Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç 19 da şampiyonlar ligi maçı olurmu yaaa,,,
    almayın şu rus takımları nı kardeşim
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Sampiyonlar ligi buldunuz, 21.45'ini ariyorsunuz, birakin yahu
        Ben ne yapayim, mac oglen 12'de

Yorum

• 4'ü Polis, 2 Vatandas...6 Sehit

Yensek ne olur kayip etsek ne olur
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ankaragücü maçından sonra bir korku sardı.O defansın hali beni umutsuzluğa sevk ediyor.Rabbim yardımcımız olsun.Yarabbi!Bizi mahcup etme ve utandırma.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Haydi Trabzonummmmmm.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Takım mücadele etsin yeter. şenol hocada erken müdahale etsin. yardımlaşalım.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben pavelden hiçbirşey beklemiyorum. çünkü takımı 1 kişi eksik oynatmaktan başka işe yaramıyor.
                  Ben Pawel den ümitliyim. Bence Pawel de ısrar etmeli hoca. Adam doğru dürüst oynayamadı ki , biraz oynayıp kendine güveni gelmesi lazım. Bize geldiğinde çok da kötü değildi. Az güçlense forvette sırtı dönük oynayabilir. Ama press gibi birşey beklemeyin bence Pawel den.

Yorum

• Baktık Pawel ve Halil ile olmuyor, Serkan'ı sağ beke alıp, Celutska yı forvet de oynatabiliriz, bence hiç de öyle saçma bir değişiklik olmaz.

Yorum

• İlk olarak nurver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankaragücü maçından sonra bir korku sardı.O defansın hali beni umutsuzluğa sevk ediyor.Rabbim yardımcımız olsun.Yarabbi!Bizi mahcup etme ve utandırma.
                      Defansin yarisi degisecek bu macta, Glowacki ve Cech oynayacak. Ayrica Serkan da Celustka'nin onunde yer alacagindan, defansa daha yardimci bir ortasaha izleyecegiz. Ankaragucu maci gibi olmayacak insallah.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de giremedim maçın havasına.
                        21:45 güzel bir sat maç için.
                        İşten çıkıyorsun, evine gidip yemeğini yiyorsun, çayını içiyorsun, maçın havasına girip, heyecanla maçı bekliyorsun.
                        Şimdi 18:00 de işten çıkıp, 19:00 daki maçın havasına girmek zor oluyor.
                        21.45'e kadar kim bekleyecek,banada o zor geliyor.Hemen şipşak işi bitirelim.Hatta bazı arkadaşlar Alanzinho 60'dan sonra girip işi bitirsin demiş.Bence onlar baştan akın akın gelirken hemen önden kilitleyip işi baştan bitirmek.O derece aceleciyim yani...
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bende pawelden ümitliyim ama sanslarini hic kullanamdi simdiye kadar. Gecen mac bir pozisyon kacirdi, digerini de zorla atti.
                          Isyerinde polonyali arkadas bile pawelden adam olmaz, o anca kendi kalesine atar diyor.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Defansin yarisi degisecek bu macta, Glowacki ve Cech oynayacak. Ayrica Serkan da Celustka'nin onunde yer alacagindan, defansa daha yardimci bir ortasaha izleyecegiz. Ankaragucu maci gibi olmayacak insallah.
                            Ben İnter maçını izledim milano'da Serkan'ın hiç öyle fazla yardım ettiği yok. Adamı kaptırmış geliyor bizim sağ taraftan, o hiç şunun en azından bir peşinden koşiyim demiyor, seyrediyor oyunu. Başka bir iki maçta daha rastladım buna. Takipçiliği hiç iyi değil.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              4'ü Polis, 2 Vatandas...6 Sehit

Yensek ne olur kayip etsek ne olur
                              Ölenlerin biri daha iki yasindaymis... Kimse konusmaz bunu...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• dk 78 gol giray korner atısı sonucu kafayla yazıyor ve mactan 1-0 galibiyetle ayrılıyoruz.AMİN
                                Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X