İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ha Engin ha Özer bu tip cibilliyeti bozuk insanlar malesef Trabzon'da çok..bir Umut Bulut'un bir Burak Yılmaz'ın yarısı kadar karakterleri olsaydı şimdi eller üstündeydiler..acaba hangi yüzle bizde Trabzonluyuz diyorlar...ha bunlara Mimarlar odasının şerefli yöneticileri de dahil.
-
Sezonun 2. yarısı çoşacağımızın işâreti.İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa aarkadaş 3 haftadır ne hikmetse 1. devre berbat 2 devre coşuyor takım
anlamış değilim. Yine bu maçta da aynısı oldu. İlk devre kötü 2. devre süper
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
....halil çok faydalı işler yapıyor ....çok olumlu...birde şanssızlığını kırıp gol attımı ...tadından yenmeyecek....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
En son Sefa tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 19:31.
Yorum
-
Burdaki José Mourinho´lara seslenmek istiyorum. Senol Günes sizlere haddini bildirdikce siz utanmiyorsunuz özelestiri yapmiyorsunuz...yine haddinizi bildiriyor yine yok...hala daha elestiri elestiri...mantikli düsünen yok. Umut Bulut cok iyi forvetmiydi? Hayir! Kötü Forvetmiydi? Hayir! Her futbolcunun ayri ayri özellikleri var ve bizim taraftar olarak göremedigimiz seyler var. Ama bunu bir Senol Günes yapabiliyor o görüyor o biliyor. Biz ne zaman sonuna kadar senol hocamizin arkasinda duracagiz? Ne zaman hoca böyle yaptiysa vardir bir bildigi diyecegiz? Ne zaman ona sonuna kadar güvenecegiz??? Bir Fatih Tekkeyi Gökdenizi Selcuk Inani Burak Yilmazi Bir Onuru bir Tolgayi kim kazandirdi türk futboluna? Kim emek verdi ugrastida vitrine cikardi? Bir Volkan Sen, bir halil altintop bir aykut akgün bir mustafa yumlu cikamazmi vitrine? Olamazmi? Diger örnekler gibi yildizi parlayamazmi tekrar? Mustafa Yumluyu bende elestiririm su anki futbol anlayisini begenmem ama diyorumki senol hoca bunu oynatiyorsa vardir bir bildigi. Bu cocugun burak gibi iyice pistigini yanlislarindan ders cikardigini ve kendisini gelistirdigini düsünün boyuda uzun trde alternatifi olurmu??? Bir Colman bir Adrian bir Celutska sampiyonlar liginde boy göstermeyecekmi? Hangisi bizleri utandirdi avrupada?
Arkadaslar Senol hocamiza sahip cikalim ona deger verelim deger verdigimizi hissettirelim burnumuzu her ise sokmayalim onu ümeyelim elestirilerimizi yapici yapalim o is yapmaz bu is yapmaz demeyelim. Halil Altintopa ayri bir parantez aciyorum
Halil Altintop su an takimda en cok mücadele eden ayaginda top tutabilen oyunculardan birtanesi. Bana sorarsaniz mevkisi tam ona göre. Tek forvet oynatsan is yapamaz diger özelliklerinden faydalanamazsin su an bence cok iyi götürüyor isi......imza...
Yorum
-
süpermiş...İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki José Mourinho´lara seslenmek istiyorum. Senol Günes sizlere haddini bildirdikce siz utanmiyorsunuz özelestiri yapmiyorsunuz...yine haddinizi bildiriyor yine yok...hala daha elestiri elestiri...mantikli düsünen yok. Umut Bulut cok iyi forvetmiydi? Hayir! Kötü Forvetmiydi? Hayir! Her futbolcunun ayri ayri özellikleri var ve bizim taraftar olarak göremedigimiz seyler var. Ama bunu bir Senol Günes yapabiliyor o görüyor o biliyor. Biz ne zaman sonuna kadar senol hocamizin arkasinda duracagiz? Ne zaman hoca böyle yaptiysa vardir bir bildigi diyecegiz? Ne zaman ona sonuna kadar güvenecegiz??? Bir Fatih Tekkeyi Gökdenizi Selcuk Inani Burak Yilmazi Bir Onuru bir Tolgayi kim kazandirdi türk futboluna? Kim emek verdi ugrastida vitrine cikardi? Bir Volkan Sen, bir halil altintop bir aykut akgün bir mustafa yumlu cikamazmi vitrine? Olamazmi? Diger örnekler gibi yildizi parlayamazmi tekrar? Mustafa Yumluyu bende elestiririm su anki futbol anlayisini begenmem ama diyorumki senol hoca bunu oynatiyorsa vardir bir bildigi. Bu cocugun burak gibi iyice pistigini yanlislarindan ders cikardigini ve kendisini gelistirdigini düsünün boyuda uzun trde alternatifi olurmu??? Bir Colman bir Adrian bir Celutska sampiyonlar liginde boy göstermeyecekmi? Hangisi bizleri utandirdi avrupada?
Arkadaslar Senol hocamiza sahip cikalim ona deger verelim deger verdigimizi hissettirelim burnumuzu her ise sokmayalim onu ümeyelim elestirilerimizi yapici yapalim o is yapmaz bu is yapmaz demeyelim. Halil Altintopa ayri bir parantez aciyorum
Halil Altintop su an takimda en cok mücadele eden ayaginda top tutabilen oyunculardan birtanesi. Bana sorarsaniz mevkisi tam ona göre. Tek forvet oynatsan is yapamaz diger özelliklerinden faydalanamazsin su an bence cok iyi götürüyor isi...

Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
4-5 ay sonra en az iki tanesi Milli Takım'a çağrılır !İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... Bir Volkan Sen, bir halil altintop bir aykut akgün bir mustafa yumlu cikamazmi vitrine? Olamazmi?..Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
[QUOTE=Gökhan Döner;1918088129]Ya aarkadaş 3 haftadır ne hikmetse 1. devre berbat 2 devre coşuyor takım
anlamış değilim. Yine bu maçta da aynısı oldu. İlk devre kötü 2. devre süper[
Biz buna TURAN taktiği diyoruz, osmanlının savaşalrda kullandığı taktik, önce düşmanı üzerimize çekiyoruz, yoruyoruz, sonra çember içersine alıp ikinci devre yok ediyoruz
Yorum
-
Çıplak gözle izlediğim kadarıyla takımımıza ilişkin düşüncelerim;
- Takım olmak için sabırlı olmalıyız,
- Bireysel anlamda çok muhteşem yeteneklerimiz var, takım olgusunu yakaladığımızda onlar daha da öne çıkacak.
- Biraz yorgunuz...
- Tolga artık gerçekten Bir TRABZONSPOR ruhunu herkese yaşatan bir kaptan, maç sonu tüm takımı ısrarla tribüne götürmesi bunun örneği....
- Giray Milli Takımın da vazgeçilmezi olacak...
- Mustafa ayaklarına biraz daha hakim olsa çok iyi olacak; özgüveni gelişirse çok daha iyi... Bir atakta savumadan topu alıp kenara açması ve ceza alanına gitmesi güzeldi.
- Serkan önceki yıllara göre biraz dağınık ama hala emeğini esirgemiyor.
- Celutska güven veriyor, karşısında kim olursa olsun, bir şekilde müdahale yapıyor.
- Volkan, Trabzonspor'un oyun anlayışına bir an önce uyum sağlamalı, henüz neredeyse hiç katkısı yok. Savunmaya yardım aşamasında rakibin geriye dönüşünü değil öncelikle hücum alanını kapatması gerektiğini öğrenmeli. Şenol Güneş'in biraz uğraşması gerekiyor.
- Adrian, çoğunluğunun eleştirisine karşın, çıplak gözle izlendiğinde oyun anlayışı ile kişiliği ile çok çok iyi şeyler katacak takıma ama onun da biraz da güç ve uyuma ihtiyacı var. Henüz Burak ile doğru frekansı tam olarak yakalayabilmiş değil.
- Zokora, özellikle savunmada sorun çözücü, fazla söze gerek yok.
- Colman, çözemiyorum bu adamı bir adım daha öteye geçebilse Avrupa'nın sayılı takımlarının ağzının suyu akacak. Ama bizim için herşeyi yapmaya çalışan ve başarılı olan bir adam. Kısaca futbolda yeni bir Colmanite
- Halil, forvet oynayıp böylesi güzel takım oyununa katkı sağlayan ve görev adamlığı yapan bir futbolcu çok azdır. Özellikle Eskişehir tribünlerinin sürekli ıslık ve küfürlerine karşın hiç yılmadı, performansını hiç bozmadı.
- Burak, B(ı)urak yaaww...
- Ve taraftar yazmadan tekrar geçemeyeceğim... Harikaydılar...
Genel olarak belki daha gollü bir maç olabilirdi, ama Eskişehir çok kokak bir kadro çıkardı sahaya... İlk yarı o nedenle keyifsizdi... İkinci yarı Burak'ın golleri oyunu güzelleştirdi. Penaltı pozisyonları bana göre kesin penaltıydı, başka hakem olsa verirdi...Always Trabzon!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum