Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.transfermarkt.com.tr/tr/m...er_160910.html devre arasi gelebilir

Yorum

• Mama eksik gitmiş bu sefer sahaya kusan satılmışşehirli futbolcu göremedim üzüldüm.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu hakemi vermesinler zaten bizim maçlara. Bizim oyuncuları çok indiriyorlar ceza sahasında, bu adam da hiç penaltı çalmıyor arkadaş. Diğerleri az biraz görünce çalıyorlar. Bunun için adamın ayağında kırık, kafasında çatlak falan olması lazım herhalde. Ambulansa bindiğini görürse çalacak bir gün inanıyorum.
        Birde diyor ki yorumcular, yok inanmıyormuş ondan çalmıyormuş...Böyle kabul edecekmişiz...Kardeşim yeri geliyor bir penaltı dünya kupası kazandırıyor şakamı bu adam hiç penaltı çalmıyor, bari sezonda 2-3 tane çalda kimse şüphelenmesin, onun yaptığı hakemliği bende yaparım...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birde diyor ki yorumcular, yok inanmıyormuş ondan çalmıyormuş...Böyle kabul edecekmişiz...Kardeşim yeri geliyor bir penaltı dünya kupası kazandırıyor şakamı bu adam hiç penaltı çalmıyor, bari sezonda 2-3 tane çalda kimse şüphelenmesin, onun yaptığı hakemliği bende yaparım...
          işin kolayını bulmuş inanmıyorum çalmıyorum diyormuş.

orta sahada olan faulleri falan bende çalarım orada. oraya seni kritik pozisyonları süzüp doğru kararı veresin diye koyuyorlar. bir dünya da para veriyorlar 90 dakika orada adaleti sağlayacaksın diye. gördüğünü çalmak bu kadar zor olmamalı.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yuhhh ayakta duramıyor mu ? maç 2-0 ken 40-50 metre topla depar atıp gol pozisyonuna giren başkasıydı heralde.Ayakta duramamasının sebebi bu ligde kasapların olmasındandır.Futbol oynamaya değil adam sakatlamaya çıkıyorlar sahaya.
            ben hiç beğenmedim kardeşim bu adam bana göre vasat bir oyuncu bakalım görelim ilerleyen haftalarda kim yanılacak inşaallah ben yanılırım
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Koyduk , şimdi dinlenme zamanı 17 günde 6.maçıydı takımın galibiyet serisi sürecek 5 hafta sonra lideriz inşallah.
              DOZER CEMİL

Yorum

• Adrian kuvvetsiz bu açık depar atmayla alakasız bu konu çıt kırıldım.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• biraz amiyane olacak ama ".... ..... kapıyı kilitlermiş" iş işten geçmeden bu yönetimin bir çare bulması lazım, masaya yumruğunu koyması lazım. Samsun maçındaki kasaplara faul bilr çalmayan hakemler akşam yine iş başındaydı.
                  Halil pozisyonu penaltı değilse hangi pozisyon penaltı olacak ceza sahasında cinayetmi işlenmesi gerekityor.
                  Burağın pozisyonu faul + kırmızı kart değilse ne, omuz omuza mücadele diye yorumluyor şerefsiz hakem oysa orada burağın üstüne abanıyor resmen.
                  Yönetim hiç bir işe yaramıyor bari git federasyona durumu ilet.
                  her zaman bu kadarf şanslı olamazsın...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işin kolayını bulmuş inanmıyorum çalmıyorum diyormuş.

orta sahada olan faulleri falan bende çalarım orada. oraya seni kritik pozisyonları süzüp doğru kararı veresin diye koyuyorlar. bir dünya da para veriyorlar 90 dakika orada adaleti sağlayacaksın diye. gördüğünü çalmak bu kadar zor olmamalı.
                    Beyinsiz işte, penaltıya inanmayan hakem mi olurmuş, "abi, bence penaltı diye bir şey yok, bilinç altımızın bize bir oyunu bu!.."
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Milli maç arası süper geldi en az 4 puan fazla alabilirdik ama buna da şükür CL de iyi konumdayız dinlensinler Zokora robot gibi oynuyor.Acaba Burak Yılmaz CL oynayınca da takabilecek mi.Eğer orada da atars aynı şekilde seneye Messinin yanına Villa nın yerine oynar.Çok mu abarttım

Yorum

• Şikeden, şaibeden arındırılmadan başlatılan bu ligi çok fazla ciddiye almaya gerek yok. Şenol hocamın dediği gibi, ligi pek fazla iplememek gerek. Kafamıza göre "cool" bir şekilde takılıyoruz işte.

Bakın, asli görevini yapıp şikecileri düşürmeye cesareti olmayan ama başka her şeye el atan TFF sessiz sedasız absürd bir uygulamayı daha yürürlüğe sunma gayretinde; bundan sonra fair-play şampiyonu lig şampiyonu kadar para ödülü alacakmış.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Milli maç arası süper geldi en az 4 puan fazla alabilirdik ama buna da şükür CL de iyi konumdayız dinlensinler Zokora robot gibi oynuyor.Acaba Burak Yılmaz CL oynayınca da takabilecek mi.Eğer orada da atars aynı şekilde seneye Messinin yanına Villa nın yerine oynar.Çok mu abarttım
                          Biraz abarttın abi ama biraz

Atletico Madrid falan görebilir bu lig böyle giderse, Allah sakatlık falan vermesin 30 golü bulur herhalde

Maşallah diyelim bozulmasın. Alex takımını nasıl sırtlıyorsa, Burak'da bizi öyle sırtlıyor şuan.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Uzun zamandan beri bir lig maçında bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.
                            Yunus Yıldırım denen hakem müsveddesi bu akşam yine showunu yaptı sahada.
                            Çalmadığı 2 penaltı dışında vermediği kritik faullerle sinirlerimi alt üst etti.

Yorum

• manisa macinda buraga verdigi asist,

lille macinda yaptirdigi penalti

bu aksam ilk goldeki kosusu

daha adam ne yapsin nasil gozumuze girecek adrian

Yorum

• Gene İlk yarıyı çöpe attık..
                                ama net penaltımız da verilmedi.(Halil'in pozisyonu).
                                2.yarı daha derli topluyduk..
                                Ama geçen yıl ki gibi organize rakibin üstüne gidemiyoruz..
                                Adrian o konuda çok eksik..
                                Serkan Balcı'daki problem büyüyerek devam ediyor..
                                Keza Yumlu'da öle..
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X