Allahım Şu Gruptan Çıkalım Senden 2011 de Başka bir şey istemiyecem
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
adamlar ne kadar formsuzda olsa maçın oynanacağı yerin moskova olması,havanın buz kesiyor olması,stadın boş olacak olması,şampiyonlar ligi maçı olması,rakibin eksiklikleri ve bizim eksikliklerimiz ve gruptaki şartlar dikkate alındığında bu maç tam bir beraberlik maçı(buradan iddaacılara sesleniyorum)
ayrıca gönlümden beraberlik geçiyor ve beraberlik bizim için çok iyi skor.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Defansları kalecileri berbat.Rus taraftarın bile gol yemeden maç bitmeyecegini söylüyorlar.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Hala Galibiyet için çıkmalıyız diyenleri anlamıyorum , Doumbia ve Vagner Love gibi hucum silahları olduklarını bilmiyorlar galiba. Tamam, hucum yapmakta bir savunmadır ama durmadan ara top yiyen,ağır olan, top tekniği 0 olan stoperlerimiz var. Belki de CL 'nin en kötü defansına sahip bir takımız. O yüzden defansı geride kurmak zorundayız. İleri uç oyuncularının top tutma özelliğine de dikkat etmek lazım. İlk hamleleri bizim defans oyuncularımız yapmalı.
İnter maçında oyunu soğutma işini zaman zaman çok iyi becerdik. Salı günü de aynı şeyleri yapabiliriz.
Kabul etmeliyiz ki futbolda hucum oynamak daha zahmetli ve daha çok donanım isteyen bir iş. Bence beraberlik için oynarsak kazanma ihtimalimiz galibiyet için oynamaktan daha çok.
Hala Galibiyet için çıkmalıyız diyenleri anlamıyorum , Doumbia ve Vagner Love gibi hucum silahları olduklarını bilmiyorlar galiba. Tamam, hucum yapmakta bir savunmadır ama durmadan ara top yiyen,ağır olan, top tekniği 0 olan stoperlerimiz var. Belki de CL 'nin en kötü defansına sahip bir takımız. O yüzden defansı geride kurmak zorundayız. İleri uç oyuncularının top tutma özelliğine de dikkat etmek lazım. İlk hamleleri bizim defans oyuncularımız yapmalı.
İnter maçında oyunu soğutma işini zaman zaman çok iyi becerdik. Salı günü de aynı şeyleri yapabiliriz.
Kabul etmeliyiz ki futbolda hucum oynamak daha zahmetli ve daha çok donanım isteyen bir iş. Bence beraberlik için oynarsak kazanma ihtimalimiz galibiyet için oynamaktan daha çok.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
oynadigimiz sampiyonlar ligi maclarinin heyecani 5 tane super lig macina esit bende. Takimi o mucadelede gormek farkli bir heyecan katiyor.
maca gelince en az beraberlik bekliyorum. Galibiyete yakin tarafta biziz.
Yorum