ah burak olsaydı ya adrianla ikisi yeterdi şuanki durumda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
adrian orta yapıyor top taçta
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
o işi en iyi lugano yapıyorİlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'ın her 100 kafa vuruşunun sadece 1'i kaleyi tutuyor sanırım.
10 da 7@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
pawel 25 dk koca bir SIFIR
ALAN bile daha çok topla buluştu@tsmustafakemal
Yorum
-
Bulustuda noldu? Her topu kaptirdi.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepawel 25 dk koca bir SIFIR
ALAN bile daha çok topla buluştu.
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum