Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne çabuk yıkıldık inter ve lillie de bu kadar pozisyona girdi onlar atamadı bu akşam hepsi, hatta gerekisiz olanı bile girdi, bazı maçlarda ekstra oynayanlar bu maçta oynamadı, topla oynamada üstünüz, kornerlerde ve Ofsaytlarda bile, gelin görünki ceza sahasında iş yapacak oyuncumuz yok, burak cezasını bitirdi,çoğu oyuncu formsuz adrian çok iyi olacak, takım ayağa kalkacaktır, inanıyorum...Çok üzüldük ama olsun be Helal olsun yenilsekte üstün oynadık, takım daha bir toparlanmış iyi olucaz...İnşallah...
    bu kadar ustun oynayan takim 3- 0 yenildi he,

memleket insanimiz realiteden cok uzak
    sakin olun...

Yorum

• Gemileri yakmanın bir anlamı yok ilk yenilgimizi aldık. Bundan sonraki maçları kazanmamamız için bir sebep yok.
      Şenol Hocadan başka hiç bir kimse, bu takımı, bu kadro zaafiyeti ile bir yerlere taşıyamaz.
      Şenol Hoca'ya yapılan saldırılar art niyetlidir.

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çünkü bizimkiler biraz bastırırsak bunlara atarız diye düşündüler, eh biz de öyle düşündük...
        benim en korktuğum şeydi 1 maç erken oldu ona yanarım burak geldikten sonra açık oynıcamızdan yenilebilcemizi düşünüodum ama biz forvet olmadan açık oynamaya başladık.
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Bir şenol klasiği; 2. Yarıya başlarken topçu yerine sumo güreşçisiyle çıkınca maçı kaybettik...
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• en iyi oynadığımızda maçta malsef forvetsizlikten kaybettik

Yorum

• Ilk iki macta 4 puani iyi degil akilli oynayarak aldik. Bugun ise cok sacma bir futbol oynadik, gollerde stoperler ortada yok ve deplasmanda oynuyorsun. 5 yemedigimize sukredelim...

Yorum

• Puan falan önemli değil,3 maçın en kötü Trabzonsporuydu bugün.Disiplinsiz ve savruk oynadık.Pas trafiğimiz kötüydü.Bu oyunla puan alamayız...

Yorum

• Bir yenilgiyle sayıp sövecekseniz, bu forumda dolaşmayın lütfen. Ne bu ya, okuyunca geriliyoruz. Anladım ki ben burdaki çok erkekden daha çok TRABZONSPORluyum ve sizden daha çok anlıyorum bu işten. Takımız ilk 70 dakika gayet iyiydi. Burak'ın eksikliğini çok etkiledi. Lütfen bizi gerecek şeyler yazmayın, çok sinirliyseniz, sayıp sövecekseniz, camı açıp bağırın çağırın.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şerefsizler

Ben tanıyorum bunları...Rus gazetesinde görmüştüm, o iki formalının da resmi olarak türkiyede 1, moskovada 1(gayri resmi olarak ise moskovada 5) olmak üzere toplam 7 babalarının var oldukları söyleniyor...

Doğal bir fotoğraf, babalarının takımlarını tutuyorlar...
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şerefsizler

su ruslara bak....geri zekalilar....
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• şimdi İNTER limiyiz LİLLE li mi ?

Yorum

• bu takim bence ilk kez iyi top oynadi onuda forvet ve defansindaki kalite eksikliginden dolayi 3-0 gibi net bir skorla kaybetti buradan herkese atardim ama bastada dedigim gibi bence iyi oynadik sadece gol atamadik biz bundan daha iyisi degiliz buyutmeye gerek yok
                          Artik baskan senol hocaya danismadan bir forvet iki de defans alacak senol hocanin futbolcu almaktan anlamadigini artik bilmeyen kalmadi yada ersun yanal bosta transfer komitesinin basina getirelim parasi ne ise verelim
                          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• bence herkes bir 5 dakika kendini dinlesin, birşey yazmasın,

kalksın, yürüsün, elini yüzünü yıkasın,

eminim daha iyi olacağız.

Yorum

• iyi oyun oynamadık ALDANMAYIN

CSKA tuzak kurdu. çok ilerde oynamamıza izin verdi.. iyi defans yaptığımızı inter ve lille maçında gördü.

bize ankaragücü bile avni akerde 2 gol attı
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Rakibin forvetlerini gördükten sonra Pawel için hala golcü diyen yoktur herhalde aramızda ?

Ne sürat ne adam eksiltebilme ne oyun zekası millet açlıktan kırılıyor biz bu adama trilyonlar veriyoruz lanet olsun. Basketbol takımımız kapatılacaktı az daha, bunlara milyonlar sayarken içi cız etmiyor mu hiç bu yönetimin ?
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X