Elinde henrique,burak gibi oyuncularında yoksa sürekli tempoyu yükseltmeye çalısarak, aceleci oynama be arkadas...Bence bu maça düşünce boyutunda hatalı cıktı oyuncular...Olduğumuz gücün üstünde oynamaya çalıştık ve sonucu belli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bugun Kulubu aradım ve 5 dakka boyunca bu ımza meselesinden bir ana avrak küfretmediğim kaldı ve bir kişi bile sesini çıkartamadı...
Yemın olsun dava bile açmayı düşünüyorum külübe.. herkesi kendileri gibi kuş beyinli sandıkları içinYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Açık açık söylüyorum.
Silineceğini bile bile söylüyorum.
Sırf reklam yapmak, eleştirmek için Trabzonspor'un yenilmesini bekleyen forumdaşlarımız var.
Egemen ve selçuk üzerinden Şenol Güneş'e vurmalar, 2si deplasman 3 maçtan 4 puan çıkaran takımı yerden yere vurmalar garip geliyor bana.
Yarın Burak 3 maç gol atamazsa, Tolga 2 maç hatalı gol yerse vay onların haline.
bugün Giray'a, Glowacki'ye, Celutska'ya, Zokora'ya, Colman'a.
Yarın Burak'a, Tolga'ya.
Hiç mi iyi şeyler yapmıyor takım yahu?
50.-70. dakikalar arası sahada izlediğim takım yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım gibiydi.
iyi pas yaptık, pzosiyona girmeye çalıştık(Burakszı ve Henriquesiz pozisyona girmek zor), pres yaptık, defansımızı ortasahada kurduk.
Önceki 2 maçta yanımızda olan şans bu maçta yanımızda yoktu ve 3-0 yenildik.
Sorun yok, hiçbirşey bitmemiş ve avantaj bizde.
2 maçımız içeride ve bir tanesi de inter maçı.
Ve dışarıdaki Lille son maç.
o maça kadar Lille takımının hiçbir iddiası dahi kalmayabilir.
Bu grupta %70 3. olma ihtimalimiz var.
Cska'yı yenip, diğer maçları kaybetsek bile gruptan çıkma şansımız var.
Ayrıca muhtemelen grup lideri olacak inter diğer 2 rakibimizi deplasmanda yendi ve 2. maçları sahasında oynayacak.
Sorun nedir peki?
Yorum
-
herkes antrenör burada herkes bildigini yapsin , sizin isiniz elestirmekse birakin bu takimi lütfen !!!
ben trabzonsporun futboluylan gurur duyuyorum yeterki böyle cesur oynasinlar , hangi türk takimi inter yendi hangi türk takim ilk 2 sl ligi macinda 4 puan topladi , hangi türk takimi süperligi bizim gibi salladi son sezon hangi türk takimi sike yapildigi halde 2 oldu hatta ayni puanlan , siz ya takima futbolculara baski yapmaks istiyorsnunuz basarisiz olsunlar diye yada kiskaniyorsunuz !! kusurda bakmayin.
mackada bu sene mac oynuyoruz bir usak fenerin formasinlan oynuyor bizim takimda yan köylü , niye sordum benim hakkimi yediler diyor trabzonun altyapisinda , bende onun icin feneri tutuyorum dedi, bizim bazi seyircileride ben bu kategoriye koyuyorum !!!
birde o cocugun hakini yediyseler bende zehir yerim vallahi , sanki topcu görmedikde bize ne anlatiyor !!
seviyorsan destekleyeceksin !!!!
Beni gözümde elestirenler trabzonun bir yerlere gelmesini istemeyenlerdir !!!En son Hasan Cubukcu tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 00:59.
Yorum
-
Adrian şut çekmek için derinlemesine top gönderiyor ama duvar olamıyor forvetlerimiz yada forvetler Adrian'I anlayamıyor diyelim. Vittek bu konuda çok iyiydi ama sakatlandı bu işi yapabilecek diğer oyuncumuz da Henrique'ydi o da sakat.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki, ben de onaylamak amaçlı söyledim zaten
Fakat şöyle bir şey var; artık Burak ve Henri'nin olmayışından kaynaklı hoca mı tembihledi bilemeyeceğim ama Adrian bunu sık sık denedi. Etkili olduğumuz anlar da oldu.
Hepsinden öte bu da benim şahsi fikrim; Adrian'a biraz şut attırmalıyız. 35 metreden vuran oyuncumuz Serkan olmamalı misal. En kötü ihtimal Colman yapmalı bunu. İlk geldiği sezon güzel golleri vardı o şekilde.
İçerdeki maçta gol yada goller bulacağımızı düşünüyorum ben yeter ki defansa önlem alalım çünkü defansı önde tutacağız Love Doumbia da böyle boşlukları çok seviyor.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Daha once yazildi ise kusura bakilmasin, en son ne zaman 3 fark (ya da ustu) yemistik? Arada unuttugum yoksa Senol hocanin son donemindeki en farkli maglubiyet bu. Tum hesaplar bir tarafa skoru hazmedemiyorum hala. En kotu gunumuz, macimiz boyle olsun.
Yorum
-
Yıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kendimizi kandırmayalım....
Ne Ligde nede avrupa da...
Bu oyuncu kadrosubu defans kurgusu ile ancak ve ancak
Anakaragücü gibi, Manisa gibi yada bir başka anadolu takımı gibi..
Burak'la gol bulmaya çalışan bir takım havasındayız...
Bugun izlediğim takım...Büyük takımlara karşı oynayan bir anadlu takımının, futbolu çirkefleştirmeden sadece top oynamaya çalışan ama 3 tane gol yiyip evine giden ... maç sonunda da iyi oynadılar dediklerinde mutlu olan küçk takım havasında bir takım gbiydik
Bir takım iyi oynamış ise.. 3-0 yenilmez...
İyi oynayarak 3-0 yenileceğimize , Kötü oynayalım 1-0 yenileleim..
Varmı itirazı olan???Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Ya sen Cska'yı yenemezsen içerde ne olacak o zaman..İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki 2 maçta yanımızda olan şans bu maçta yanımızda yoktu ve 3-0 yenildik.
Sorun yok, hiçbirşey bitmemiş ve avantaj bizde.
2 maçımız içeride ve bir tanesi de inter maçı.
Ve dışarıdaki Lille son maç.
o maça kadar Lille takımının hiçbir iddiası dahi kalmayabilir.
Bu grupta %70 3. olma ihtimalimiz var.
Cska'yı yenip, diğer maçları kaybetsek bile gruptan çıkma şansımız var.
Ayrıca muhtemelen grup lideri olacak inter diğer 2 rakibimizi deplasmanda yendi ve 2. maçları sahasında oynayacak.
Sorun nedir peki?
adamlar 1 puan alsa bile 2. averajda öndeler..
Sen daha Fransaya gideceksin..
Muhtemelen 2.'lik maçını onlarla yapacaksın..
zor iş uyuyan Cska'yı uyandırdık..
1 puan mükemmel olurdu..ölümüne trabzon !
Yorum
-
onlar takimlarina destek cikiyorlarda onun icin !!İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...
akilli insanin isi baskadir !!
Yorum
-
Yenılınce ben sövmüyorum ama sen galiba yenılınce yatağa huzur içinde girenlerdensın.. Nede olsa futbol 22 kişi topun peşindne koştu biz yenıldık diyenlerdenmisinİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllardır ŞL'de oynayan Lyon bu akşam Real'den 4 tane yemiş. Onlar taraftar forumlarında sövüyorlar mıdır böyle hocaya, topçuya ? Hiç sanmıyorum...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Ayakların yere basması adına bize ders olsun . Akla mantığa sığmayan taraftar fantazilerini okuduk günlerce .
He venido de un lugar equivocado , es el foro Trabzonspor.
Araya ispanyol taraftarlar kaçmış , bu mesaj onları ayıklamak için .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum