Bu arada tekrar söylüyorum attığmız golde ofsayt yoktu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şenol klasiği; 2. Yarıya başlarken topçu yerine sumo güreşçisiyle çıkınca maçı kaybettik...
Şenol!'dan daha iyi biliyorsan hoca olsaydın da seni de görseydik..Şenol muş....Yaşını bilmiyorum belki de Şenol Hoca'dan da büyüksündür ama saygı olarak bile Hoca kelimesini demek zor geliyorsa İnter maçını kazanınca da sevinçten uçmayacaksın..Şenol klasiği imiş...Maçı kaybettik diye seninde saygını kaybetmene gerek yok..
Yorum
-
Adamlar şampiyonlar ligi maçı izlemeye gelmiş beyler.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şerefsizlerİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
yaa uzatmayalım arkadaşlar..bugün iyi oynadık..ancak 3 şeye dikkat etmek gerek...
1- yana ve ortadan delmeye yönelik pas yapmayı bırak
2- en kısa zamanda şut çekmeyi öğren
3- kenardan pas değil orta yap.
4- defansla oynama, saparayı oyuna alırken cechi değil serkanı al oyundan..
bu kadar basit. trabzon iyi yolda...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Halil Altıntop en başlarda ki pozisyonu gol yapsaydı çok farklı olacaktı, futbol garip bir oyun. Artık Burak Yılmaz var, bizde girdiğimiz pozisyonları gol yapabileceğiz.
Colman ???????????colman ve adrian harikaydı7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
iyi oynamadık kaybettik. olur telafi edilir. ama şenol hoca beni çok düşündürüyor.bir insan aynı hatayı üst üste bu kadar çok yapmaz.
alanzinho bu takımda hiç bir maçta ilk onbir oynamaz.
takımda oyuna girip hareket getirecek tek adam alan, ilk onbirde oynadımı kendide bitiyo takımıda bitiriyo, bun çok net
colman çok kötüydü, çıkart artık ne gerek var bugün gününde değil, giren adam en az onun kadar oynardı bugün,
şenol hocanın 2.planı hiç bir zaman yok, hep aynı değişiklikler, hep aynı dakikalar, çok formsuz bu aralar.
biz cskyı burda yenerizBir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi
Yorum
-
ne öğrenecem.en azından arkadaşlarıma hakaret etmiyorum..İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bana tavsiye verene kadar kendin yazmayı öğrenHemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
ulan pawel insanda biraz istek olur biraz şevk olur..
sadri şener almadınız bi defans oyuncusu kör gözüne girsin
Şenol hoca veya diğer topçulara diyecek birşeyim yok. Ayaklarına sağlık hepsinin.
Evimizde olası cska galibiyetinden sonra daha güzel olur herşey
cska atkısı sallıyan onun bunun evlatlarınada fazla takılmayın.. baba arıyorlar rusyada kendilerineGurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum