Akşamın yorumu budur.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maç doğru oyun = 4 puan
1 maç iyi oyun = 0 puan
Arkadaşlarımızdan bazıları bizim takımı her sene şl.ne giden pek çok kez yarı final arada da final oynayıp şampiyonluk bile alan bir takım olarak görüyor herhalde. Sahada hiç bir şey yapmayan bir takım iki süratli adamıyla ve birazda top'un top'luğundan fark atıyor. Şu maçı seyretmeyen tarafsız birine golleri çıkarıp seyrettirerek maçın sonucu ne olabilir diye sorulsa sizce cebabı ne olur. İçinizde Moskova alır diyen varsa PS oynamaya devam etsin. Maçtaki tek hata (Hata olduğu,sonuç ortaya çıktıktan sonra belli oldu) Cech'in anlamsız değiştirilmesiydi. Maçın hiçbir dakikasında Moskova bizden daha iyi top oynamadı.Eminim 2. gole kadar pek çoğumuzda skoru unutmuş takımın top çevirmesini keyifle seyrediyor ve kenardaki Rus td'nin suratındaki endişeyi izliyordu. Tabiki mağlup durumda isen gol atmak için bir çaba göstereceksin ve bunun risklerinede katlanacaksın. Şansımız yaver gitmedi, canları sağolsun. Neredeyse 3 ayda kurulmuş bir takımın mücadelesini alkışlıyorum ve bu gruptan bir üst tura çıkacak inacı fazlasıyla taşıyorum. Bu arada transferde alabileceğimiz standartta futbolcuları aldığımız düşünüyorum. Özellikle Adrian fiziği biraz daha kuvvetlendiğinde takımda tutma olasılığımızın zor olacağı bir oyuncu. Keyifle seyrettim. Naçizane tavsiyem, maçları seyrederken bazı şeylerden keyif almaya bakın, inanın maçlardan sonraki öfke katsayınız düşecektir.
Yorum
-
takim cok iyi degildi cokta kötü degildi...sonucta bu sampiyonlar ligi süper lig degil....
önümüzde 3 mac daha var bunlarin 2side kendi evimizde...
topladigimiz puan ise 4..
cska bizden cok daha kaliteli oldugunu düsünmüyorum..bugün teknik direktörler farki vardi...
adamlar ikinci yari defansa agirlikli oynadi ve iki hizili forvetleriyle kontradan gol aradilar...
moskovayi trabzonda yeneriz..merak etmeyin..sampiyonlar liginin iyi tarafi bu iste maclarin telafisi vardir..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Herkesin gözünde tuttuğu takım, gönül verdiği takım dünyanın en iyi takımıdır. Eğer bu takım Trabzonspor ise, her oyuncu kusursuz oynayacak ve maç kesinlikle kazanılacak. Tüm bunlar yapıldıktan sonra latife de olsa kaleci niye gol atamadı diye de eleştirilecek. Bu yazdıklarımı hangimiz istemiyoruz ve ya hangimiz zaman zaman yapmıyoruz?
Hak ettiğimiz bir organizasyona "gökten iner" gibi gidince hazırlıksız yakalanmıştık.Transfer olarak, takım olarak, taraftar olarak...
Inter galibiyeti ardından Lille beraberliği ile sürpriz bir şekilde 2. maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturduk. Kendimizi (taraftarlar olarak) yenilmez armada olarak görmeye başladık ve bu şekilde Moskova'ya gittik.
Moskova'dan önce erken olmasına rağmen gruplardan sonraki rakibimizi düşünüyorduk, şimdi takımı sonuncu yapıyoruz. Trabzon'da Cska'yı yenince tekrar bir sonraki turu düşüneceğiz. Maalesef tutarsız bir taraftar profilimiz var.Oyuncuları o kadar çabuk gönderip yerlerine yenilerinin alıyorlar ki "borsa" hızlarına yetişemez.
Takdir edersiniz 70. dk ya kadar iyi top oynadık. Spikerin dediği gibi yani "lider" gibiydik. Futbol öyle bir oyun ki Milano'da 1 korner ile gol atabilirken Moskova'da 5-6 korner ile gol atamıyorsun. Milano'da top seni severken, Moskova'da seni sevmiyor. Tüm bu olanlarda değişmeyen ve değişmesi an itibariyle mümkün olmayan şeyler ise oyuncular ve teknik heyet.
Rakibin en güçlü olduğu yer bizim en zayıf olduğumuz yerdi. Şunu görmemiz gerekiyor artık, bu takım devler liginde savunmasını önde kurmamalı. Yediğimiz gollerin hiç birinde takım olarak savunmayı geçtim 4 savunma oyuncusu olarak bile savunmada değildik.
Şunu unutmamamız lazım. Şampiyonlar ligini 4 puan ile de bitirebiliriz,13 puan ile de. Bu oyun anlayışımızı devam ettirdiğimiz ve en önemlisi de Lille-Cska maçlarında yenilmediğimiz takdirde ama Uefa ama Şampiyonlar Ligi bir şekilde bu gruptan çıkarız.
Son sözüm, hepimizin içinde bulunan ve kimimizde daha çok kimimizde daha az olan o tutarsız taraftara: "Şampiyonlar ligindeyiz. En ufak hatayı affetmeyen bir kulvar. Ne ayağını yerden çabuk keseceksin ne de yerin dibine geçeceksin. Asla pes etmeyecek asla yılmayacaksın.""Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İnter ve Lille maçlarında takım geneli kötü oynarken çok diri ve iyi oynayan Colman-Zokora ikilisi;
Takım geneli iyi oynarken kötü oynayan Colman-Zokora ikilisi. Bence bu gece alınan yenilgi orta saha beyinlerimizle ilgili.Zokora maçın başından beri yorgun görünüyordu.A.Gücü maçı orta sahayı yormuş bence...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal sana

Abi NOKTA deyip ünlem koyuyorlar sonuna,şaşırıyorum nokta mı ünlem mi diye amaaa
(ben yürürken de sakız çiğneyemiyorum mesela)....
Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum