Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eskişehirin mamasını tam verememişler.

ne koydun öyle burak

halile bravo

adrian kayboluyor

şenol güneş yine geç değişiklik yaptı.adiranı erken alabilirdi.

Yorum

• - Adrian gayet iyi oynadı bana göre , herhalde biz sürekli bizi zora sokan alanzinho'yu seviyoruz , enteresan...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gene İlk yarıyı çöpe attık..
        ama net penaltımız da verilmedi.(Halil'in pozisyonu).
        2.yarı daha derli topluyduk..
        Ama geçen yıl ki gibi organize rakibin üstüne gidemiyoruz..
        Adrian o konuda çok eksik..
        Serkan Balcı'daki problem büyüyerek devam ediyor..
        Keza Yumlu'da öle..
        Etma Hemşerim Çaykarali Serkanda Yumluda bu sene ilk defa bana güven verdiler bu maçta.Evet ilk yarı kötüydük ama Takım oturacak SABIR SABIR SABIR..
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          manisa macinda buraga verdigi asist,

lille macinda yaptirdigi penalti

bu aksam ilk goldeki kosusu

daha adam ne yapsin nasil gozumuze girecek adrian
          +1967 özellikle lille maçında o girmese gol atamayacaktık. adam maçı çevirdi. kaldı ki şenol hoca yeni yeni doksan dakika oynatmaya başladı çocuğu. bakın görün trabzonsporun alexi olacak adrian.

Yorum

• GERİZEKALI EMBESİL eskişehirliler
            biz sizi çoktan unuttuk
            Mehmet Berk kardeşimle Michel Platin amcam unutturdu sağolsunlar
            Ama siz hala unutamamışsınız o 7-1 i
            İlkbaş üzülmüştüm o maçın 0-0 bittiğine ama hayırlısı böyleymiş
            Sizin ne mal olduğunuzu görmüş olduk (bu akşam kocanız fener yanınızda değildi, gerçi bir hakem yollamıştı ayıp olmasın diye ama o da yetmedi)
            Ayrıca kendi içimizde ki çürük elmaları ayırmış olduk sayenizde (Selçuk, egemen, engin, ceyhun vs)
            Tekrar teşekkür ederiz 22 Nisan'daki 0-0 için bize farkında olmadan büyük iyilik yapmışsınız o gün
            Satılmış şehir...

Yorum

• Biz direk ikinci yarıdan başlasak yeridir ilk yarılar bizim için fuzuli sanki işi zora sokmayı seviyoruz.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Etma Hemşerim Çaykarali Serkanda Yumluda bu sene ilk defa bana güven verdiler bu maçta.Evet ilk yarı kötüydük ama Takım oturacak SABIR SABIR SABIR..
                Serkan sana güven mi verdi Ömer..
                Ben bişey demiyorum..
                Yumlu ve Serkan kaç doğru pas attılar..
                Eskişehir ataklarının çoğu bizim sağ tarafımızdan geldi dikkat ettiysen..
                hele Serdar'ın attığı kafa pozisyonunda Erkan kimi geçti sence?..
                ki 33 yaşındaki DEDE'den de iyi çalımlar yedi Serkan..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• maçı izleyemedim. bu maçta ve samsunun maçında 61. dakikada bize küfür oldumu gene
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Bu arada takımın Burak Yılmaz'a bağımlı olması canımı sıkıyor..
                    Burak olmadığı maçlarda ne yapacağız..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Bireysel olarak hücumda Burak Yılmaz dışında gerçek performansını gösterebilen başka oyuncumuz yok.
                      Bu süreçte alınacak her puan çok ama çok önemli.
                      Adrian, Volkan Şen,Henrique, Sapara, Colman, Serkan ve Alanzinho'nun kapasitelerine ulaştığını bir düşünün.
                      O zaman bu takımı tutabilene aşkolsun.

Yorum

Bu arada takımın Burak Yılmaz'a bağımlı olması canımı sıkıyor..
                        Burak olmadığı maçlarda ne yapacağız..
                        İnteri yeneceğuk..
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• Burak 10 golu gecemez diyenler gelmis yorum yapiyor, vay anasini

Yorum

Serkan sana güven mi verdi Ömer..
                            Ben bişey demiyorum..
                            Yumlu ve Serkan kaç doğru pas attılar..
                            Eskişehir ataklarının çoğu bizim sağ tarafımızdan geldi dikkat ettiysen..
                            hele Serdar'ın attığı kafa pozisyonunda Erkan kimi geçti sence?..
                            ki 33 yaşındaki DEDE'den de iyi çalımlar yedi Serkan..

Mücadele açısından iyilerdi.Serkan daha önce rezil oynuyordu kıpırdanma var. Yiğidi öldür hakkını yeme.Yumlu kapasitesi oranında harika oynuyor...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak 10 golu gecemez diyenler gelmis yorum yapiyor, vay anasini
                              Geçemez...

Ama Ankaragücü maçında

Yorum

• Adrian çok iyi niyetli mücadelesi falan, hiç bencillik falan da yok ama ikili mücadelelerde çok zayıf kalıyor.

Bu yüzden onun oynayacağı oyun stilinde oynadığımızda fayda sağlayabiliriz bu adamdan. Pas yapan takımda çok iyi iş yapar, fazla fiziksel temasla işi olmamalı. Top adamın ayağına da yakışıyor ayrıca gidişinden belli topla
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X