Bu maç belkide gerçek gücümüzü görmemizi sağladı.Hücum gücümüz bırakın şampiyonlar ligini Türkiye ligine göre bile yetersiz.Her şey Burakın ayağına bakan bir hücum gücü oda olmayınca ileride ne kadar yetersiz kaldığımız aşikar ama Cskyı Trabzonda yeneceğimizi düşünüyorum.Sakin kafayla düşünürsek 3 maçta aldığımız 4 puan başarıdır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
selcugu ne kadar karektersiz buluyorsanız engin iki katıdır bana goreİlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey Allahım ya hala engin diyenler var şaka gibi ya.Engin'i hala bu takımda istemek Şenol hocaya ettiği küfürleri üzerine alınmakla eşdeğerdir.
Su Trabzonspor Trabzonlulardan cektigini hic bir seyden cekmedi13 Vitor Hugo
Yorum
-
O değil de ben senin hâlâ neden defolup gitmediğini merak ediyorum, veya cidden Trabzonsporlu musun onu da çok merak ediyorum.İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Altıntopu Bundesligadaki kulübler neden istemedi bilen var mı?
Yorum
-
sen degilmiydi burda engine avukatlik yapan!!!!İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hala jaja , engin diyen adamlar varya şurda valla diyecek kelime bulamıyorum , bu takım gruptan çıkarsa isimleri kaydediyorum hepinizin gözüne sokacağım bunları sonra kızma darılma yok...
bende sana vurayim ozaman simdi!!!
gittikten sonra bile! cok iyi hatirliyorum!!
Yorum
-
Allah aşkına yaz. Ben hala Jaja diyorum yaz bunu.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hala jaja , engin diyen adamlar varya şurda valla diyecek kelime bulamıyorum , bu takım gruptan çıkarsa isimleri kaydediyorum hepinizin gözüne sokacağım bunları sonra kızma darılma yok...
Yorum
-
Çünkü boş kaleye gol atamadığı için. NOKTA!İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Altıntopu Bundesligadaki kulübler neden istemedi bilen var mı?Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
serkan ve adrian bu formunu devam ettirirse ; zokora-colman öze dönüş yaparsa burak ile beraber bu cska'yı avni akerde rahat yeneriz...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
bizim bizden başka düşmanımız da yok, dostumuzda.. şurdaki rezalete bak.. mllet birbirine saydırıyor küfürler havada saygısızlık diz boyu.. neden ? takım mağlup oldu diye.. insan gibi fikirleri yazıp çareler düşüneceğine asalaklar gibi kavga ortamı yaratan zeka sorunlular.. yazık size.. sizinle aynı renklere gönül verdiğim için sizin adınıza sizden utanıyorum.. herkese iyi akşamlar.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Uruslar ...İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şerefsizlerSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İnter Galibiyetlerini Beklemeliyiz Bundan Sonra 2Lille Maçında. Bırakın Eleştiriyi. Neler Yapabiliriz. Neler Yapmalıyız Bunları Tartışın.
İnter 6
Cska 4
Trabzon 4
Lille 2
Olması Lazım. Lille Yarıştan Kopar Bu Şekilde.İnter Rovanşta Da Yensin Lille'i 3.Lüğümüz Garanti Olsun Kafa Rahat Oynayalım Saldıralım Son 2 Maç.
Yorum
-
iyi oynadık, burada gömeriz sorun değil...
yalnız artık söylemeden geçemeyeceğim, Şeon Hoca özellikle önemli maçlarda, "maç içinde" defans oyuncularının yerleriyle oynamamalı...Bunu ne zaman yapsa gol yiyoruz...Cech -Sapara değişikliği skandaldı...Değişiklik olur olmaz 2 gol yedik..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımın tek polonyalısı adrian artık...colman ve adrian harikaydı...aykut, serkanın yerine rahat oynar..halil çok etkisizdi,kaç maç oldu gol atacak daha..
colman harikaydı ? 2. gol onun yüzünden
bir tane isabetli pas yapamadı 1m yanındaki adama.
en kötülerinden biriydi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum