Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu maçtanda puan veya puanlar alabilirsek gruptan çıkmak için çok çok büyük bir avantaj elde ederiz...

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yorumu yaptığına pişmanmısın laa cidden söle
      Ömer pişman değilim
      Açıkçası,
      bu sefer yemeyebilir aynı taktik onu demek istedim..
      Tolga'nın Maşallah'ı var..
      Yoksa halimiz dumandı yani..
      Barcelona gibi değil ama Lille gibi oynamayı isterim..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rakiplerimizin bize karşı kaç pozisyonu var peki ?
        İnter maçını saymıyorum..
        Lille maçında da net 3 pozisyonları var..
        Sağlı Sollu ortaları da saymıyorum..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnter maçını saymıyorum..
          Lille maçında da net 3 pozisyonları var..
          Sağlı Sollu ortaları da saymıyorum..
          ola esosen ya mişgisiz
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Kuban Krasnodar 0 - 0 CSKA Moskova

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'un grubundaki rakiplerinden CSKA Moskova, Rusya Ligi 26. hafta mücadelesinde yükselişteki Kuban Krasdonar deplasmanında istediğini elde edemedi. Kuban karşısında zorlanan CSKA, golsüz sona eren maçın ardından 51 puanla 2. sırada kaldı. Kuban ise 5. sıraya yükseldi.

Ligde bitime 4 hafta kala Zenit'in 2 puan gerisinde olan CSKA Moskova, 5 Ekim'de Terek'i evinde ağırlayacak. Trabzonspor maçından önce ise 14 Ekim'de Anzhi deplasmanına gidecek.

Temsilcimiz Trabzonspor, 18 Ekim'de CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaşacak. Gruptan çıkma yolunda Rusya'da önemli bir sınav verecek olan ekibimiz, rakibi ile daha sonra 2 Kasım'da Avni Aker’de rövanşa çıkacak.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• moskovanın 3 puan alması gereken mac her rıskı alacak sabırlı oynamak lazım bıze 1 puan da yeter ama 3 puanda alabılırız
              sana ne şarkılar ne şiirler yeter.TRABZONSPOR ismin cihana bedel.sana tek bır söz UGRUNDA OLURUM BUNU BIL YETER.

Yorum

• $ans yanimizda olursa yine puan veya puanlar aliriz...ve bu mactan sonra Burak'ta oynayacak artik En cok ta ona seviniyorum...gruplardan ciktiktan sonra da Volkan oynayacak ve alternatifler bolla$acak...
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu maçın tarihi ve saati kesin mi?
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maçın tarihi ve saati kesin mi?
                    Uefa'nın sitesinden baktım, burdakiyle aynı.

Yine yenilmemek lazım. Beraberlik galibiyet gibi olur. İnter-Lille maçından da ya İnter galibiyeti ya da beraberlik güzel olur.
                    En son Mert67 tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 23:09.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Ya arkadas tam buragın macı..Burak ne ettın sen arkadas su mac tam senlık.Bu mac 1 puan bana yeter cska tehlıkelı takım bıze ters gelen tıplerden...Lille macından sonra da avrupalılarla farkımızı anladım..Eger bu arkadaslar ıtalyan ve fransızlar kadar centılmen degılse kotu skorlar beklenebılır...Bızı yenelerse hersey degısır bu sefer onlarında gruptan cıkma sansı olur bızden bı adım once olurlar.

Yorum

• Trabzon ne zaman doğum günümde maç yapsa hep beni mutsuz etmiştir. Umarım bu sefer bana güzel bir hediye verir.
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Şu maçtan 1 puan alalım yine iyi olur bu maç sonrası Burak da dönüyor Burak'ın olmadığı maçlarda yenilmemiş olucaz bu maçta da kaybetmezsek ve bu büyük bir avantaj Burak dönünce daha da katkı sağlayacak inşallah takıma C.L'de.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• UEFA'nın yerinde olsam Burak'ın cezasını affederdim. Avrupalı futbolseverlerinde Burak Yılmaz'ı izlemeye hakkı var.

Yorum

• bence moskova vasat bir takım.ama bizimde çok eksiklerimiz var tam kadro olsak yenerdik derdim ama forvetimiz bile doğru dürüst yokken 1 puan güzel 3 puan muhteşem olur diyorum
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Şenol hoca için de önemli bir maç.İnter ve Lille maçlarında cezası nedeniyle tribündeydi bu maç cezası sona eriyor ve ilk kez bir C.L maçında sahada olacak.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X