Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu 3 gün birde bir mac belliki marta kadar devam etcek... ara hazirlik da uzun olmicak.. rotasyon hala olacak.. helede transfer yada henüz düsünülmiyen topcular daha form tutarsa bu rotasyon daha da büyür, bana göre bu sene taktik olarak takim olarak oyun olarak cok sey beklemek yanlis olur.. yildizlara mac alacaaz bunun bence su an baska caresi yok... ki ligilimze baktigimzda yine en cok poziyona girip en az poz yeren takimlardan biri biziiz... ama zaman federsayonun sayesinde daha da uzun olacak bence ki elde düsünülmiyen topcular oldunu düsürsek ve ikinci tura gecip daha cok para geldini düsünürsek transfer olacak ..

Yorum

• Ligin en zor deplasmanlarından biri, geçen yıl kağıt üzerinde şampiyonluğu bıraktığımız yer bu galibiyet mükemmel oldu dışarda oynadığımız maçlar içeride oynadıklarımıza nazaran daha rahat geçiyor içerdeki maçlarda kapalı savunmaya karsı alternatif taktikler üretmeliyiz önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkarmalıyız ancak o zaman puan kayıplarını telafi etmiş oluruz

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Abi hiç uğraşma , sırf ne biliyomusun "Ben geçen yendiğimizdede eleştirdim , objektif united " yersen
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir süre daha iyi oyun beklemeyelim bu takımdan.

Dirençli mücadele gücü yüksek hücumda üretkenliği az bir takım izleyecez.

Seni anlıyorum ama şartlar buna hiç uygun değil.
          Aynen ağabey, sezonun ortasına kadar iyi futbol beklentimiz olmamalı.

1-0 bile olsa kazandığımız her maça şükredelim.

İyi futbolu sezonun ikinci yarısı oynarız gibime geliyor. Bir süre daha dokuz doğuracağız.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• arkadaşlar ülke dışından yeni geldim maçı izleyebileceğim bir link var mı acaba?

Yorum

• bu arada nereye yazacağımı bulamadığım için en kalabalık yere yazıyorum affınıza sığınarak. bu aykut kocaman ne terbiyesiz, ne aşağılık ne pislik bi herifmiş ya! milli takıma oyuncu göndermeyi koz gibi kullanıyor adi şerefsiz. bu fenerbahçe var ya bu fenerbahçe, uefa milli takıma oyuncu göndermeyi zorunlu tutmasa kesinlikle milli takıma oyuncu göndermezdi. demezler mi adama be şerefsiz, be adi, türkiyenin en iyi oyuncularını para bastırrıp alıyorsan milli takıma da paşa paşa göndereceksin bunu da koz gibi sunmayacaksın. adam ol lan biraz adam! ohhhhhhhhhhhhhhhh

Yorum

• 21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İyi bir maçtı. 2 gol, bir penaltı ve bir de direkten dönen serbest vuruş. Eskişehir deplasmanında daha ne olsun? Geçen sene gol atamadığımız Eskişehir'den bahsediyoruz. İki maçta da golsüz berabere kaldığımız takım. Bu tarz galibiyetler takım için çok çok önemli. Futbolcularda aşırı yorgunluk var. Nedeni açık fazla yükleme ve yoğun maç programı. İyi bir dinlenme olacak sanırım.
                  7

Yorum

• Geçen sene şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak için çok doğru bir kararla Ziraat Türkiye Kupası'ndan vazgeçmek zorunda kaldığımızı unutmayalım.

Güzel futbol konusunda beklentilerimizi yüksek tutarsak her maçtan sonra hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

ŞL varken, ligde oynadığımız futbol değil, alacağımız puanlar önemli.

Lig yarışından kopmadan gruptan çıkmayı başarabilirsek nefis olacak.
                    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 02:17.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bu takım geçen seneden daha iyi pas yapmak zorunda pozisyona girmek için. Volkan ve Henrique'li kanatlar bizim için çok önemli. Hoca bu takımı oturtursa anladığım tam bir çakma Barca olacağız.

Tribünde bize satılmışlara karşı yüzümüzü kara çıkarmayan futbolcularımıza teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçı izleyemedim. bu maçta ve samsunun maçında 61. dakikada bize küfür oldumu gene
                        Tv'den duyduğum kadarıyla Eskişehir'de geçen yıl ki organize beste söylendi. Burası her yer değil, burada olan bilir, ulan .... Trabzon olan. Klasikleşen olamazsın şampiyon tezahüratını duymadım. Samsun bu haftada boş geçmemiş bizi. Hatta ayağa kalkmayan Trabzonlu olsun diye galeyana getiriyorlar taraftarlarını
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• bi sorum var, fenerle aramizda su an 5 puan var.. merak dan soruyorum playoff da bu fark 2 mi olcak 3 mü olacak??...

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bi sorum var, fenerle aramizda su an 5 puan var.. merak dan soruyorum playoff da bu fark 2 mi olcak 3 mü olacak??...
                            yine aynı olacak diye biliyorum ben. Herkes kendi aldıgı puanın yarısı ile devam edecek play off ' a bu durumda degisen bi puan farkı olmayacak.
                            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• senin dedigin gibi olursa ki bence öyle degildir.. ozaman 34. lük haftayi cok ciddiye almak lazim.. ama 5 puan fark 2 puan ediosa.. ozaman bu sezon icin bana göre playoff bize uygun birsey olacak...

Yorum

• İlk olarak Mert Özsarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yine aynı olacak diye biliyorum ben. Herkes kendi aldıgı puanın yarısı ile devam edecek play off ' a bu durumda degisen bi puan farkı olmayacak.
                                Arkadaşın sorduğu şu; atıyorum biz ligi 83 puanla bitirdik. 83/2=41.5

Bunu 42'ye mi tamamlayacaklar yoksa 41'e mi ?

İkinci İBB olsun. Puanı 80. 80/2=40

1 puan bir puandır sonuçta mühim bu konuda
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X