İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
CSKA falan bize tuzak kurmadı.
Bizden bu şekilde iyi bir oyun beklemiyorlardı.
Düşündüğümden daha iyi oynadık , fakat kazanamadık.
İnter maçında kötü oynayıp kazanmıştık , şimdi iyi oynayıp kaybettik.
Şampiyonlar Ligi böyle , yakaladın mı atacaksın.
Halil veya Alanzinho golü atsa şimdi başka şeyler konuşuyorduk.
Tebrik ederim Trabzonspor.
Şampiyonlar Ligine yakışan bir futbol oynadı.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Kardeşim Pawel bu takımda en az şans bulan oyuncudur yazıktır adama milli takımda her maç golü var adamın ayağına top yakışıyor.Şenol Güneş Burak ı kazanırken kimse sormuyor Yattara Engin Jaja Pawel noldu diyeİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi oynadık, rahat puan alabileceğimiz bir maçtı fakat kadro yetersizliğimiz ve Şenol Güneş'in bilmem kaçıncı kez yaptığı saçmasapan tercihleri nedeniyle ortaya böyle alakasız bir skor çıktı. Ne Alanzinho ne Serkan ne de Colman bu takımda olmamalı. Bunu 500. kez söylüyoruz ama olsun. Bir de bugün Henrique-Vittek ve Burak olmayınca onca hücumdan bir gol çıkaramadık. Bugün iyi bir golcü nasıl olur gördük. Bir Pawele bak bir de Doumbiaya sonra da bul bulabilirsen aradaki 6496441 farkı. Cidden yazık oldu.
Yorum
-
Engin abarttı işi ar damarını yırttı son maçta da kasığını..İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin gibi topçun var mı şu anda bir tarafını yırtarak oynayan?
Yorum
-
şenol hocanın bu maçtan cıkaracağı ders.. defans hattıyla oynamamayı öğrenmek olmalı1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Avni akerdeki maç daha zor olacak,bu savunmayla bu CSKA forvetlerine karşı şansımız yok.Bugün yapacağımız şey savunmayı sağlam tutmaktı,anlamsız bir cesaretle topyekün hücuma çıkıp arkada boşluklar bıraktık.Avni Akerde benzer bir oyunla benzer bir skor olur...
Yorum
-
Tek ve en büyük eksiğimiz Forvet.İlerde top tutan,adam eksiltebilen,topu ezmeyen,salakça değil akıllıca gol vuruşu yapan bir forvet alamadık gitti. Bunu da Başkan ve yöneim kuruluna sormalı ne diyelim...........2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
- Hala jaja , engin diyen adamlar varya şurda valla diyecek kelime bulamıyorum , bu takım gruptan çıkarsa isimleri kaydediyorum hepinizin gözüne sokacağım bunları sonra kızma darılma yok...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kendi sahamızdaki lielle maçından dahi iyi oynadık ama defansımıznın bariz hataları sonucu getirdi şunuda gördükki 13 yabancı olması önemli değil pavel brozek alanzınyo bu takımın youncusu değil bir iki tane daha var bunları gönderip çok kaliteli fazla değil bir tane adam gibi adam bize yeteryakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.
Yorum
-
Tayfun Mu Girseydi ?İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şenol klasiği; 2. Yarıya başlarken topçu yerine sumo güreşçisiyle çıkınca maçı kaybettik...
Yorum
-
Twitterdan taraftarlarımızın yorumlarını okudum maç boyu..burdan da görebildiğim kadarıyla kimse takımdan memnun değil..
Herkesin aksine ben memnunum..ilk golde rakip forvetin müthiş becerisi vardı bunun yanında bizim hatalarımız..buna rağmen topa bastık ve maç 2-0 olana kadar oyuna hükmeden taraftık..rakibin kontratakdan başka oyun anlayışı yoktu ve bu tuzağa maç başından itibaren bizi düşürdü..bizim takım daha az yetenekli isimden oluşmasına rağmen veya CSKA'da daha yetenekli isimler olmasına rağmen,Trabzonspor daha kollektif oyun oynamayı becerdi..
Beraberliği yakalayacak pozisyonlar da bulduk..olmadı..bu maçı 1-0 kaybetmeyle 3-0 kaybetmek arasında fark yok bana göre..içerde bu takımı yenersek bu skor tarihe küçük bir not olarak düşülür..
Şunu da ekliyim..İnter ve Lille takımında bu derece etkili forvetler yok..bilhassa Dambia korkunç kuvvetli ve etkili vuruşlar yapabilen bir adam..Love'u söylemeye gerek bile yok..çok etkili adamlar..durdurmak zor bu isimleri..diğer oyuncuları çok üst düzey adamlar değil..yine de oyunun son 15 dakikası hariç rakipten çok topa sahip olan takımımızı kutlarım..moral bozmaya gerek yok..En son magicyattara tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:07.Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum